«Αφού σου αρέσει και πίσω από τις κάμερες, γιατί θες να βγεις στην τηλεόραση ;»


«Αφού σου αρέσει και πίσω από τις κάμερες, γιατί θες να βγεις στην τηλεόραση ;»
Η Άννα Ζηρδέλη μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι και στον Οδυσσέα Μητσόπουλου για το σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου που την ενόχλησε και το bullying που είχε βιώσει στον χώρο της τηλεόρασης.

Όπως χαρακτηριστικά είχε αποκαλύψει η Άννα Ζηρδέλη στο «MEGA Καλημέρα», ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όταν βρέθηκαν σε δοκιμαστικό στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, της «την είπε» : «Εσύ γιατί θες να είσαι βγεις στην τηλεόραση, αφού σου αρέσει και το πίσω από τις κάμερες;».

«Μπορεί να μην έχω την αναγνωρισιμότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου, αλλά έχω περισσότερα χρόνια εμπειρίας. Μπορεί να μην «πουλάω» τόσο όσο εκείνος αλλά κάνω τη δουλειά μου αξιοπρεπέστατα τόσα χρόνια. Είναι άσχημο να έρχεται και να μου λέει «από πού και ως που θέλεις να διεκδικήσεις μια θέση; Είναι μονοπώλιο; Αυτό με ενόχλησε»

«Αγαπάω πάρα πολύ τη δουλειά μου, αυτό που κάνω και όταν βλέπω ότι προσπαθώ, προσπαθώ να ανέβω σκαλοπάτι σκαλοπάτι και ξαφνικά έρχεται κάποιος από τη στροφή και σε «τρώει» μπορεί να μην είναι κάποιο παιδί από ριάλιτι, μπορεί να είναι κάποιο «βύσμα» κάποια φίλη των παρουσιαστών, πολλά μπορεί.

Πλέον δεν με ενοχλεί, ο χώρος καταλαβαίνει, δε τους κρατάει πολύ, τους ξερνάει», συνέχισε η Άννα Ζηρδέλη.

Στη συνέχεια μίλησε για το bullying που έχει βιώσει στον χώρο της τηλεόρασης. «Έχω βιώσει στα πρώτα μου βήματα στον χώρο, bullying. Υπήρχε συνεργάτης μου σε τηλεοπτική εκπομπή που μου είχε πει, ”έβαλες κοντή φούστα σήμερα, έκανες και κάτι”.

Αυτό το άτομο είναι άντρας και είναι και στην τηλεόραση. Όταν μαθεύτηκε ότι θα είμαι στην εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη, όταν συναντάω κάποιο από αυτά τα άτομα, ξαφνικά έχουν άλλη συμπεριφορά απέναντί μου.

Γιατί είμαι και «μπροστά», κάτι μπορεί να ειπωθεί και να τους πάρει η μπάλα», αποκάλυψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη