Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, έγκυος έπιασε τον σύζυγό της με τη μητέρα της


Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, έγκυος έπιασε τον σύζυγό της με τη μητέρα της
Όταν η περίοδος της εγκυμοσύνης συμπίπτει με τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι μέρες αυτές είναι ακόμα πιο ξεχωριστές. Όμως μια γυναίκα την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη στον τέταρτο μήνα της κύησής της, σύμφωνα με την ιστορία που περιέγραψε στο Reddit, ζητώντας τη συμβουλή άλλων χρηστών της πλατφόρμας.

Η 26χρονη, ψάχνοντας μια μέρα το κινητό του συζύγου της, ανακάλυψε κάτι που δεν μπορούσε να διανοηθεί: Από τη στιγμή που είχε μείνει έγκυος, εκείνος την απατούσε με τη μητέρα της.
Ψάχνοντας μια μέρα το κινητό του συζύγου της, ανακάλυψε κάτι που δεν μπορούσε να διανοηθεί: Από τη στιγμή που είχε μείνει έγκυος, εκείνος την απατούσε με τη μητέρα της.

«Πραγματικά δεν ξέρω πώς να αντιδράσω», είπε όταν συνειδητοποίησε ότι ο 30χρονος σύντροφός της είχε σχέση με την 52χρονη μητέρα της. Όσο κι αν προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη για χάρη του μωρού, δεν είναι εύκολο.

Όπως πρόσθεσε, είχε τις υποψίες της ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, βλέποντας τον άντρα της να αλλάζει μετά την είδηση της εγκυμοσύνης, αλλά φυσικά δεν είχε φανταστεί τι έκρυβε: «Δύο εβδομάδες αφού του το ανακοίνωσα, σταμάτησε να με αγκαλιάζει και να με φιλάει όπως έκανε στο παρελθόν.

»Σταμάτησε να τρώει το φαγητό που τού ετοίμαζα, λέγοντας ότι είχε ήδη φάει φαστφούντ ή κάτι τέτοιο. Παρατήρησα επίσης ότι είχε αλλάξει τη φωτογραφία στην οθόνη του κινητού του, όπου είχε μια δική μας εικόνα».

Όταν ανακάλυψε την αλήθεια, και τη μοιράστηκε στο διαδίκτυο, η πλειονότητα τής πρότεινε να σκεφτεί σοβαρά να χωρίσει και να συμβουλευτεί έναν καλό δικηγόρο για το διαζύγιο και την κηδεμονία του παιδιού.
«Δύο εβδομάδες αφού του το ανακοίνωσα, σταμάτησε να με αγκαλιάζει και να με φιλάει όπως έκανε στο παρελθόν».

«Μην το κρατάς μέσα σου», ήταν ανάμεσα στις συμβουλές που της έδωσαν. «Μόλις ξέρεις τι θα κάνεις (να τον αφήσεις, να τον διώξεις από το σπίτι…), πες το σε όλους. Δεν πρέπει να τη γλιτώσουν».

Εκτός από μηνύματα συμπαράστασης, ωστόσο, έλαβε και μηνύματα απέχθειας για την προδοσία από τον σύζυγο και τη μητέρα της: «Είναι αηδιαστικοί και δεν σε αγαπούν όπως λένε», σχολίασε κάποιος. «Να τους εκθέσεις και τότε θα δεις πόσο δυνατή είναι η αγάπη του ενός για τον άλλο. Μην κρατήσεις τα μυστικά τους. Πρώτα όμως μίλησε σε δικηγόρο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη