Γιάννης Πουλόπουλος : Σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του και λαμπερό πάρτι για τους καλεσμένους τους


Συγκινημένο ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλώντας για την προσωπική του ζωή. 
Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Ισόδωρο Φίκαρη, σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές εξελίξεις της σεζόν.

Στο τέλος του βίντεο ο Γιάννης Πουλόπουλος «λύγισε» μιλώντας για το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τα media, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή, όπως είχε αναφερθεί και στο παρελθόν.
«Για μένα είναι προτεραιότητα η προσωπική μου ζωή. 
Είναι σημαντικό να λες σε έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου, ότι τον αγαπάς. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το τι θα κάνω εγώ στην τηλεόραση», είπε στο τέλος των δηλώσεών του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Μπακοδήμου
«Συγκινήθηκε και ράγισε η φωνή του. Παιδιά να μοιραστώ κάτι μαζί σας; Τον αγαπώ τον Γιάννη, έχουμε δουλέψει για πολλά χρόνια κι ήμασταν μαζί. Όταν έκανε το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι, όπου αντάλλαξαν όρκους. Οι όρκοι τους ήταν οι πιο συγκινητικοί που έχω ακούσει σε γάμο. Πραγματικά κλαίγαμε όλοι. Είναι ένα ζευγάρι, που αγαπιέται κι είναι δύο πολύ καλά παιδιά.

Χαίρομαι πάρα πολύ που έχουν ταιριάξει, παρόλο που είναι αταίριαστοι. Είναι ένα παράδειγμα αγαπημένου ζευγαριού και χαίρομαι που βάζει προτεραιότητα» σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη