Τουλάχιστον επτά νεκροί-ανάμεσά τους τρία παιδιά-από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ψητοπωλείο, στην πόλη του Αϊδινίου στην Τουρκία


Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν σημειώθηκε έκρηξη σε ταχυφαγείο στην τουρκική πόλη του Αϊδινίου. Τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν και τρία παιδιά, ενώ έξι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης, εκ των οποίων ένας είναι τραυματισμένος σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το CNN Turk, η έκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα ντόνερ στο Uzun Carsi. Ο κυβερνήτης του Αϊδινίου, Χουσεϊν Ακσόι, επιβεβαίωσε, σε δηλώσεις του, τον τραγικό απολογισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε ως αποτέλεσμα συμπίεσης αερίου στο τμήμα της κουζίνας του διώροφου εστιατορίου που ανήκει σε εταιρεία ντόνερ στην οδό Altıntaş Mahallesi Kıbrıs, στη συνοικία Nazilli, γύρω στις 15:15, τοπική ώρα.

Ο κυβερνήτης του Αϊδινίου δήλωσε ότι το πιθανότερο είναι πως η έκρηξη συνέβη την ώρα που ένας υπάλληλος άλλαζε φιάλη υγραερίου και έκανε κάποιον λανθασμένο χειρισμό.

Ένας υπάλληλος του εστιατορίου έχει προσαχθεί για να δώσει κατάθεση για το τι συνέβη. Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγ δήλωσε ότι έχει ανοίξει εισαγγελική έρευνα για τα αίτια της φονικής έκρηξης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη