Η Τουρκάλα καλλονή που παρηγορεί τον φρεσκοχωρισμένο ποδοσφαιριστή Ικάρντι


Η μετακίνηση (ως δανεικός) του Μάουρο Ικάρντι από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλατασαράι δεν έφερε γούρι στον Μάουρο Ικάρντι αφού μετά από πολλά χρόνια χώρισε με τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, την Γουάντα Νάρα.

Ο Ικάρντι και η Νάρα που έχουν μαζί δύο παιδιά ζουν πλέον χωριστά και εκείνη μοιράζει το χρόνο της σε Ευρώπη και Αργεντινή. Εκείνος από ημέρα σε μέρα παρουσιάζει τρομερή βελτίωση και με δύο γκολ του έκρινε το πρόσφατο ντέρμπι με τη Μπεσίκτας.

Τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία αλλά και στην Ισπανία πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τη νέα σχέση του Ικάρντι, δηλαδή για τη γυναίκα με την οποία ξεπέρασε την Νάρα.

Ο Ικάρντι έχει σχέση με την Ντεβρίμ Οζκάν, η οποία είναι ηθοποιός ιδιαίτερα γνωστή στην Τουρκία από τη συμμετοχή της σε σαπουνόπερες. Είναι 24 ετών, έχει τελειώσει τη σχολή καλών τεχνών και είναι ανερχόμενο αστέρι στη γειτονική χώρα.

Η Οζκάν στο τελευταίο διάστημα είναι όλο και πιο συχνά στις εξέδρες του γηπέδου της Γαλατά ενώ μια κοινή τους φωτογραφία ήταν αυτή που "φούντωσε" τα σενάρια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη