Έγκλημα πάθους : 47χρονη δολοφονήθηκε άγρια με μαχαίρι από τον 26χρονο εραστή της, σε περιοχή της κεντρικής Αγγλίας


Έγκλημα πάθους : 47χρονη δολοφονήθηκε άγρια από τον 26χρονο εραστή της με μαχαίρι, σε περιοχή της κεντρικής Αγγλίας.

Η άτυχη γυναίκα ήθελε να δοκιμάσει να ξαναρχίσει την ζωή της, μετά από έναν χωρισμό και τρία παιδιά που είχε αποκτήσει με τον πρώτο της άντρα.
Πρόκειται για μια τραγική ιστορία που έχει συγκλονίσει τη Βρετανία, ένα έγκλημα πάθους που κατέστρεψε μια ολόκληρη οικογένεια. 
Ο 75χρονος Γκράχαμ Τίνκλεϊ βρήκε το πτώμα της 47χρονης κόρης του, Κλερ, στο γραφικό χωριό Colston Basset στα περίχωρα του Nottinghamshire, στην κεντρική Αγγλία, τον περασμένο Φεβρουάριο, και δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη φρικιαστική εικόνα. 
Ενώ ο απελπισμένος πατέρας πάλευε απεγνωσμένα να σώσει τη ζωή της κόρης του αφού την ανακάλυψε, καθώς δεν γνώριζε ότι είναι ήδη νεκρή, την ίδια στιγμή ο εραστής και δολοφόνος της, Τζον Τζέσοπ, 26 ετών, λέγεται ότι έπινε με φίλους.

Η σοκαριστική ανακάλυψη πυροδότησε αστυνομική έρευνα και μια μακροχρόνια υπόθεση που έληξε αυτή την εβδομάδα με την ισόβια φυλάκιση του Τζέσοπ από το δικαστήριο του Nottinghamshire, αναφέρει το δημοσίευμα της «Daily Mail». 
Ο Τίνκλεϊ λέει ότι βλέπει ακόμα εφιάλτες και δυσκολεύεται να κοιμηθεί μετά από αυτή την οδυνηρή δοκιμασία. Η κόρη του υπέστη εκτεταμένα τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και το στήθος, πέρα από άλλα τραύματα κατά τη διάρκεια της άγριας επίθεσης μέσα στο σπίτι της. Ο Τζέσοπ έφυγε από το ακίνητο, αξίας 450.000 λιρών, χωρίς να ειδοποιήσει τις Aρχές, και έφτασε πίσω στο διαμέρισμά του στο Newark, του Notts, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Έγκλημα πάθους από τον 26χρονο
Ο κατά 21 χρόνια νεότερος πρώην σύντροφός της, Τζέσοπ, περιγράφηκε ως «μπερδεμένος» όταν η Κλερ επέλεξε να δώσει τέλος στη σχέση τους, αφού παραδέχθηκε ότι ανησυχούσε για τη διαφορά ηλικίας τους, προτού ο 26χρονος μεταβεί με ποδήλατο στο εξοχικό σπίτι της, όπου εξαπέλυσε μια «επίμονη και βίαιη» επίθεση. 
Ο Τζέσοπ, ο οποίος γνώρισε την ερωμένη του στον ιστότοπο Facebook Dating, έγινε αργότερα αντικείμενο ανθρωποκυνηγητού και συνελήφθη 11 ημέρες μετά τη δολοφονία, η οποία έλαβε χώρα τη νύχτα της 25ης Φεβρουαρίου του περασμένου έτους. 
Δήλωσε ένοχος για φόνο σε προηγούμενη ακροαματική διαδικασία τον Οκτώβριο και χθες ο δικαστής όρισε την ελάχιστη ποινή σε 17 χρόνια και οκτώ μήνες, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των ημερών που ο δολοφόνος είχε ήδη περάσει υπό αστυνομική κράτηση.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη