Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στην αγορά Μοδιάνο

Η Αγορά Μοδιάνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άνοιξε και με γιορτινή διάθεση υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στις pop up εκδηλώσεις των γιορτών. Κρουστά, σαξόφωνα, χορωδιακές φωνές, σε μελωδίες swing, μουσικές της μεσογείου, βραζιλιάνικους ρυθμούς και παραδοσιακό ηχόχρωμα.

H εμβληματική Aγορά Μοδιάνο, ιστορικό και σύγχρονο τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, από Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και έως τις 8 Ιανουαρίου του νέου έτους σε διάθεση εορταστική και προσφέρει στους επισκέπτες της μικρές εκπλήξεις, που θα γεμίσουν τον χώρο με γιορτινή διάθεση και ήχους.

Ποικίλα μουσικά ακούσματα σε μια σειρά pop up εκδηλώσεων θα γεμίσουν τους διαδρόμους με το πνεύμα και τη διάθεση των Χριστουγέννων. Παράλληλα, η Αγορά υποδέχεται τους μικρούς της φίλους σε δράσεις και εκδηλώσεις ειδικά σχεδιασμένες για αυτούς, όπως αφηγήσεις παραμυθιών, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια κατασκευών, θεματικά παιχνίδια.

Στα πρώτα της Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, η Αγορά Μοδιάνο δεν θα μπορούσε παρά να γιορτάσει με τον δικό της τρόπο!

Μικρές δόσεις εορταστικών εκπλήξεων έρχονται να προστεθούν στις πρώτες μέρες λειτουργίας της Αγοράς Μοδιάνο. Μετά από αυτό το soft opening και όταν στο νέο έτος φτάσει στην πλήρη της ανάπτυξη, η Αγορά Μοδιάνο επιφυλάσσει και νέες μεγαλύτερες εκπλήξεις!


Πρόγραμμα εκδηλώσεων | Αγορά Μοδιάνο

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

12:00 Νεανική χορωδία Ι.Ν.Πρ.Ηλια Πυλαίας & Νέα Ευρωπαϊκή Χορωδία Συλλόγου “ΑΓΑΠΗ” Περαίας [χορωδία]

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

15:00 Surprise Band! [μουσική, όπως παλιά!]

Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2023

19:00 Εvi Siamanta Quartet [μουσική]

Σάββατο 07 Ιανουαρίου 2023

12:30 Paranaue [μουσική]

18:00 Aladala band [μουσική]

*η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη