6 άτομα μαχαίρωσαν και λήστεψαν άνδρα, σε αγοραπωλησία μοτοσυκλέτας


Αυτοβούλως εμφανίστηκε και συνελήφθη ο δράστης τραυματισμού με μαχαίρι σε βάρος 34χρονου, τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη στο Χαλάνδρι.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο ΤΑ Χαλανδρίου και συνελήφθη ο 25χρονος τον οποίο ο 34χρονος θύμα επίθεσης και ληστείας, είχε κατ ονομάσει για τον τραυματισμό του με μαχαίρι, σε επίθεση την οποία δέχθηκε τα ξημερώματα (10/09-01.20) στο Χαλάνδρι. Σε βάρος του 25χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία κατηγορούμενος για ληστεία στον 34χρονο καθώς επίσης για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως έχει προκύψει στο πλαίσιο της προανάκρισης από το ΑΤ Χαιδαρίου, 34χρονος είχε προγραμματισμένο ραντεβού (09/01) με τον πωλητή δικύκλου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγοραπωλησία.

Όπως αναφέρει στη κατάθεσή του ο 34χρονος, παρέλαβε το προς πώληση δίκυκλο για δοκιμαστική βόλτα, όταν στη διαδρομή παρουσίασε βλάβη, την οποία αποκατέστησε και επέστρεψε μετά από ώρα για να την παραδώσει. Κατά την επιστροφή του στο σημείο συνάντησης με τον πωλητή, τον περίμενε με ακόμα έξι άτομα- μεταξύ των οποίων και ο 25χρονος εργαζόμενος σε ψητοπωλείο της περιοχής, οι οποίοι του επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας, ενώ ο συλληφθείς τραυμάτισε τον 34χρονο με μαχαίρι στο πόδι πάνω απο το γόνατο και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο.

Ο 34χρονος μετά τις Πρώτες Βοήθειες που του προσέφερε πλήρωμα της ΔΙΑΣ με τουρνικέ, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου αντιμετωπίσθηκε το τραύμα του.

Ο 25χρονος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται τα μέλη της υπόλοιπης ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη