«Εγώ που είμαι 44 και ο άντρας μου δεν είναι ούτε 40, θα πρέπει να έχω ανασφάλεια;»


Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον αέρα της εκπομπής της «MEGA Καλημέρα».
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Ραπτόπουλος για τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να αναφέρεται στη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού.

Ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις, η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να ακούμε αυτά το 2023.
«Συγγνώμη που σας διακόπτω, αλλά τι είναι αυτά που ακούμε; Τον κ. Ραφτόπουλο δεν τον γνωρίζω και δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του, απλά τοποθετούμε επειδή αναφέραμε το όνομα του. Είναι δυνατόν να ακούγονται το 2023 αυτά που ακούστηκαν τώρα; Ότι ‘ο άντρας θα κοιτάξει και μικρότερες’ και ‘άμα είναι πολύ όμορφος’ και ‘άμα τα έχει με μεγαλύτερη’ και ‘άμα η μεγαλύτερη φτάσει πιο μεγάλη δεν θα μπορεί να κρατήσει τον μικρό γιατί θα έχει ανασφάλειες’. Τι είναι αυτά που λέμε; Για ανθρώπους δεν μιλάμε;» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Περιγράφει δηλαδή τον άντρα σαν ένα ανεξέλεγκτο ον το οποίο είναι έρμαιο των ενστίκτων του και της ομορφιάς του φυλακισμένος που δεν έχει κανένα συναίσθημα και καμία συνείδηση για να συνειδητοποιήσει τι έχει και τι μπορεί να κάνει. Ότι τι; Και η γυναίκα ότι τι;» συμπλήρωσε.

«Δηλαδή εγώ που είμαι 44 και ο άντρας μου δεν έχει πλησιάσει τα 40 ακόμα θα πρέπει να έχω ανασφάλεια και να μην κοιμάμαι τα βράδια; Ή ο Θοδωρής θα πρέπει να αρχίσει να ξενοκοιτάει; Δηλαδή αυτό μας λέει αυτή τη στιγμή ο κ. Ραφτόπουλος; Αυτό μας λέει» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη στο ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο στο Μεγάλο Κανάλι.
«Με αναστάτωσε, ναι. Με αναστάτωσε και έχει δίκιο η Ειρήνη Παπαδοπούλου που έκανε αυτή την τοποθέτηση» κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη