Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 7 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 7 ΙανουαρίουΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου! Το ενδιαφέρον σου θα είναι απόλυτα στραμμένο στο σπίτι και στην οικογένεια, όπου θα προκληθούν κάποιες εντάσεις οι οποίες ωστόσο θα λυθούν πολύ γρήγορα! Γενικά, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματα σου και αντιδράς αρκετά παρορμητικά και υπερεύαισθητα αυτή την ημέρα. Προσπάθησε να μην αναμασάς διαρκώς ζητήματα του παρελθόντος και να μην θίγεσαι τόσο εύκολα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα σου ξυπνήσουν σήμερα, αναμνήσεις σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος! Καλό θα ήταν όμως, να μην κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, αλλά να προσπαθήσεις για επανασύνδεση, μόνο αν πάρει πρώτα το άλλο άτομο, την πρωτοβουλία επαναπροσέγγισης σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με τον σύντροφο την θαλπωρή του σπιτιού και να απολαύσετε μία ταινία ή ένα δείπνο μαζί! Ιδανική ημέρα να συζητήσεις για συγκατοίκηση!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, πετυχαίνεις στόχους, μέσα από τις αρκετά βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, έρχονται κάποια μικρά έξοδα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου! Από το ξεκίνημα της ημέρας δεν σταματά το τηλέφωνό σου να χτυπά, όλοι σε αποζητούν και δέχεσαι όμορφες προτάσεις! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες τώρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες! Δείξε παραπάνω προσοχή στην οδήγηση και στο μεταφορικό μέσο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ, ακόμα κι αν δεν καταλήξει κάπου όλο αυτό! Σημασία έχει πως θα νιώσεις ιδιαίτερα επιθυμητός και ερωτεύσιμος μέσα από επικοινωνίες και επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε σήμερα, με περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, να κάνεις μία σημαντική συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να λύσετε προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μία προβληματική συναδελφική σχέση, διορθώνεται και βελτιώνεται! Σε αγχώνουν κάποια μικρά έξοδα σήμερα, που αφορούν κάποιο όχημα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου! Τα ζητήματα που θα σε προβληματίσουν θα συνδέονται κυρίως με τα οικονομικά σου! Διακρίνεις ότι οι συνθήκες πλέον δεν σε καλύπτουν, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται ανασφάλειες και αμφιβολίες. Προσπάθησε να αποφύγεις αγορές ή σημαντικές επενδύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι παραδόξως πιο ντροπαλός απ’ότι συνήθως στο φλερτ και στις ερωτικές επαφές! Κι όμως! Αυτό είναι που θα γοητεύσει και τους άλλους, αφού θα τους κινήσεις την περιέργεια! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια, καταστρέφοντας την κατά τ’άλλα ερωτική ατμόσφαιρα με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι σε νέα ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας, αν θες να πετύχεις! Οικονομικά, θα υπάρξει επιτυχία, σε κάθε σου κίνηση και υλοποίηση σχεδίου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο σου και είναι γεγονός ότι είσαι ιδιαίτερα ευσυγκίνητος και παρεξηγιάρης στην καθημερινότητά σου! Οι σχέσεις σου έρχονται λίγο στα άκρα από τις υπερβολικές σου απαιτήσεις ή ακόμα και από την τάση να γκρινιάζεις για το παρελθόν. Διατήρησε χαμηλούς τόνους για να μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή Πανσέληνος είναι γεγονός ότι θα πλήξει τον τομέα των σχέσεων! Το πάθος φουντώνει, το ίδιο και τα παράπονα! Το εξάγωνο της Πανσελήνου με τον Ουρανό, σου δίνει ωστόσο την ευκαιρία να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά και να κάνεις κινήσεις ανανέωσης που θα βοηθήσουν να πάρεις ανάσα στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, χωρίς λόγο! Οικονομικά, μην παίρνεις κάποιες αυθόρμητες αποφάσεις και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, που ενδεχομένως να μετανιώσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου!Εσύ είσαι αρκετά εσωστρεφής αυτή την ημέρα και κάνεις ενδοσκόπηση, αναλογιζόμενος καταστάσεις του παρελθόντος προκειμένου να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Κάποιες αλλαγές που γίνονται τώρα στα επαγγελματικά σου, σε βγάζουν από τους ρυθμούς σου αλλά σε οδηγούν στην αρχή μίας νέας εποχής! Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν τώρα θα είναι βοηθητικές για μία προσωπική υπόθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υποκύπτεις σε κολακείες, κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε κάνει και πάλι, να πιστέψεις σε λάθος άτομα και να έχεις απατηλές ελπίδες για κάτι που δεν πρέπει! Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο, παράνομο και παρασκηνιακό! Πρόσεχε λοιπόν, ενδεχόμενες αποκαλύψεις, που μπορεί να σε βλάψουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παραλήψεις ή λάθη στην καριέρα και πρέπει να συγκεντρωθείς ακόμα πιο πολύ! Στις οικονομικές σου υποχρεώσεις, βρίσκεται από το πουθενά, μία αποτελεσματική λύση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Πραθένε , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου! Οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου! Γενικά όμως, πολλά θα είναι τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί μπορεί να αφορούν ανατροπές, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, που τώρα πρέπει να αρπάξεις! Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα βιώσεις τώρα, θα αλλάξουν σταδιακά την ζωή σου και θα την βελτιώσουν εμφανώς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς από τον σύντροφο σου, την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου και αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα υπάρξουν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για μπόλικο φλερτ και αυτό το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συμπεριφορά και όχι μέσα από άμεση προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι σωστές συνεργασίες, θα σε οδηγήσουν στην ικανοποίηση μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον και στην επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, πες όχι σε γρήγορες αποφάσεις και αυθόρμητες κινήσεις.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία σε επηρεάζει άμεσα! Ζητήματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους και το γάμο, αναμένεται να σε προβληματίσουν! Νιώθεις ότι θίγονται τα συμφέροντά σου, ενώ οι εξελίξεις που κορυφώνονται τώρα θα σε οδηγήσουν σε μία κόντρα με το περιβάλλον σου, προσπάθησε να αποφύγεις τους καβγάδες, βλέποντας ώριμα κάποιες καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σήμερα σε γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις, που ενδεχομένως να φέρουν διαμάχες και ψυχρότητα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς τώρα μια σταθερή, ουσιαστική και γεμάτη σιγουριά σχέση! Αυτή η ώριμη συμπεριφορά σου, θα φέρει ένα αξιόλογο άτομο ως κατάκτηση σου και πιθανόν να είναι ένα πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικοί στόχοι και όνειρα, σήμερα επιτυγχάνονται και βελτιώνεται έτσι η πρόοδος σου! Οικονομικά, ο σωστός προγραμματισμός, θα σώσει καταστάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία έχει θετική επιρροή για σένα! Πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, ευχάριστα νέα και επαφές! Έχεις διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα και εξερεύνηση και σε χαρακτηρίζει σίγουρα κέφι και ξεγνοιασιά! Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για προκλητική ή αγενή συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη ημέρα για συζήτηση με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες, αλλά φλέρταρε όσο πιο πολύ μπορείς και θα αισθανθείς πιο περιζήτητος και επιθυμητός από ποτέ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μέσα από επαγγελματικές επαφές και συναδελφικές σχέσεις, ένας μεγάλος στόχος, πραγματοποιείται! Κάποιες οικονομικές δυσκολίες που ίσως σήμερα έρθουν, οφείλονται κυρίως σε δικές σου υπερβολές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία διεγείρει τις συγκινήσεις σου! Αγχώνεσαι σημαντικά για τα έξοδά σου, για τους λογαριασμούς που καλείσαι να πληρώσεις, για όλα όσα χρειάζεται να διευθετήσεις και προβληματίζεσαι για ζητήματα γραφειοκρατικά! Στον ερωτικό τομέα το πάθος είναι κυρίαρχο το ίδιο όμως και η ζήλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις κατακτήσεις, αφού η δύναμη της ερωτικής σου γοητείας, μπορεί να σε ωθήσει να σαγηνεύσεις τον οποιοδήποτε! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και «ψαρεύεις» ένα μυστικό που ξέρεις ό,τι ο σύντροφος σου, κρατά εδώ και καιρό από σένα! Γενικά, η σχέση σου, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου σήμερα και ιδίως η σεξουαλική σου ζωή με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, έχεις σίγουρα εύνοια και τύχη, καταφέρνοντας να βρεις λύσεις ακόμα και για παλαιά προβλήματα! Επαγγελματικά, βρίσκεις έμμεσους τρόπους για να σε τεστάρεις συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να δρομολογήσεις σωστά τα σχέδια σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου! Οι διαθέσεις σου είναι έντονες και εκρηκτικές, θυμώνεις, παρεξηγείσαι και σου φταίνε κυρίως τα άτομα που συνδέεσαι στενά! Θέλεις να γίνουν όλα στους ρυθμούς που εσύ ζητάς, με αποτέλεσμα να βγαίνει στην καθημερινότητά σου γκρίνια, αλλά και καβγάς! Δείξε προσοχή στην συντροφική σου σχέση! Η θετική συμμετοχή του Ουρανού, σε ωθεί να λειτουργήσεις πιο απρόβλεπτα, κάνοντας σήμερα κάτι διαφορετικό που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα …

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται σήμερα μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, με ένα πρόσωπο που σε πραγματικά θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και ηρεμία! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος εκτιμά τις φροντίδες και τις προσπάθειες σου, γεγονός που βοηθά στην ομαλή πορεία της σχέσης σου μαζί του! Βρίσκετε μαζί τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσετε με ευκολία στους κοινούς ερωτικούς σας στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σου σχέσεις, βελτιώνονται και χαρακτηρίζονται από αρμονία και σωστή επικοινωνία! Νέες συνεργασίες θα έχουν σίγουρα επιτυχία! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή αναποδιές, κυρίως γιατί αμέλησες κάποια πράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία είναι φανερό ότι σε αγχώνει για ζητήματα που αφορούν την εργασία, τις υποχρεώσεις και την ρουτίνα σου! Καθώς οι εορταστικές μέρες αρχίζουν να φεύγουν, εσύ αναλογίζεσαι όλα όσα πρέπει να γίνουν, όλα όσα έχεις ως εκκρεμότητα και αυτό σου δημιουργεί έντονο στρες! Η θετική γωνία της Πανσελήνου με τον Ουρανό, προσφέρει ωστόσο ανάλαφρες στιγμές με την οικογένεια, η θαλπωρή της θα λειτουργήσει ανακουφιστικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η σημερινή ημέρα, δεν είναι τόσο παθιασμένη ή συναισθηματική, όσο θα ήθελες! Ωστόσο, μπορείς να είσαι σίγουρος, πως θα είναι εποικοδομητική και χρήσιμη για την σχέση σου, αφού μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο, βρίσκετε λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει φλερτ με ένα άτομο σήμερα, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η απόδοσή σου βελτιώνεται και αυτό αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται! Οικονομικά, θα έρθουν τώρα μόνιμες λύσεις, σε πολλά από τα προβλήματα σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Σάββατο έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του 2023 στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία κρίνεται απολαυστική και ιδιαίτερα ερωτική για το ζώδιο σου!Τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης! Οι γύρω σου, θα σε βοηθήσουν σε αρκετούς από τους στόχους σου και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου! Ξέρεις πλέον πολύ καλά πως να γοητεύσεις τα πλήθη και να γίνεις απόλυτα αγαπητός και περιζήτητος, αφού δρας άμεσα και αποτελεσματικά! Δεν χάνεις ευκαιρία να πάει χαμένη και μπράβο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι πολύ πιο δραματικός και απαιτητικός απέναντι στο σύντροφο, ωστόσο οι γεμάτες πάθος στιγμές, το δυνατό συναίσθημα, ο ρομαντισμός και οι ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου, θα τα διορθώσει όλα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και γενικά ο τομέας του έρωτα, θα είναι σίγουρα ευνοημένος απόλυτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οποιαδήποτε επαγγελματική σου κίνηση σήμερα, στέφεται από απόλυτη επιτυχία! Οικονομικά θα έχεις επίσης εύνοια και τύχη σήμερα, αρκεί να μην ρισκάρεις!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη