" Είμαι πολύ όμορφη για να δουλεύω "


Η Lucy Welcher μια διάσημη ινφλουένσερ στα social media με περισσότερα από 10 εκατομμύρια likes στο TikTok έκανε μία τολμηρή δήλωση σε ένα πρόσφατο βίντεο που έχει διχάσει ​​το διαδίκτυο.

«Δεν θέλω να δουλεύω για το υπόλοιπο της ζωής μου», δήλωσε ευθαρσώς η ξανθιά καλλονή στην αρχή του κλιπ που ανέβασε και έγινε viral. «Φαίνομαι ότι θέλω να σηκώνομαι στις 6 π.μ. κάθε μέρα για τα επόμενα 60 χρόνια; »

«Οχι! Είμαι πολύ όμορφη για αυτό!» είπε στη συνέχεια, προτού πιει μια γουλιά από τον παγωμένο καφέ της. Οι θεατές έσπευσαν να μοιραστούν τις δικές τους σκέψεις, με πολλούς να επικρίνουν την όμορφη δημιουργό περιεχομένου για την...εξωφρενική της αυτοπεποίθηση, χαρακτηρίζοντάς την «τεμπέλα» και «προνομιούχα».

Η Welcher μοιράζεται συχνά βίντεο με τον εαυτό της να ετοιμάζεται για τη δουλειά και πρόσφατα αποκάλυψε ότι έλαβε ακόμη και προαγωγή. «Ξεκινάω σε νέο πόστο στη δουλειά μου σήμερα, οπότε αντί να διπλώνω τις πετσέτες, θα είμαι στο γραφείο», δήλωνε πρόσφατα. «Είμαι πολύ νευρική για να ξεκινήσω από το γραφείο, γιατί παρόλο που μπορεί να φαίνομαι πολύ όμορφη, έξυπνη και ταλαντούχα, στην πραγματικότητα δεν είμαι καθόλου έξυπνη», προσθετε μάλλον με δόση χιούμορ.

Δεν αποκάλυψε πού εργάζεται αυτήν τη στιγμή, αλλά μετά τις επικρίσεις ισχυρίστηκε ότι τα σχόλιά της ήταν απλώς ένα «αστείο». «Προσπάθησε να ξυπνάς στις 4 π.μ. καθημερινά, δουλεύοντας 60 ώρες την εβδομάδα», παραπονέθηκε κάποιος, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν πολύ περισσότερο.

«Ελπίζω να γίνεις ταπεινό κορίτσι, το χρειάζεσαι. Η εμφάνιση δεν έχει να κάνει με τη δουλειά και είναι λυπηρό που έχεις αυτή τη νοοτροπία» σχολίασε άλλος. Εν τω μεταξύ, ένας τρίτος είπε ωμά: «Τι θα έλεγες να προσπαθήσεις να ενηλικιωθείς αντί να είσαι μία προνομιούχα πριγκίπισσα που περιμένει τη ζωή να της ανταποδώσει;»

Ωστόσο, υπήρχαν εκατοντάδες υποστηρικτές που συμφώνησαν μαζί και είπαν ότι ήταν εξίσου εξαντλημένοι από τη δουλειά. «Πες τα κοπέλα μου!» ενθουσιάστηκε κάποιος, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Να το στείλω σε κάθε εργοδότη που είχα ποτέ».

Ένας άνδρας θαυμαστής πρόσφερε μάλιστα μια διαφορετική....διέξοδο για την ινφλουένσερ λέγοντας: «Μπορείς να γίνεις η νοικοκυρά μου, βγάζω 6ψήφιο ποσό το χρόνο, απλά θα φροντίζεις το σπίτι να είναι καθαρό και να υπάρχει φαγητό στο τραπέζι».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη