Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, θα βγάλεις στην επιφάνεια θυμό, νεύρα και παράπονα, που κρατούσες μέσα σου καιρό! Προστάτεψε την ψυχολογική σου ηρεμία και κυρίως τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, από ξεσπάσματα και ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να εκφράσεις με τον λάθος τρόπο το παράπονο σου στο έτερον ήμισυ, πως δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη από εκείνο! Αν είσαι ελεύθερος, το ρίσκο είναι ό,τι χειρότερο την σημερινή ημέρα και πολύ πιθανόν να κάνεις πράγματα, που θα σε εκθέσουν!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή χρειάζεται η οικονομική σου διαχείριση! Τακτοποίησε οφειλές και εκκρεμότητες, όσο είναι καιρός! Όχι σε καυγάδες εντός του εργασιακού χώρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, η σημερινή Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, θέλει αρκετή προσοχή από μέρους σου, διότι θα πλήξει με ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Συγκράτησε τα νεύρα και τον θυμό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος μην προκαλείς ρήξεις με το έτερον σου ήμισυ που ύστερα θα είναι δύσκολο να διορθώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην μπλέκεσαι σε ερωτικές ιστορίες που ξέρεις από την αρχή, πως είναι λάθος επιλογές για εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, όμως η συμπεριφορά σου απέναντι στους συνεργάτες σου, θα φέρει κακεντρεχή σχόλια! Οικονομικά, είσαι υπερβολικά επιρρεπής σε περιττές σπατάλες, γι’αυτό προσοχή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να φροντίζεις τον εαυτό σου, αποφεύγοντας υπερβολές και απαιτήσεις! Η καθημερινότητα σου, γεμίζει αναποδιές, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, που αγχώνουν πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην χρησιμοποιείς το άλλο σου μισό για να ξεσπάς, διότι θα αντιμετωπίσεις ρήξεις και απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό σου ενδιαφέρον για κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη, θα σε εκθέσει ανεπανόρθωτα, γι’αυτό προσοχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, αδικαιολόγητες αγωνίες και πανικός για κάποια επαγγελματικά γεγονότα, ίσως σε παρασύρουν σε λάθη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για επιπόλαια αντιδραστική συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε όλες σου τις διαπροσωπικές συναναστροφές! Είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής, σε επιπόλαιες, προκλητικές και ανώριμες συμπεριφορές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να συγκρατήσεις την αντιδραστική σου συμπεριφορά, στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος, μην αρκείσαι σε επιπόλαιες ερωτικές σχέσεις, φλερτ και γνωριμίες, απλά για λόγους προσωρινής καλοπέρασης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε το υπερβολικό άγχος και την σύγχυση, εξαιτίας ενός οικονομικού ή επαγγελματικού προβλήματος που αναμένεται τώρα να προκύψει!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, απέφυγε συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Συγγενικές σχέσεις και επαφές, πλήττονται από ρήξεις και ισχυρούς καυγάδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα επαναφέρεις παρελθοντικά προβλήματα και καυγάδες χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, πες οπωσδήποτε όχι, σε έναν έρωτα του παρελθόντος που σε παρασύρει τώρα λόγω πάθους, διότι θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μετρίασε οπωσδήποτε ισχυρογνωμοσύνη και οι άκαμπτες συμπεριφορές! Ξαφνικά έξοδα προκύπτουν, που αφορούν το σπίτι σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα, με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού! Σχέσεις και συναναστροφές με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, πλήττονται από ρήξεις και παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και πρόσεχε πως φλερτάρεις, γιατί θα εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να είσαι προκλητικός και επιθετικός σε οποιαδήποτε συνομιλία με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανυπομονησία, ο αυθορμητισμός και η μη τήρηση του σωστού προγράμματος, μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα σήμερα! Οικονομικά ίσως προκύψει κάποιο έξοδο για αυτοκίνητο ή μετακίνηση!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και δυσάρεστες αλλαγές, που πιθανόν να φέρουν απώλειες! Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις πείσμα, εγωισμό και κτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, γίνε πιο υποχωρητικός με το έτερον σου ήμισυ και μην είσαι παράλογα επιθετικός μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις την αγάπη με το σεξ! Μην πιστεύεις πως μπορείς να κάνεις κάποιον να σε αγαπήσει, με καυτές στιγμές και μόνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ενώ προσπαθείς αρκετά στην εργασία τελευταία, θα υπάρξουν λάθη από βιασύνη ή αφηρημάδα! Περιόρισε την τάση σου για αλόγιστη σπατάλη χρημάτων και αντιμετώπισε με ψυχραιμία κάποιες ξαφνικές ανατροπές στον οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, προστάτεψε όλες τις κοινωνικές και διαπροσωπικές συναναστροφές σου, αλλά και τις μετακινήσεις σου. Έρχονται παρεξηγήσεις, αναποδιές, ρήξεις και ανατροπές, που ενδεχομένως να ανατρέψουν όλα σου τα δεδομένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες απρόσμενες συγκυρίες, θα σου φέρουν καυγάδες και ίσως ρήξεις σοβαρές με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, δεν είναι η ιδανική ημέρα, για νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις ή προσεγγίσεις προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν σοβαρές ανατροπές που θα σε αγχώσουν και θα φέρουν τα “πάνω-κάτω”! Κράτα την λογική και την ψυχραιμία σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και η εσωτερική ένταση σήμερα φίλε Τοξότη, λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Ουρανού! Προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια και κουτσομπολιά! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά ανθρώπους και διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε απαγορευμένες και παράνομες σχέσεις, διότι σίγουρα θα εκτεθείς! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε πρώην έρωτες, γιατί θα πληγωθείς και δεν θα μπορέσεις να διορθώσεις την κατάσταση ύστερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται συνεχώς και απρόσμενα, γεγονός που θα σε αγχώσει πολύ! Οικονομικά, θα μετανιώσεις σήμερα κάποια παλαιά λάθη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Αιγόκερε! Με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, περιόρισε οπωσδήποτε την οξυθυμία σου απέναντί τους, διότι πολύ πιθανόν, να προκαλέσεις αρκετή ζημιά, στον σημαντικό για εσένα, τομέα της φιλίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για ανεξαρτησία, θα φέρει πολλές κόντρες και ίσως ρήξεις με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε να μπερδεύεις φιλία με έρωτα! Μην χάσεις έναν φίλο, απλά επειδή τώρα τον είδες τον ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δυστυχώς κάποια σχέδια σου θα ανατραπούν, γι’αυτό να είσαι προετοιμασμένος! Προσοχή πολύ σε έξοδα και σπατάλες αλόγιστες σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, να είσαι πολύ προσεκτικός σήμερα, λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Ουρανού, ώστε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα! Είσαι αρκετά σνομπ, υπερόπτης και νευρικός, χαρακτηριστικά που φτάνουν τον περίγυρό σου στα όρια του και επιπλέον, καταστρέφουν την φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σεξουαλική σου ζωή είναι ιδιαίτερα σημαντική την σημερινή ημέρα, αφού αισθάνεσαι πως έτσι θα έχεις πιο κοντά συναισθηματικά, με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να παρασυρθείς σε μία εφήμερη βραδιά πάθους, με μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καριέρα σου κινδυνεύει αν δεν φροντίσεις να φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική. Κάποια ξαφνικά οικονομικά προβλήματα ή ευθύνες, πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και σύνεση!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, λόγω της σημερινής Αντίθεσης Ήλιου-Ουρανού, το παρακάνεις μάλλον με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες ιδίως σε επαφές, συνομιλίες, γνωριμίες, ειδήσεις και νέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν λόγια και κουβέντες που θα σε κλονίσουν και θα σε ξαφνιάσουν με αρνητικό τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, αναδεικνύεις τον γοητευτικό και ευχάριστο εαυτό σου κα αυτό φέρνει κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα επαγγελματικά και οικονομικά το παρακάνεις με τα ρίσκα και ίσως το μετανιώσεις. Μην χρησιμοποιείς ρίχνεις ευθύνες και βάρη στους άλλους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη