Η Αστυνομία αναζητεί πληροφορίες για τον απατεώνα ψευτογιατρό, Διονύση Τριανταφύλλου


Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του ψευτογιατρού, ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον :

(επ.) ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (ον.) Διονύσιο του Επαμεινώνδα και της Αικατερίνης, γεν. 24-09-1957, στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας, καθώς και την αναγνώριση του ανωτέρω από άλλους παθόντες, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η περαιτέρω δράση του.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388370, 2310-388375, 2310-388424 και 2310-388425 του Τμήματος Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων και του υπασπιστηρίου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 16-07-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.
Σε βάρος του ασκήθηκε και ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων για απάτες, για ανθρωποκτονία με δόλο, για σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη