Πιωμένη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, όταν σκότωσε μοτοσικλετιστή σε τροχαίο


Πιωμένη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, όταν σκότωσε μοτοσικλετιστή σε τροχαίο
Θετικό το αλκοτέστ της μετά το θανατηφόρο τροχαίο με τον μοτοσικλετιστή
Οι εξελίξεις σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο στην Κυψέλη πριν από περίπου 1.5 μήνα, στο οποίο η πρώην νικήτρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, παρέσυρε και σκότωσε έναν 60χρονο, ιδιοκτήτη ψητοπωλείου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Katerina», τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί η πρώην παίκτρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το τροχαίο βγήκαν, με το αλκοτέστ της κοπέλας να είναι θετικό.

Η ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου. Συγκεκριμένα, η αιθυλική αλκοόλη ήταν 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι το 0,50 gr/l.

Υπενθυμίζεται ότι η νικήτρια του GNTM κινούνταν με ασημί Mercedes στην οδό Πιπίνου με κατεύθυνση την οδό Πατησίων. Ο 60χρονος που οδηγούσε τη μηχανή του στην οδό Αριστοτέλους παρασύρθηκε από το όχημα του 20χρονου μοντέλου, όταν έφτασε στη διασταύρωση με την οδό Πιπίνου. Η νεαρή κοπέλα είχε παραβιάσει παλλόμενο φανάρι στην Κυψέλη, σε δρόμο που δεν είχε προτεραιότητα.
Στη συνέχεια το μοντέλο φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να πέσει διαδοχικά πάνω σε τέσσερα οχήματα. 

Σύμφωνα με τον νόμο, η ποινή με την οποία ενδεχομένως θα έρθει αντιμέτωπη η νικήτρια του GNTM 4 είναι τουλάχιστον 10 χρόνια κάθειρξης. H υπόθεση ωστόσο, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης και σχηματίζεται η δικογραφία σε βάρος της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη