"Πήγε και της τον ακούμπησε....στην συμπρωταγωνίστριά του που κάθονταν με τα χέρια πίσω"


Ο Χρήστος Βαλαβανίδης μίλησε στο Πρωινό και κάποιες συγκεκριμένες αναφορές του προκαλούν αίσθηση. Ανάμεσα στα όσα είπε ο Χρήστος Βαλαβανίδης, ήταν και τα εξής:

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι κακή συμπεριφορά. Τέτοια κακή συμπεριφορά είχαν πολλοί σκηνοθέτες παλιά. Ήταν σχεδόν παράδοση οι σκηνοθέτες να φέρονται αυταρχικά στους ηθοποιούς τους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι απαράδεκτος γιατί έγινε παραβατικός. 
Η αχαλίνωτη λίμπιντό του δεν μπορούσε να τη συγκρατήσει, την άφηνε ελεύθερα, γιατί νόμιζε ότι έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει.
Υπήρξε ηθοποιός, μέγας πρωταγωνιστής, που έβγαλε το μόριο του και το ακούμπησε στα χέρια της συμπρωταγωνίστριάς του, η οποία καθόταν με τα χέρια από πίσω και πήγε και της τον ακούμπησε.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι ένα ταλέντο μέτριο προς κακό. 
Σαν ηθοποιός είναι μέτριος, επίσης είναι φάλτσος. Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να επιχειρεί να μάθει εμένα, με τόσες περγαμηνές στο τραγούδι, να τραγουδάω.
Για τον Παύλο Χαϊκάλη είναι ανοησίες αυτά, σύνελθε και γύρνα στο επάγγελμα. Είσαι πολύ καλός ηθοποιός, εξαιρετικός αλλά στη ζωή είσαι λίγο χαζός. Είναι λίγο χαζός, δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνος. Δεν έχουμε μιλήσει και ούτε θέλω».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη