4χρονο αγόρι το έσκασε ξυπόλητο από το σπίτι του για να πάει στην γιαγιά του


Αγοράκι μόλις 4 χρόνων που βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας να περπατάει ξυπόλυτο με τις πυτζάμες του στον κεντρικό δρόμο της Νέας Χιλής, έξω από την Αλεξανδρούπολη!

Ο επίδοξος... «Τομ Σόγερ» ξύπνησε νωρίς το πρωί χωρίς να τον πάρει είδηση η μητέρα του, βγήκε στο μπαλκόνι και έφυγε αθόρυβα από το σπίτι με σκοπό να πάει στο σπίτι της γιαγιάς του! 
Ο δρόμος είναι ταχείας κυκλοφορίας και, αν κατέβαινε από το πεζοδρόμιο, σίγουρα θα κινδύνευε να παρασυρθεί από κάποιο διερχόμενο όχημα. Το κακό είναι ότι περπάτησε τουλάχιστον 200 μέτρα, χωρίς να παραξενευτεί κάποιος από τους περαστικούς!

Για καλή τύχη του παιδιού, ένας 42χρονος που περνούσε εκείνη την ώρα τον είδε μόνο του και φοβισμένο και τον έβαλε στο αυτοκίνητό του, ανάβοντας το κλιματιστικό για να ζεσταθεί. 
Μάλιστα, έβγαλε τις δικές του κάλτσες και τις φόρεσε στο αγοράκι που τα πόδια του ήταν παγωμένα! Στη συνέχεια, ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα έφθασε αλλόφρων στο σημείο η μητέρα του "μικρού εξερευνητή" που τον αναζητούσε με την ψυχή στο στόμα και η η περιπλάνησή του πήρε αίσιο τέλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη