Η μεγάλη νικήτρια του GNTM 5


Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του GNTM 5 αναδείχθηκε απόψε η Αλεξία Τράικο
Απόψε οι Μαρίτα Καθητζιώτη, Βικτώρια Μυροφορίδου και Αλεξία Τράικο βρέθηκαν για τελευταία φορά στο πλατό της εκπομπής -ως οι τρεις φιναλίστ- με σκοπό να διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού GNTM.

Η Αλεξία κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 94 βαθμούς έναντι της Μαρίτας που βρέθηκε στη 2η θέση με 86 βαθμούς και της Βικτώριας που ήρθε 3η με 82 βαθμούς. Η βαθμολογία προέκυψε ως το άθροισμα των βαθμών που συγκέντρωσαν οι κοπέλες από τρεις συνολικά δοκιμασίες, στις οποίες συμμετείχαν, ενώ στην τελική διαμόρφωση της συνέβαλε η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού που ανέδειξε τη νικήτρια του πέμπτου κύκλου.

Μια μελαχρινή, μια ξανθιά και μια κοκκινομάλλα, έχοντας δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για περισσότερους από τρεις μήνες, συνάντησαν για τελευταία φορά τους κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα για να μάθουν το τελικό αποτέλεσμα.


Η κοκκινομάλλα όμως της παρέας είναι αυτή που κατέκτησε τον σπουδαίο τίτλο, το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη