Κοζάνη : Υπερπαραγωγή και φέτος το «σπίτι των Χριστουγέννων», με 10.000 λαμπιόνια


Είναι εντυπωσιακό και μαγνητίζει τα βλέμματα στην Κοζάνη. Είναι το… διάσημο σπίτι των Χριστουγέννων, που κάθε χρόνο στολίζεται με μεράκι και αγάπη από τους ιδιοκτήτες του…

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι ιδιοκτήτες του επίμαχου σπιτιού στην Κοζάνη, έδωσαν και φέτος τα ρέστα τους. Ο στολισμός παρά την ενεργειακή κρίση, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα προηγούμενα χρόνια. Τα φώτα λάμπουν, οι Άγιοι Βασίληδες πήραν τις θέσεις τους και η μουσική που ακούγεται βάζει ακόμα και τους περαστικούς στο πνεύμα των ημερών. Για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, τα Χριστούγεννα έχουν ξεχωριστή σημασία και φροντίζουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή να το δείξουν.

Κάθε χρόνο το πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι στην Κοζάνη παραμένει πιστό στο ραντεβού του, με τα Χριστούγεννα. Πρόκειται για το σπίτι που κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση την περίοδο των Χριστουγέννων για τον όμορφο και εντυπωσιακό στολισμό του.

Ο παραμυθένιος αυτός στολισμός, διαθέτει περισσότερα από 10.000 λαμπιόνια φέτος, ενώ η ιστορία του όμορφου αυτού στολισμού, μετράει ήδη 18 ολόκληρα χρόνια! Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δημιουργούν με αγάπη και μεράκι αυτόν τον στολισμό, μεταφέροντας την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στους περαστικούς, αφού όποιος βρεθεί στη θέα της μαγικής αυτής εικόνας, στέκεται για να τραβήξει φωτογραφίες.

Δεν είναι λίγος ο κόσμος που επισκέπτεται το συγκεκριμένο σπίτι για να βγάλει μια φωτογραφία με αγαπημένα του πρόσωπα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι όλη η χαρά και η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται εδώ και με βεβαιότητα αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν ότι πλησιάζουν οι γιορτές.

Πίσω από όλη αυτή τη μαγική εικόνα, βρίσκονται άνθρωποι καλοσυνάτοι και φιλόξενοι, που όποιος βρεθεί στο κατώφλι τους, τους υποδέχονται πάντα με χαμόγελο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη