"Με έδειρε η έγκυος σύντροφός μου και με έστειλε στο νοσοκομείο"


"Με έδειρε η έγκυος σύντροφός μου και με έστειλε στο νοσοκομείο"
Στην αντεπίθεση περνά ο make up artist Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος μέσα από το protothema.gr δίνει τη δική του εκδοχή για τα όλα συνέβησαν μεταξύ εκείνου και της συντρόφου του μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη στις 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την είδηση, η σύντροφός του Νάνσυ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με αποτέλεσμα να συλληφθεί, μόνο που - όπως δηλώνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - το θύμα ήταν εκείνος: 
«Είναι εμμονική, θέλει τη δημοσιότητα από εμένα και μόνο. Της έχω ζητήσει πολλές φορές να χωρίσουμε. Τελευταία φορά ήταν δυο μέρες πριν την Πρωτοχρονιά. Το έχει παραδεχτεί και η ίδια σε δηλώσεις της, ωστόσο άρχισε να μου κάνει διάφορες σκηνές» αναφέρει και προσθέτει:

«Είχε έρθει τον τελευταίο μήνα κι έμενε στο σπίτι μου. Είδε κάτι μηνύματα που είχα ανταλλάξει με φανς μου κι άρχισε να με χτυπάει. Της είπα να τα μαζέψει και να φύγει και πως χωρίζουμε οριστικά. Έχω βίντεο με τα χτυπήματα στο πρόσωπό μου. Το μάτι μου κατακόκκινο, σκισίματα στη μούρη». 

Σύμφωνα με τον make up artist και πρώην παίκτη του Survivor δεν γνωρίζει αν η πρώην σύντροφός του είναι πραγματικά έγκυος: «Η κοπέλα δεν είναι καλά, θέλει να μου κάνει κακό. Είναι ασυναρτησίες όλα αυτά που λέει. Δεν είναι καλά. Από θύμα κάποιοι θέλουν να με βλέπουν ως θύτη. 
Ντροπή τους. Εκείνη μου έλεγε πως αν πάω στο Survivor ήθελε να έρθει μαζί, αν κάνω εκπομπή ήθελε να είναι συμπαρουσιάστρια. 
Είναι ζηλιάρα, ήρθε με δόλο στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν είναι έγκυος. Μου έστειλε και καλά δύο τεστ εγκυμοσύνης από το Λονδίνο. Της είπα τώρα που ήρθε στην Ελλάδα να πάμε σε γυναικολόγο και μου απάντησε πως δεν τους εμπιστεύεται και πως θα πάει μόλις επιστρέψει στο Λονδίνο».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο:

«Πήρε τη μητέρα μου και τους συνεργάτες μου και τους δηλώνει πως με αγαπάει και πως δεν θέλει να χωρίσουμε. 
Την ημέρα που έκανε την καταγγελία εγώ πήγα στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση κι από εκεί στο νοσοκομείο για τα τραύματά μου.
 Στο δικαστήριο αυτή δεν ήρθε γιατί δεν έβρισκε δικηγόρο να την αναλάβει κι έφυγε. Δεν το χωράει το μυαλό μου όλο αυτό που μου έχει κάνει. Είναι όλα αλήθεια αυτά που λέω, ο κόσμος πρέπει να με πιστέψει».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη