Χαλκιδική : Μέσα στο ξενοδοχείο με τις κρυφές κάμερες


Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται δεκάδες ζευγάρια που είχαν επιλέξει να μείνουν στο περιβόητο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής με τις κρυφές κάμερες, αφού πλέον φοβούνται ότι και οι δικές τους προσωπικές στιγμές έχουν καταγραφεί σε αυτές.

Μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ένα ζευγάρι «χτενίζει» τα βίντεο που έχει τραβήξει με το κινητό του από το δωμάτιο που έμεναν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, μήπως σε κάποια από τις πρίζες πάνω στα κομοδίνα ή γύρω από την τηλεόραση κρυβόντουσαν τελικά οι κάμερες μέσα σε φορτιστές ή άλλα αντικείμενα.

«Δεν ξέρουμε τώρα ας πούμε αν έχει κινηματογραφήσει κι εμάς ή δεν μας έχει, δηλαδή αυτό περισσότερο μας καίει να μάθουμε», δήλωσε πελάτης του εν λόγω ξενοδοχείου. 

«Είμαστε σε μια φάση που έχουμε ενημερώσει την Αστυνομία και μας είπε η Αστυνομία ότι διαβίβασε τα στοιχεία που τους δώσαμε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας που είναι κι αυτό που διαχειρίζεται την υπόθεση».

«Ήταν μια χαρά και το ξενοδοχείο ήταν πεντακάθαρο, καινούργιο, δεν υπήρχε περίπτωση να μας περάσει από το μυαλό ότι υπάρχει αυτού του είδους η εγκατάσταση στα δωμάτια. Βασικά εμείς δεν ξέρουμε κιόλας αν στο δικό μας δωμάτιο υπήρχε αυτή η εγκατάσταση και γι’ αυτό έχουμε θορυβηθεί τώρα και γι’ αυτό κάναμε αυτή την καταγγελία στην αστυνομία», είπε.
«Φιλικός, διακριτικός και άψογος επαγγελματίας»

Ο ξενοδόχος σε νεαρότερη ηλικία και με μαύρο μαλλί, αν και όταν το νεαρό ζευγάρι επισκέφτηκε την ξενοδοχειακή του μονάδα το μαλλί του ήταν… ροζ.

«Ήταν μια χαρά φιλικός. Το μόνο έτσι περίεργο ήταν – βέβαια ο καθένας με την εμφάνιση του κάνει ό,τι θέλει, είναι υποκειμενικό – απλά είχε βαμμένα τα μαλλιά του ροζ εκείνη την περίοδο», δήλωσε ο πελάτης του ξενοδοχείου.

Ως φιλικό, διακριτικό και άψογο επαγγελματία περιγράφουν τον ξενοδόχο οι πελάτες, μη πιστεύοντας πως τελικά είχε στηθεί μια ολόκληρη εγκατάσταση με κρυφές κάμερες που είχαν καταγράψει προσωπικές στιγμές τουλάχιστον 10 ζευγαριών.
Τρία ζευγάρια έχουν ταυτοποιηθεί

Τρία ακόμα ζευγάρια φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί, μέχρι στιγμής, από τις κάρτες μνήμης των καμερών που κατασχέθηκαν από το κατάλυμα.

Εξαφανισμένος φαίνεται πως είναι ο ξενοδόχος ο οποίος μάλιστα ξήλωσε και τις πινακίδες του καταλύματος πριν φύγει από το χωριό. Σε περίπτωση που αποδειχθεί πως το παράνομο ροζ υλικό το ήθελε για προσωπική χρήση πρόκειται για πλημμέλημα και η φυλάκιση αγγίζει τον έναν χρόνο. Σε περίπτωση όμως που αποδειχθεί πως διακινούσε το υλικό και σε πορνογραφικά site τότε η ποινή μπορεί να φτάσει σε βαθμό κακουργήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη