Διάρρηξη μαμούθ σε σπίτι, με λεία 2.000 λίρες και 20 χιλ. ευρώ μετρητά


Διάρρηξη μαμούθ σε σπίτι, με λεία 2.000 λίρες και 20 χιλ. ευρώ μετρητά
Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης γυναίκα κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς Αττικής, τη διάρρηξη του σπιτιού της.
Ενώ απουσίαζε ήχησε ο συναγερμός κήπου και σπιτιού. Άγνωστος παραβίασε την περίφραξη του κήπου , μπήκε στο προαύλιο, ξήλωσε τη σειρήνα του συστήματος συναγερμού, πήρε μία σκάλα αλουμινίου από τον κήπο και παραβιάζοντας το ξύλινο παράθυρο του πρώτου ορόφου μπήκε στο σπίτι.

Μετά ερεύνησε τους χώρους και ιδιαίτερα το υπνοδωμάτιο και το γραφείο του ισογείου, εντόπισε τα δύο χρηματοκιβώτια, που βρίσκονταν πακτωμένα και εντοιχισμένα στον τοίχο του βεστιαρίου του υπνοδωματίου και του γραφείου.
Αφού παραβίασε τα χρηματοκιβώτια κόβοντας τις πόρτες, πιθανόν με τροχό κοπής μετάλλων ή συσκευή οξυγόνου, αφαίρεσε από το εσωτερικό 2.000 χρυσές λίρες Αγγλίας (αξίας περίπου 840.000 ευρώ), 20.000 ευρώ μετρητά, χρυσά κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ.

Η Αστυνομία έκανε εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. Το γεγονός ότι ο δράστης κατάφερε να ανοίξει δύο χρηματοκιβώτια «δείχνει» στις Αρχές άτομο με εμπειρία στις διαρρήξεις και πιθανότατα σεσημασμένο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη