Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 31/12


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 31/12


ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα με την Σελήνη να ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου και εσύ Κριέ μου χαρακτηρίζεσαι από σπιρτάδα, ενθουσιασμό αλλά και βιασύνη. Η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια και έχεις την διάθεση να προβείς σε νέα ξεκινήματα. Διαθέτεις θάρρος, τόλμη, εξωστρέφεια και όλα αυτά τα στοιχεία σου που είναι ιδιαίτερα τονισμένα αυτή την ημέρα, κάνουν την ημέρα σου να είναι γεμάτη από εξελίξεις αλλά και νέες δραστηριότητες. Σημαντικό είναι να περιορίσεις την οξυθυμία και την παρορμητικότητα.




Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα γεμάτη ενέργεια, δράση και περιπέτεια δεν παύει όμως να είναι υπαρκτά και τα νεύρα, οι αντιπαραθέσεις ή ακόμα και τα λάθη που παρουσιάζονται λόγω της βιασύνης. Νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα και η στιγμή να πάρεις μπροστά, να πας παρακάτω, να κάνεις νέα ξεκινήματα,να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα και να αποκτήσει η καθημερινότητά σου και πάλι εξελίξεις. Προσοχή ωστόσο γιατί η συμπεριφορά σου μπορεί να χαρακτηριστεί άστατη, επιπόλαιη ή και εγωιστική!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για σήμερα είναι φανερό ότι δίνεις πολύ περισσότερη έμφαση στις ανάγκες, στις επιθυμίες σου και ακολουθείς με πάθος όλα όσα ορίζει η καρδιά σου! Νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου και δίνεις το 100% του εαυτού σου προκειμένου να κατακτήσεις ότι έχεις θέσει στόχο! Η μέρα σε ευνοεί να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες, να βελτιώσεις ζητήματα φυσικής κατάστασης, να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου! Προσοχή στα λάθη βιασύνης!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, την τελευταία ημέρα του 2022 τρέχεις για όλους και για όλα, όμως ξεχνάς ή αφήνεις για λίγο πίσω σου τις δικές σου ανάγκες, γεγονός που σε κάνει να παραμελείς τον εαυτό σου. Το στρες είναι έντονο γιατί καταπιάνεσαι με πολλές υποχρεώσεις που συνδέονται κυρίως με το παρελθόν σου! Δεν λείπει η νευρικότητα, η εσωτερική ένταση, όμως η μέρα θα αποδειχθεί αποδοτική για να λύσεις τα μυστήρια, τα προβλήματα, τις δυσκολίες που ως τώρα σε βάραιναν! Αποχαιρετάς από πάνω μία χρονιά που σε ταλαιπώρησε ποικιλοτρόπως , μαζί της φεύγει και ένα μεγάλο βάρος που είχε στην πορεία αυτού του έτους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις στα αισθηματικά και μην θυμώνεις με το σύντροφό σου για ζητήματα που αφορούν το παρελθόν σου. Η καχυποψία σου μπορεί σήμερα να βλάψει την σχέση σου! Αν είσαι χωρίς ταίρι προσπάθησε να μην αναμοχλεύεις παλιές καταταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μέρα είναι εξαιρετικά παραγωγική στα επαγγελματικά σου, παρόλο που θα είσαι φορτισμένος με άγχος και θα βιάζεσαι να τα ολοκληρώσεις όλα με επιτυχία. Στα οικονομικά σου είσαι εν αναμονή εξελίξεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η διάθεσή σου αγαπητέ μου Δίδυμε είναι ανεβασμένη και ανακτάς την σπιρτόζικη πλευρά του εαυτό σου! Η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνίες, επαφές, δικτύωση ενώ είσαι ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στο περιβάλλον σου! Οι γνωριμίες ή και οι επαφές της ημέρας έχουν να σου προσφέρουν στήριξη στα σχέδιά σου! Το φιλελεύθερο πνεύμα σου σε βοηθά να ανοιχτείς πολύ παραπάνω σε νέες προοπτικές, ή ακόμα και σε νέα όνειρα για το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα ιδανική για φλερτ, νέες αισθηματικές γνωριμίες αλλά και κατακτήσεις που θα προέλθουν μέσω δικτύωσης που θα έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος ωστόσο έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ρουτίνα παρέα με τον σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μέρα είναι κατάλληλη για σένα που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και θέλεις να ανοίξεις περισσότερο το δίκτυο γνωριμιών και πελατών σου! Η ομαδική εργασία θα δώσει λύσεις! Στα οικονομικά στήνονται τώρα νέα σχέδια με καινούργιες προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Την τελευταία ημέρα του 2022 επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω αγαπητέ μου Καρκίνε στους στόχους σου, στο μέλλον και στην προοπτική που έχεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου! Η μέρα όμως σε προτρέπει να αναλάβεις δράση και να προχωρήσεις υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου ή και το γάμο σου. Η νευρικότητα δεν λείπει, ενώ καλό είναι να μην παίρνεις τόσο προσωπικά κάποιες υποθέσεις, ξεσπώντας σε συναισθηματικές απογοητεύσεις. Μην έχεις τόσο υψηλές απαιτήσεις τόσο από εσένα, όσο και από τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σκέφτεσαι πολύ το μέλλον και την προοπτική της αισθηματικής σου ζωής, όμως δεν ακούς τόσο πολύ τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά προσπαθείς να υπερασπιστείς αυτό που είναι σωστό να γίνει! Προσοχή σε καβγαδάκια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κυνήγησε αυτή την ημέρα τους επαγγελματικούς σου στόχους με θάρρος, δύναμη, χωρίς όμως να χάνεις την υπομονή σου! Στα οικονομικά πες όχι στα περιττά έξοδα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Την τελευταία ημέρα αυτού του δύσκολου και επίπονου 2022 αγαπητέ μου Λέοντα βρίσκεις και πάλι την σπιρτάδα, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου! Το ποτήρι αρχίζει να γεμίζει, δηλαδή τα ψυχικά σου αποθέματα αρχίζουν τώρα να επανέρχονται και η μέρα σε προδιαθέτει για επικοινωνία, οργάνωση ταξιδίων, νέα σχέδια, νέες προοπτικές ή ακόμα και για γνωριμίες που θα μπορέσουν να σου προσφέρουν νέες εμπειρίες! Έχεις την άνεση και την ευκολία να προχωρήσεις προοδευτικά όλους τους τομείς της ζωής σου, μην μείνεις σήμερα με δεμένα χέρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όμορφες ερωτικές περιπέτειες έρχονται αυτή την ημέρα για να ανεβάσουν την ερωτική σου διάθεση, να τονώσουν τον ηθικό σου και για να σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι τον ενθουσιασμό και την χαρά για ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νέα φιλόδοξα σχέδια, προτάσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορούν να έχουν μία άκρως θετική πορεία στα επαγγελματικά σου! Ιδανική μέρα για επέκταση και προώθηση εργασίας. Στα οικονομικά λαμβάνεις ικανοποίηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, την τελευταία ημέρα του 2022 βρίσκεσαι με πολλά συναισθήματα, φωλιασμένους φόβους, ανασφάλειες που έχουν απλώσει τις ρίζες τους και δεν σου επιτρέπουν να έχεις ηρεμία. Χρειάζεται να ακούσεις περισσότερο την καρδιά σου, το ένστικτό σου, να κάνεις μία εσωτερική ενδοσκόπηση που θα σε βοηθήσει στην κάθαρση κάθε αμφιβολίας ή πόνου! Επιπλέον ασχολείσαι πολύ παραπάνω στην διαχείριση και καταπολέμηση δυσκολίων που προέρχονται από το παρελθόν σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νιώθεις κάπως αδικημένος στα αισθηματικά σου αυτή την ημέρα ή και αντιλαμβάνεσαι ότι μόνο θυσίες κάνεις , χωρίς να λαμβάνεις την ανταπόκριση που θα θελες. Προσπάθησε να μην θυματοποιείσαι αλλά να αποτραβηχτείς και από ανθρώπους ή καταστάσεις που σε βάζουν στο ρόλο του θύματος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εξαιρετικά επίμονος στους στόχους σου είσαι στα επαγγελματικά σου αυτή την ημέρα, όμως η ανταγωνιστικότητά σου δεν σημαίνει ότι μπορεί να βγει σε καλό, για αυτό χαλάρωσε τους τόνους! Στα οικονομικά σου αναμένεται κάποια ικανοποίηση – ανακούφιση!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, την τελευταία ημέρα του 20222 το επίκεντρο σου είναι στην βελτίωση των σχέσεων και των συνεργασιών σου ! Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς δίνεις την ψυχή σου όλη, όμως βλέπεις και ουσιαστική ανανέωση ή και αναθέρμανση. Οι εξελίξεις της ημέρας έρχονται από πρόσωπα αγαπημένα, που έχουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου και που τώρα φαίνεται ότι σε παρακινούν να κάνετε πράγματα μαζί ! Ένα κάλεσμα, μία πρόταση, μία συζήτηση, θα σε φέρει πιο κοντά σε ένα δικό σου άτομο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορεί να επανέλθει η σπιρτάδα του ενθουσιασμού αρκεί να μην βιαστείς να κρίνεις κάποιες καταστάσεις ή να αποφύγεις την καταπίεση προς το ταίρι σου! Αν είσαι χωρίς σχέση, τότε ένα νέο πρόσωπο θα σε βγάλει από την ρουτίνα σου, βασική προϋπόθεση είναι να αφήσεις χώρο για κάτι νέο στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ισχύς έρχεται μέσα από την ένωση και αυτό ισχύει και στον επαγγελματικό τομέα όπου η μέρα σε καλεί να συνεργαστείς για να αποφέρεις καρπούς στις προσπάθειές σου! Στα οικονομικά προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από άτομα που μπορεί να σε εμπλέξουν σε παραπάνω έξοδα αυτό τον καιρό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η τελευταία ημέρα του 2022 είναι για σένα αγαπητέ μου Σκορπιέ γεμάτη ενέργεια, δραστηριότητες και πολύ τρέξιμο! Εσύ προσπαθείς να τα ολοκληρώσεις όλα και είσαι μέσα στην “τσίτα” προκειμένου να προχωρήσουν όλα γρήγορα και να μην μείνεις πουθενά εκτεθειμένος. Απέφυγε τα λάθη βιασύνης, μην αναλαμβάνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να πραγματοποιήσεις ενώ καλό θα ήταν να πραγματοποιήσεις ένα οργανωμένο πλάνο, για τις μέρες που ακολουθούν! Ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα αλλά και την φυσική ευεξία είναι στο στόχαστρο εξελίξεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Παραπονάκια φέρνει η μέρα στα αισθηματικά, είτε επειδή δεν βρίσκεις χρόνο για το ταίρι σου, είτε επειδή έχετε πέσει σε ρουτίνα! Αν είσαι χωρίς σχέση η μέρα είναι αδιάφορη για τα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι αρκετά αγχωμένος για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, θυμήσου όμως, ότι βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα του 2022 και ότι πολλά θα αλλάξουν στην ζωή σου τη νέα χρονιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η τελευταία ημέρα του 2022 είναι γεμάτη από χαρά, δημιουργικότητα αλλά και ικανοποίηση για σένα αγαπητέ μου Τοξότη! Επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στο πώς θα περάσεις καλά και οι προοπτικές της ημέρας είναι καλές για να ψυχαγωγηθείς, να γελάσεις μέσα από την ψυχή σου, για να λάβεις μία ικανοποίηση που θα σε ανεβάσει πολύ, ενώ το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι δίνουν την δική τους ξεχωριστή νότα μέσα στην ημέρα! Η δίψα σου για περιπέτεια, δράση, ικανοποίηση φαίνεται ότι ικανοποιείται στο μέγιστο βαθμό! Ιδανική μέρα και για δημιουργικά επιχειρηματικά σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πέφτεις με τα μούτρα στον έρωτα αυτή την ημέρα όμως το απολαμβάνεις στον μέγιστο βαθμό αφού φαίνεται πως μία ερωτική ιστορία σε συναρπάζει και σε κάνει να βρίσκεις και πάλι το χαμένο παιδί που κρύβεται μέσα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα δαπανήσεις κάποια χρήματα για διασκέδαση, ή κούρες ομορφιές – καλλωπισμό όμως θα το απολαύσεις! Στα επαγγελματικά η λέξη κλειδί και επιτυχίας είναι η δημιουργικότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε , την τελευταία ημέρα του 2022 θα ασχοληθείς με τις πιο προσωπικές σου υποθέσεις αλλά και με ζητήματα που αφορούν το σπίτι αλλά και την οικογένεια! Έχεις την ανάγκη να προστατεύσεις τις βάσεις σου, να περάσεις περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάς και να νιώσεις παραπάνω ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις λύσεις που θα συμβάλλουν στην βελτίωση διαβίωσής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα προτιμάς το σίγουρο, ασφαλές και σταθερό μονοπάτι στα αισθηματικά σου και προσπαθείς συναισθηματικά να χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Μην επιμένεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που σου έχουν δείξει ότι δεν θα αλλάξουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα και τα δικαιώματά σου στα επαγγελματικά σου και προσπαθείς να δημιουργήσεις πιο γερές βάσεις για την πορεία σου! Προσοχή στα έξοδα που προκύπτουν για την αποφόρτιση της ψυχολογίας σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Την τελευταία ημέρα του 2022 αγαπητέ μου Υδροχόε, είσαι έτοιμος για δράση και πρωτοβουλία, η μέρα είναι γεμάτη από πληροφορίες, επικοινωνίες, ιδέες και εξελίξεις που σε κάνουν να βρίσκεις την σπιρτάδα του ενθουσιασμού! Το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα και οι ειδήσεις που λαμβάνεις μπορούν πραγματικά να σου δώσουν λύσεις σε ότι σε απασχολούσε. Ιδανική μέρα για να κάνεις ένα ταξιδάκι (ή να το προγραμματίσεις), για να πάρεις μία σημαντική απόφαση ή για να πραγματοποιήσεις μία συνάντηση που για σένα είναι σπουδαίας σημασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αξιοποιώντας το χιούμορ, τις έξυπνες ατάκες σου αλλά και την τέχνη σου στο φλερτ μπορείς να προσμένεις μία άκρως ευχάριστη μέρα στα ερωτικά! Αν είσαι σε σχέση ευνοείται ευχάριστη απόδραση με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με αρκετό κόσμο για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου και οι επικοινωνίες σου θα αποφέρουν πολύ καλούς καρπούς. Είναι ιδανική μέρα για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις. Στα οικονομικά σου αξιοποιώντας τις ιδέες σου θα μπορέσεις να κάνεις βήματα ανόδου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Δεν σου αρκούν αυτά που ήδη έχεις, αλλά θέλεις πολλά περισσότερα αγαπητέ μου Ιχθύ,έτσι λοιπόν την τελευταία ημέρα του 2022 μπορεί να νιώθεις ανικανοποίητος ή και ανασφαλής, επιζητώντας αυτό το κάτι παραπάνω που θα σου δώσει περισσότερη σιγουριά και εμπιστοσύνη. Επικεντρώνεσαι κυρίως στα υλικά αποκτήματα, όπου αισθάνεσαι ότι θα σου προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον σου! Ο οικονομικός τομέας σε απασχολεί έντονα, σημαντικό είναι όμως να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου επικεντρώσου σε ότι είναι σημαντικό και έχει αξία για σένα και μην δίνεις αφορμές για γκρίνια, ζητώντας πάντα κάτι παραπάνω ή διαφορετικό από το ταίρι σου! Αν είσαι χωρίς σχέση είναι ώρα να αναγνωρίσεις την αξία σου και να πάψεις πλέον να κάνεις εκπτώσεις στην επιλογή συντρόφου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα και παρόλο που η μέρα προσφέρεται για σημαντικές ευκαιρίες τόσο στην εργασία όσο και στα οικονομικά , εσύ μπορεί να λειτουργήσεις άτσαλα, επιπόλαια και παρορμητικά!





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη