Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου


Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζει μία ολοκαίνουργια περίοδο ευκαιριών μέσα από τις γνωριμίες, τις επαφές σου και την κοινωνική σου δικτύωση. Από σήμερα έχεις την ανάγκη να αναθερμάνεις τις φιλίες σου αλλά επιδιώκεις και περισσότερες ώρες ψυχαγωγίας ή ενασχόλησης με τα κοινά! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε στηρίξει για να ικανοποιηθείς συναισθηματικά μέσω μίας άκρως θετικής επαγγελματικής ευκαιρίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να αναζητήσεις μια σταθερή, ουσιαστική και στέρεα σχέση και μάλιστα αυτή η ευκαιρία, μπορεί να σου δοθεί μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για γκρίνια, αλλά και παράλογες απαιτήσεις, θα φέρει προβλήματα και πιθανόν ψυχρότητα μεταξύ εσένα και τον σύντροφο σου!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σου εξασφαλίσουν το επαγγελματικό σου μέλλον και την επιτυχία! Οικονομικά, μην προσπαθείς να στηριχτείς πάνω στους άλλους, γιατί θα βγεις χαμένος!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, από σήμερα ο Ήλιος θα κινείται στην κορυφή του ωροσκοπίου σου , δηλαδή στο ζώδιο του Υδροχόου και θα χαρίζει φως στην καριέρα σου αλλά και στην κοινωνική σου καταξίωση! Καταφέρνεις και έχεις σημαντικά επιτεύγματα που σε βοηθούν να προοδεύσεις και να επιτύχεις τους στόχους για την ζωή σου! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω προσφέρει την ηθική ικανοποίηση από την διευθέτηση που θα έχεις σήμερα σε νομικό έγγραφο, σε επικοινωνία με άτομο από εξωτερικό, ή έχεις και την μεγάλη ιδέα, την μεγάλη έμπνευση που θα σε βάλει σε μία νέα επεκτατική πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ο σύντροφος σου απολαμβάνει την ευδιάθετη συμπεριφορά σου και την συναισθηματική σου γενναιοδωρία, αλλά από την άλλη η τάση σου για φυγή, λόγω ανικανοποίητου, τον προβληματίζει και προκαλεί τις αντιδράσεις και την ανησυχία του! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε τον ενθουσιασμό σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι ίσως προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα! Εργασιακά, αισθάνεσαι λιγότερο άγχος, αφού μέσα από επαγγελματικές επαφές, διαπιστώνεις πως ένας μεγάλος στόχος σου πραγματοποιείται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και εσύ πλέον στρέφεις όλη την ενέργειά σου, στους τρόπους εκείνους που μπορούν να σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω την ζωή σου! Διψάς πολύ περισσότερο για γνώση, εμπειρία, είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι ή και να σχεδιάζεις ένα ταξίδι, ενώ τώρα μπορεί να μπει στα σκαριά ακόμα και η έναρξη ενός σεμιναρίου! Από σήμερα κάνεις τα πάντα για να ξεφύγεις από την ρουτίνα και τα καταφέρνεις! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω στηρίζει τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις ερωτισμό, σεξουαλικότητα και πάθος σε αφθονία. Απέφυγε λοιπόν ζήλια και κτητικότητα χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς εύκολα τώρα, να σαγηνεύσεις το άτομο που ήδη επιθυμείς! Ωστόσο η ημέρα, δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες ή νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, πέρα από την σημερινή εύνοια, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις και για παλαιά προβλήματα! Επαγγελματικά, βρίσκεις τρόπους για να σε τεστάρεις συνεργάτες και συναδέλφους, ανακαλύπτοντας κάτι που σε ωφελεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καρκίνε μου αγαπημένε, για σήμερα Παρασκευή το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο σε βοηθά να αναζωογονηθείς ψυχολογικά αλλά και να ανακουφιστείς από κάποιες καλές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στον οικονομικό σου τομέα! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σήμερα, δεν σε αφήνει ούτε στιγμή να νιώσεις μοναχικότητα, απλά είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι ότι έχεις το χρέος και την ευθύνη να σταθείς δίπλα σε κάποιους ανθρώπους που το ίδιο έκαναν σε σένα σε παρελθόντα χρόνο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που σε ηρεμεί, σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και κερδίζει αμέσως το ενδιαφέρον και την προσοχή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ως σύντροφος είσαι ένας πολύ καλός ακροατής, γεγονός που θα βοηθήσει πολύ, στην ομαλή πορεία της σχέσης σου με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα βελτιωμένες θα είναι οι συναδελφικές σου σχέσεις, στις οποίες κυριαρχούν η ηρεμία και η αρμονική επικοινωνία! Στην διαχείριση των οικονομικών σου, δεν υπήρξε η λογική και τις συνέπειες, θα είναι αρνητικές!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, από σήμερα ο Ήλιος στον Υδροχόο θα φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου και αυτοί είναι οι τομείς της ζωής σου που θα δεχθούν και την πιο σπουδαία ανανέωση! Σήμερα η μέρα προσφέρεται για συζήτηση με έναν επαγγελματικό συνεργάτη, για να προχωρήσεις στο αίτημα για μία νέα εργασία, αλλά και για να μπορέσεις να συγκροτήσεις τις υποχρεώσεις σου! Άλλστε η Σελήνη από τον Αιγόκερω σήμερα, σε κάνει ιδιαίτερα σχολαστικό και λεπτολόγο, γεγονός που εντείνει και το στρες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζήτηση, γλυκαίνεις την καθημερινότητα σου με τον σύντροφο σου και βρίσκετε μαζί, έμπρακτες λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις ότι δεν ξεμυαλίζεσαι πια εύκολα, από επιφανειακά προτερήματα, αλλά από πιο ουσιαστικά, διεκδικώντας τα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η απόδοσή σου βελτιώνεται, γεγονός που αναγνωρίζεται! Οικονομικά, δεν είναι κακό να γίνεις λίγο πιο γενναιόδωρος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπημένε μου Παρθένε, από σήμερα με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Υδροχόο, όλη η ενέργειά σου είναι στραμμένη στα απλά, καθημερινά πράγματα και κοιτάζεις πολύ περισσότερο να συγκροτήσεις την εργασία σου, τις υποχρεώσεις σου, ενώ καταφέρνεις και κάνεις βήματα για να νιώσεις πολύ περισσότερη ζωτικότητα και ευεξία! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω ενεργοποιεί και τον αισθηματικό σου τομέα, ενώ στην πορεία της ημέρας, υπάρχουν ευκαιρίες για ικανοποίηση, ψυχαγωγία και χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να είσαι λίγο πιο δραματικός και απαιτητικός απ’ό,τι συνήθως, ωστόσο έρχονται γεγονότα και καταστάσεις, γεμάτες πάθος, συναίσθημα και ρομαντισμό, στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές, εξομολογήσεις θαυμασμού και ευχάριστες εκπλήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οποιαδήποτε επαγγελματική ή οικονομική κίνηση και δράση, στέφεται από επιτυχία! Μην αγχώνεσαι για τίποτα λοιπόν!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, από σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου φωτίζει ακόμα περισσότερο τον τομέα των αισθηματικών σου και όλη σου η ενέργεια είναι δοσμένη στο πώς μπορείς να περάσεις καλά, να ανανεωθείς, να φλερτάρεις και να επιβεβαιωθείς! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω ωστόσο δείχνει ιδιαίτερα σήμερα ότι κρατάς κάποια συναισθηματικά κατάλοιπα , ή αλλιώς κάποια παράπονα για παρελθοντικές καταστάσεις που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει! Προσπάθησε να αποφύγεις την επιπόλαιη συμπεριφορά απέναντι στην οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες σήμερα, θα σου ξυπνήσουν αναμνήσεις, νοσταλγία και μία περίεργη προσκόλληση, σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος! Καλό θα ήταν να μην πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και κάνεις το πρώτο βήμα, για επανασύνδεση, αλλά να περιμένεις από εκείνον να το κάνει! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνεις στόχους, μέσα από τις αρκετά βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, κάποια έξοδα που αφορούν την οικογένεια, πιθανόν να σε αγχώσουν και να σου προκαλέσουν ανασφάλεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, για σήμερα Πέμπτη, ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθά να συγκροτήσεις τα συναισθήματά σου αλλά και να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική σου ζωή! Καταφέρνεις και αναθερμαίνεις τις σημαντικές σχέσεις στην ζωή σου και αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν έναν πολύ σταθερό και σπουδαίο ρόλο στην ζωή σου και αυτούς τους ανθρώπους οφείλεις να έχεις ως προτεραιότητά σου. Επιπλέον, με την Σελήνη από τον Αιγόκερω κάνεις και κάποιες συζητήσεις για πρακτικά , επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα και διευθετούνται καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, ιδίως μέσα από επαφές ή συζητήσεις με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφώνημα και φλερτ, ωστόσο η εύνοια αυτή, είναι περισσότερο επιφανειακή, παρά ουσιαστική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οφείλεις να κάνεις μια συνειδητή προσπάθεια να έρθεις πιο κοντά στους συναδέλφους σου, να ακούσεις σοβαρά και προσεκτικά αυτά έχουν να πουν και να βρείτε λύσεις. Μην σε τρομοκρατούν σήμερα κάποια ξαφνικά μικρο-έξοδα, που τελικά τακτοποιούνται στο τέλος της ημέρας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Είναι γεγονός φίλε μου Τοξότη ότι είσαι από τους απόλυτα κερδισμένους του μήνα, μα πολύ περισσότερο και της σημερινής Παρασκευής, όπου ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του στον Υδροχόο! Η μέρα σου είναι γεμάτη ιδέες, εμπνεύσεις, προτάσεις, συζητήσεις ή ακόμα και σχέδια για μία μετακίνηση! Είσαι γεμάτος ενθουσιασμό και θέλεις πάση θυσία να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και την ρουτίνα! Οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν σήμερα είτε να πεις ένα ψέμα, είτε να κρύψεις μία αλήθεια και αυτό θα συμβεί γιατί θα θέλεις να περάσεις καλά, χωρίς γκρίνιες, παράπονα ή χωρίς ανεπιθύμητη παρέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια στον σύντροφο σου, προκειμένου να σου αποδείξει την αφοσίωση του και το πάθος του! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να είσαι πιο ντροπαλός στο φλερτ, από ό,τι συνήθως, όμως αυτό θα είναι και το μυστικό της γοητείας σου, αφού θα σου προσφέρει απίστευτη γλυκύτητα σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε να βρεις νέες ιδέες και να ανανεωθείς στον τομέα της καριέρας, αφού η προσκόλληση σου σε παλαιά τεχνάσματα, δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θες! Οικονομικά, κάθε δράση σου, στέφεται από επιτυχία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, από σήμερα Παρασκευή βάζεις τα δυνατά σου για να τονώσεις το πορτοφόλι σου και είναι γεγονός ότι ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα συμβάλει στην ανάπτυξη του εισοδήματός σου! Επιπλέον ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σου και νιώθεις περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια! Ιδιαίτερα σήμερα που έχουμε και την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, σίγουρα είναι η ευκαιρία σου για να θέσεις στόχους και να τους δεις άμεσα και γρήγορα να γίνονται πράξη! Η μέρα προσφέρεται και για μία ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, ξέρεις πολύ καλά πως να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα και της πολιορκίας σήμερα και φυσικά θα είσαι ο νικητής, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να μην φοβηθείς να κάνεις το πρώτο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε σήμερα, να μην δημιουργείς και να μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, όπως και να μην κάνεις σημαντικές αγορές, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις τις επόμενες ημέρες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και μπαίνεις για τα καλά στην γενέθλια περίοδο! Τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου, έχεις την δύναμη και την ελπίδα ότι έρχονται πολύ πιο λαμπρές ημέρες, ενώ ειδικά σήμερα μπορώ να πω ότι είσαι χαλαρός, ξεκούραστος και κλείνεις και εκκρεμότητες που σε βάραιναν! Συνδυάζοντας σήμερα την λογική με το συναίσθημα, θα καταφέρεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την πορεία σου! Κάποια νέα στα επαγγελματικά θα σε ικανοποιήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ εύκολο να υποκύψεις σήμερα στην κολακεία και στα μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε δυσκολέψει να αναγνωρίσεις ποια γνωριμία, έχει πραγματική αξία και δεν θα σε απογοητεύσει αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την αίσθηση, πως δεν αρκείσαι σε μία αγάπη, με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής στις παράλληλες ιστορίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε σήμερα, να δώσεις λογικές εξηγήσεις για τυχόν παραλήψεις σου και λάθη στο επάγγελμα και όχι να βρίσκεις φτηνές δικαιολογίες! Στις οικονομικές σου υποχρεώσεις και ευθύνες, η υπεκφυγή δεν θα σε βοηθήσει τώρα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σου προσφέρει την ζεστή συντροφιά φίλων και γνωστών που σου φτιάχνουν την μέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Το μυαλό σου είναι επικεντρωμένο στα όνειρα ζωής που κάνεις, αλλά και στα βήματα που θέλεις να ακολουθήσεις στην συνέχεια της χρονιάς. Το πέρασμα του Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να κλείσεις εκκρεμότητες και να αφήσεις πίσω σου μία σκληρή εποχή στερήσεων και θυσίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν το φλερτ, να εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συμπεριφορά ή από… προξενιό από έναν φίλο. Αν είσαι δεσμευμένος και πιστεύεις πως ο σύντροφός σου πρέπει να σου δώσει περισσότερη ελευθερία, φρόντισε να το διεκδικήσεις ήρεμα και αρμονικά, χωρίς συναισθηματικά ξεσπάσματα και ανούσια νεύρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η συνεργασία με τους άλλους, είναι ο παράγοντας που θα σε οδηγήσει στην ικανοποίηση και την επιτυχία, στον τομέα τις καριέρας! Στις οικονομικές σου συναλλαγές, απέφυγε γρήγορη δράση και αυθόρμητες αποφάσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη