Γυναίκα, έμεινε πεσμένη για τρεις ημέρες στο μπάνιο της


Γυναίκα έμεινε πεσμένη για τρεις ημέρες στο μπάνιο της - Πώς σώθηκε
Η παρατηρητικότητα και το ενδιαφέρον συμπολίτη της και προέδρου της Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρη Καραμανώλη, έσωσε τη ζωή ηλικιωμένης γυναίκας, που μένει μόνη της στην όμορφη Λουτρόπολη.

Όπως γράφει το lamiareport.gr ο κ. Καραμανώλης παρατήρησε ότι το φως στο σπίτι της γυναίκας δεν άναψε τη Δευτέρα το βράδυ και το πρωί της Τρίτης άρχισε να ρωτά τους γείτονες αν είχαν δει την ηλικιωμένη. Διαπίστωσε ότι το ψωμί που της είχαν πάει δεν το είχε πάρει μέσα, ενώ επικοινώνησε με τους συγγενείς της που επιβεβαίωσαν ότι δεν είχαν νέα της από το Σάββατο, αλλά δεν είχαν ανησυχήσει καθώς πολλές φορές δεν άκουγε το τηλέφωνο και επικοινωνούσε εκείνη στη συνέχεια μαζί τους.

Παρόλα αυτά, ειδοποίησε αμέσως το ΑΤ Καμένων Βούρλων, αστυνομικοί του οποίου έφτασαν στο σημείο και με τη βοήθεια κλειδαρά, κατάφεραν να βρουν τρόπο να μπουν μέσα. Ήταν δε βέβαιοι ότι η ηλικιωμένη είχε πεθάνει αιφνίδια και περίμεναν να επιβεβαιώσουν το μοιραίο.

Όμως διαπίστωσαν ότι η ηλικιωμένη ήταν πεσμένη στο μπάνιο της αλλά ζωντανή! 
Η γυναίκα είχε κατορθώσει να επιζήσει, έχοντας πέσει από το Σάββατο στον χώρο από όπου αδυνατούσε να καλέσει σε βοήθεια.
Για τρεις ολόκληρες ημέρες παρέμεινε εκεί μόνη και αβοήθητη και νηστική.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων για τις απαραίτητες εξετάσεις και νοσηλεία αν χρειαστεί, προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη