Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων η μέρα σου είναι άκρως ικανοποιητική και βλέπεις σημαντικούς σου στόχους να φτάνουν στο στάδιο της πραγματοποίησής τους! Η μέρα είναι κατάλληλη ημέρα για ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια! Επιπλέον, βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα και είσαι περιζήτητος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγεις την έκφραση των συναισθημάτων σου, διότι το άλλο σου μισό, θα απογοητευτεί με την ψυχρή και απόμακρη συμπεριφορά σου! Αν είσαι ελεύθερος, διατήρησε την καλή σου κοινωνική εικόνα, αν θες να πετύχεις αξιόλογες γνωριμίες και κατακτήσεις!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά κάνεις υπερβολικά έξοδα, κυρίως για να βοηθήσεις άλλους! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις εύκολα στόχους και φιλοδοξίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων είσαι έτοιμος να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, μετατρέποντας αισθήματα και ανάγκες, σε φυσική δράση και πράξεις, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα, την επίτευξη των στόχων σου! Ξεχωρίζεις για την ευφυΐα σου, την ανοιχτή συμπεριφορά σου και τις έντιμες αντιδράσεις σου, στους κοινωνικούς σου κύκλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις σήμερα τον χρόνο, ώστε να επιδιώξεις μία εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου για την επίλυση θεμάτων της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς περιπέτεια και ανεμελιά και φλερτάρεις χωρίς σταματημό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή η καριέρα σήμερα, διότι πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν σήμερα η ανωριμότητα και η επιπολαιότητα σου! Οικονομικά, οφείλεις να αλλάξεις άμεσα τον τρόπο ζωής σου, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων τα συναισθήματα που βιώνεις είναι αρκετά έντονα! Η αγάπη σε κατακλύζει και εκφράζεις με υπερβολή όλα όσα αισθάνεσαι! Βγαίνουν στην επιφάνεια και πικρίες για απογοητεύσεις του παρελθόντος ή και το αίσθημα της νοσταλγίας! Είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε άσκοπα και υπερβολικά έξοδα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πέρα από την σεξουαλική εύνοια της ημέρας, που θα φέρει παθιασμένες καυτές στιγμές, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να προκαλείς και καυγάδες για ζήλια και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο, ο ερωτισμός και η γοητεία που εκπέμπεις, θα φέρουν αξιόλογες, γοητευτικές και ουσιαστικές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, μπορείς να αναδείξεις τις ικανότητες σου και τα δημιουργικά σου ταλέντα, με ποικίλους τρόπους! Οικονομικά θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου και τα μαθήματα που σου έχουν δώσει! Οι σχέσεις σου βελτιώνονται και σε αυτή την γιορτινή μέρα συνειδητοποιείς ποιοι άνθρωποι σου έχουν φερθεί ως τώρα «σπαθί» και αξίζουν να είναι στο πλευρό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με το άτομο της καρδιάς σου μέσω της επικοινωνιακής οδού, αρκεί να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις πως σήμερα σε ελκύει περισσότερο η ομορφιά και το στυλ, παρά ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του άλλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σίγουρα αρμονία και ισορροπία στον επαγγελματικό, αλλά και τον οικονομικό τομέα! Ιδανική ημέρα για νέες συνεργασίες ή συμφωνίες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα σήμερα, μία χρήσιμη πληροφορία, θα εξυπηρετήσει απόλυτα έναν συγκεκριμένο σκοπό σου, τον οποίο έχεις πολλές πιθανότητες να τον πετύχεις! Γενικά, η ημέρα σου προσφέρει όλη την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε έναν έρωτα μέσα από τον χώρο της δουλειάς, γιατί εκτίθεσαι χωρίς λόγο! Αν είσαι δεσμευμένος, στέκεσαι σχολαστικά σε ανούσιες λεπτομέρειές, γεγονός που θα σε αποσυντονίσει, ιδίως όσον αφορά την επικοινωνία με το άλλο σου μισό, αντί να δώσεις σημασία σε πιο ουσιαστικά πράγματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη καριέρα καταφέρνεις ακριβώς αυτά που επιδιώκεις, κυρίως λόγω της σκληρής δουλειάς, αλλά και της ωριμότητας σου! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να απολαύσεις όμορφες στιγμές, για να πας σε ένα όμορφο ρεβεγιόν που θα χαρείς και θα κλέψεις τις εντυπώσεις, για να λάβεις ικανοποίηση στα αισθηματικά σου, για να φλερτάρεις, να παίξεις και να επιβεβαιωθείς! Οι φετινές γιορτές σε βοηθούν να χαλαρώσεις από το τεταμένο κλίμα που βρισκόσουν το τελευταίο καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ σήμερα ανανεώνει την ερωτική σου ζωή και η καθημερινότητα σου χρωματίζεται από συναίσθημα, επιθυμία, έλξη, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και διεκδίκηση! Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική τύχη μπορεί να σου δώσει πολλές στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το έτερον ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ορισμένες συγκυρίες στον επαγγελματικό τομέα, θα σου δώσουν ένα μεγάλο κίνητρο για να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες και στόχους! Οικονομικά χρειάζεται λίγη προσοχή, η τάση σου για ανόητα έξοδα!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις τις καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα! Γενικά, επικεντρώνεσαι στα συναισθήματα σου και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ανάγκες σου! Επιπλέον, οι σημερινές περιστάσεις θα απαιτήσουν, ένα πιο ισχυρό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις τόσες πολλές υποχωρήσεις στην σχέση σου, σε σημείο ορισμένες φορές αδικείς τον εαυτό σου! Κάνε άμεσα μία ήρεμη συζήτηση με το άλλο σου μισό, ώστε να λύσετε ήρεμα τις διαφορές σας! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από το παρελθόν σου και να μην παρασύρεσαι σε παρελθοντικούς έρωτες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα θα καταφέρεις να βελτιώσεις την απόδοση σου και αυτό θα αναγνωρισθεί! Οικονομικά λίγο άγχος και ανασφάλεια, όσον αφορά τα έξοδα του σπιτιού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων να θυμάσαι, πως δεν χρειάζεται βιασύνη και νευρικότητα, κατά την διάρκεια της προσπάθειας σου να εκπληρώσεις τους στόχους σου, αφού η επιτυχία, μπορεί να έρθει και με αργούς, χαλαρούς ρυθμούς! Γενικά, πρόκειται για μία χαρούμενη και αισιόδοξη ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα υπάρξουν σίγουρα φλερτ, γνωριμίες και ερωτικές επικοινωνίες που θα σε ανανεώσουν και θα φτιάξουν το κέφι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ταυτίζεσαι με τις απόψεις του άλλου σου μισού, γεγονός που διορθώνει όλα τα μεταξύ σας προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον χώρο της δουλειάς, τα γεγονότα που έρχονται, θα εξυπηρετήσουν απόλυτα τους επαγγελματικούς σκοπούς σου! Μην κάνεις περισσότερα έξοδα απ’όσα μπορείς και πρέπει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων είσαι ικανοποιημένος με τα οικονομικά σου και κοιτάζεις πώς θα κάνεις τις τελευταίες αγορές για να απολαύσεις μέρες ξεγνοιασιάς και αγάπης! Βρίσκεσαι κερδισμένος από δώρα και όμορφες εκδηλώσεις αγάπης που σου προσφέρουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως το ταίρι σου, θα προσπαθήσει ποικιλοτρόπως να διορθώσει τα κακώς κείμενα, να επαναφέρει την ηρεμία και την αρμονία στην σχέση σας και να βάλει τέλος σε αβεβαιότητες και κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που δεν περίμενες καν, θα σου δώσει τα πρώτα δείγματα ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αποκαλύπτονται κάποια άτομα που λανθασμένα εμπιστεύτηκες ή κάποια πρόσωπα που σε πρόδωσαν! Σήμερα θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για αύξηση εσόδων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων, έχεις την διάθεση για νέες ενάρξεις μετά την χθεσινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και μπορείς να επικεντρωθείς περισσότερο σε σένα και σε όσους αγαπάς! Αφιερώνεις το χρόνο σου σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν και έχεις και σημαντικές συνειδητοποιήσεις, αφού οι τελευταίες μέρες του χρόνου σε κάνουν να αναγνωρίζεις ότι έγιναν μεγάλες αλλαγές μέσα σου, αλλά και στην ζωή σου γενικότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, διατήρησε την ειλικρινή και άμεση στάση και συμπεριφορά σου απέναντι στο άλλο σου μισό, χωρίς όμως να τον προσβάλλεις ή να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, γεγονός που φέρνει ακόμα πιο πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αποδίδεις όπως πρέπει, λαμβάνεις δράση και έχει άπειρες δυνατότητες για επιτυχία! Οικονομικά υπάρχει κάνεις ανούσια έξοδα, γεγονός που θα σε αγχώσει αργότερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων εντείνεται ιδιαίτερα η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου, αλλά και το ένστικτο σου! Θα καταφέρεις να βρεις σίγουρα την σημερινή ημέρα, τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Επικεντρώσου στην ψυχολογική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, ώστε να αναγνωρίσεις τις βαθιές ανάγκες σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να περάσεις χρόνο με λίγους και καλούς ανθρώπους που μιλούν κατευθείαν μέσα στην ψυχή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις τώρα, αφού η γενναιοδωρία σου και η φροντίδα σου προς το άλλο σου μισό, μπορεί να βελτίωσαν κάποια πράγματα στην σχέση σας, αλλά νιώθεις παράλληλα ότι τα εκμεταλλεύτηκε κιόλας! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι αυθόρμητα νέες γνωριμίες και φλερτ, πριν αποδείξουν με πράξεις την αξία τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, απέφυγε μυστικοπάθεια και ίντριγκες, γιατί πολύ πιθανόν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα! Οικονομικά, καλό θα ήταν να προστατεύεις λίγο περισσότερο την τσάντα σου ή το πορτοφόλι σου και γενικά τα προσωπικά σου αντικείμενα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων είσαι ο επίτιμος καλεσμένος σε όμορφα ρεβεγιόν, ενώ είναι φανερό ότι η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα καλύτερα της. Μηνύματα και συναντήσεις από πρόσωπα αγαπημένα θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση αυτή την ημέρα! Καθώς οδεύουμε στο τέλος της χρονιάς συνειδητοποιείς ότι κάποιο μεγάλο όνειρο ζωής, γίνεται πραγματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα είναι τρυφερή και αγαπησιάρικη για τα αισθηματικά σου, βρίσκεσαι σε κλίμα εορταστικό και κάνεις εκπλήξεις στο ταίρι σου που το συναρπάζουν! Αν δεν έχεις σχέση, τότε ντύσου, στολίσου, βγες και μέσω της κοινωνικής δικτύωσης θα έρθει και η πολυπόθητη νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το κλίμα ένταση στα επαγγελματικά υποχωρείς και πλέον έχεις τους συμμάχους που υποστηρίζουν τα σχέδιά σου! Στα οικονομικά έχεις τύχη και προστασία!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη