Σαδιστής ο δολοφόνος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους άτυχους φοιτητές, τρία κορίτσια και ένα αγόρι στο Αϊντάχο των ΗΠΑ


Έχει περάσει ήδη ένας μήνας από την φρικιαστική δολοφονία τεσσάρων φοιτητών στο Άινταχο που συγκλόνισε τις ΗΠΑ και οι ύποπτοι δεν έχουν εντοπιστεί. 
Το ίδιο και το φονικό όπλο. Η καθυστέρηση προκαλεί ένταση στους γονείς των παιδιών, που περιμένουν τόσο καιρό να βρεθεί ο δολοφόνος που κατακρεούργησε τους νεαρούς.

Οι τέσσερις φοιτητές στο Άινταχο – τρεις γυναίκες και ο σύντροφος μιας εξ αυτών – βρέθηκαν δολοφονημένοι στο σπίτι τους. Άλλες δύο φίλες και συμφοιτήτριες έμεναν στο ίδιο σπίτι και την ώρα του φονικού κοιμόταν στο ισόγειο, χωρίς να καταλάβουν τίποτα.

Ο πατέρας μίας από τις νεκρές κοπέλες είπε την Κυριακή στο Fox News πως ο δολοφόνος ήταν σαδιστής και πως τα θύματα είχαν μεγάλες ανοιχτές χαρακές στο σώμα τους.

Όπως ανέφερε στο Fox News, ρώτησε τον ιατροδικαστή πόσες φορές μαχαιρώθηκαν τα θύματα.
«Δεν νομίζω ότι “μαχαιριές” είναι η σωστή λέξη. Ήταν σαν δάκρυα, σαν να ήταν ένα ισχυρό όπλο, όχι σαν μαχαίρι» απάντησε ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με τον απελπισμένο πατέρα της κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις φοιτητές βρέθηκαν δολοφονημένοι με μαχαιριές στα σώματά τους στο σπίτι που νοίκιαζαν κοντά στο πανεπιστήμιο του Αϊντάχο τη Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Η απογοήτευση είναι μεγάλη ανάμεσα στις οικογένειες των θυμάτων, αφού η έρευνες δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα ούτε το φύλο του δράστη. Εξακολουθούν ωστόσο, να αναζητούν ένα λευκό Hyundai Elantra που εθεάθη κοντά στο σπίτι την ημέρα των δολοφονιών.

Αυτή την εβδομάδα, η αστυνομία δήλωσε ότι ψάχνει λεπτομερώς όλα τα βίντεο από την περιοχή για να συλλέξει στοιχεία.

Επίσης, τη Δευτέρα, το Fox News μετέδωσε ότι η αστυνομία είχε βάλει σε σακούλες τα χέρια των θυμάτων στον τόπο του εγκλήματος σε μια προσπάθεια να σώσει πιθανά στοιχεία, όπως δέρμα, μαλλιά ή στοιχεία DNA.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη