Σε πλειστηριασμό λόγω χρεών, σπίτια του Κωνσταντίνου Μπουτάρη


Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μπουτάρης, παρά τη συμφωνία διάσωσης της ομώνυμης ιστορικής οινοποιίας, που έχει περάσει στον έλεγχο της Sterner Stenhus Greece. 
Ετσι, για τις 16 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί να χτυπήσουν τρία σφυριά, με επισπεύδουσα την doValue, για την κατοικία του στο Κεφαλάρι, το εξοχικό του στην Υδρα και ένα διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.
Το εξοχικό του Κώστα Μπουτάρη στην Υδρα και το σπίτι του στο Κεφαλάρι βγαίνουν σε πλειστηριασμό στις 16 Δεκεμβρίου

Το πρώτο αφορά οικόπεδο έκτασης 916,25 τ.μ. με κτίριο που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο. Αναλυτικά, το διαμέρισμα του ισογείου, επιφάνειας 195 τ.μ., αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα γραφείο, τραπεζαρία-λίβινγκ ρουμ, κουζίνα, πρόχειρη τραπεζαρία, χολ, οφίς, διάδρομο, δύο λουτρά και W.C. 
Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου έχει επιφάνεια 190 τ.μ. και το δώμα του δευτέρου ορόφου 95 τ.μ. και περιλαμβάνει μικρή πισίνα. Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί σε 1,49 εκατ. ευρώ. 

Το δεύτερο σφυρί αφορά οικόπεδο συνολικού εμβαδού 4.636,58 τ.μ., «μετά των εντός αυτού κτισμάτων», το οποίο βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο του μέρος εντός των ορίων του Οικισμού της Υδρας. 
Στο οικόπεδο υφίστανται διώροφη οικία συνολικής επιφάνειας 474 τ.μ., ισόγειο κτίσμα 44,26 τ.μ., ισόγειο κτίσμα με υπόγειο (ξενώνας), με επιφάνεια 38,44 τ.μ. και 26,37 τ.μ., ισόγεια αποθήκη 29,98 τ.μ., ιδιωτικός ιερός ναός 30,08 τ.μ. και πισίνα 70 τ.μ. Η τιμή εκκίνησης για αυτό είναι στα 2,3 εκατ. ευρώ. Την ίδια μέρα βγαίνει και διαμέρισμα τρίτου ορόφου 190 τ.μ. επί της λεωφόρου Νίκης στη Θεσσαλονίκη, με ανεμπόδιστη θέα στον Θερμαϊκό και τιμή 650.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη