"Πλαστικοποιημένος είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ"


Ένταση επικράτησε  στο πλατώ της εκπομπής Super Κατερίνα, με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να βγαίνει εκτός εαυτού με το σχόλιο του Σταύρου Μπαλάσκα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Δεν μπορεί ο κάθε πλαστικοποιημένος να κάνει άσκοπη κινητοποίησης Αρχής, είναι ποινικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, προκαλώντας την «έκρηξη» της παρουσιάστριας.

«Κύριε Μπαλάσκα, επειδή έχω βρεθεί να με χτυπάνε για το αντίστοιχο θέμα ένας δικηγόρος, σας παρακαλώ πολύ. Ό,τι έχει κάνει ο καθένας στην εμφάνισή του είναι δικαίωμά του» του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όχι, δεν είπε πλαστικοποιημένος» διευκρίνισε λανθασμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την παρουσιάστρια να απαντά σε ιδιαίτερα έντονο τόνο: «Παιδιά, σας παρακαλώ! Πλαστικοποιημένος δεν ακούσαμε όλοι; Ε μιλήστε! Τι είπατε, κύριε Μπαλάσκα;».

«Δεν το δέχομαι για τον οποιονδήποτε, ούτε άντρα ούτε γυναίκα, είτε πλαστικοποιημένος, είτε αδύνατος, είτε έτσι, είτε αλλιώς» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Σταύρο Μπαλάσκα να ζητά συγγνώμη και να ανακαλεί το αυθόρμητο σχόλιό του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη