Η 29χρονη μητέρα, που πέταξε το μωρό της στο φράγμα του Αλιάκμονα

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση του τραγικού θανάτου ενός βρέφους 11 μηνών, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, αφού προηγουμένως το πέταξε στο συγκεκριμένο σημείο η μητέρα.
Η 29χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση φέρεται να ομολόγησε ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πέταξε το 11 μηνών παιδί της στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια.
Ο Εισαγγελέας Βέροιας της άσκησε δίωξη για ανθωποκτονία απο πρόθεση.
Η ίδια ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη. Έως τότε θα κρατηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας.
Η ίδια αποκάλυψε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου όπως είπε, άφησε το μωρό, το οποίο όμως όταν εντοπίστηκε δεν είχε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αρνήθηκε την κατηγορία και δε θέλησε να πει τίποτα.

"Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε" φέρεται να είπε στον ανακριτή η 29χρονη.
Η 29χρονη που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας, το προηγούμενο διάστημα παρουσιάζεται να είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

Πνιγμό έδειξε η νεκροψία
Ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος "έδειξε" η νεκροψία – νεκροτομή για τον θάνατο του άτυχου βρέφους στη Βέροια.
Η 29χρονη μητέρα του ομολόγησε ότι το πέταξε εκεί το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, ενώ το 11 μηνών μωρό, μάλιστα, είχε δαγκωματιές από άγρια ζώα.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή πέρα από τον ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές, όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη