"Ολες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει, ήμουν με 3 - 4 άνδρες ταυτόχρονα"


Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου - «Fipster» στο YouTube και αναφέρθηκε στις άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Η ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφό της, τράπερ Mente Fuerte λέγοντας: «Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση. Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό».
Σε ερώτηση για το πώς ήταν η ζωή της δέκα χρόνια πριν η Μαρία Σολωμού παραδέχτηκε: «Ήμουν πάρα πολύ καταπονημένη το 2012. Δούλευα φουλ, ξυπνούσα κάθε μέρα και έκλαιγα, κράτησε καμιά διετία, δεν ήξερα τι ήθελα ακριβώς. Δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένη προσωπικά, ήθελα πολύ να εξαφανιστώ, ο γιος μου ήταν ακόμα μικρός και εγώ είχα τότε πολλή δουλειά. Ένιωθα μονίμως τύψεις, δεν ένιωθα καλά».

Η προσωπική της ζωή
Η ηθοποιός στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με άνδρες ηθοποιούς, ενώ σχολίασε και τη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν για την απιστία: «Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει, ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει. Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων. Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι. Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή» ανέφερε για το παρελθόν η Μαρία Σολωμού.

«Δεν με φλερτάρουν εύκολα γιατί έχω και κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς μου που κρατάω τον άλλον σε απόσταση. Με πλησιάζουν κάποιοι, οι οποίοι πια πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα και έρχονται. Η προσπάθεια κάποιου να με προσεγγίσει σε σχέση με αυτά που λέω είναι πως νομίζει ο άλλος ότι θα μου πει κάτι και θα καταφέρει να με αφήσει κάτω ξερή» αποκάλυψε στη συνέχεια.

Ο γιος της, Αλέξανδρος
Επιπλέον η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στον γιο της Αλέξανδρο, τον οποίο απέκτησε από τη σχέση της με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου: «Ο γιος μου δεν μου έχει τίποτα για όσα έχω κάνει. Είναι αγόρι και όσο μου λέει ο Αλέξανδρος τα προσωπικά του, άλλο τόσο του λέω και εγώ τα δικά μου. Έρχονται οι φίλοι του σπίτι και φέρνω και εγώ φίλους μου, βλέπει μαζί ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών. Τυχαίνει να βγούμε και όλοι έξω αλλά γενικά δεν μου λέει τίποτα. Θα κριτικάρει μόνο πολύ απ’ έξω, θα καταλάβω εγώ από το ύφος του ποιους συμπαθεί».

Όσον αφορά στη γνωριμία του Mente Fuerte με τον γιο της: «Τον συμπαθεί, βέβαια δεν είναι και η μουσική που ακούει πια, οπότε κάνουμε πάρα πολύ πλάκα γιατί τον πειράζει πολύ τον γιο μου, του λέει “Έλα ρε τι είναι αυτά που ακούς;”».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη