Στο αυτόφωρο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του


Στο αυτόφωρο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.
Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σύμφωνα με την Super Κατερίνα κα το ρεπορτάζ της αστυνομικού συντάκτη, Νάντιας Αλεξίου.

«Το περιστατικό συνέβη στις 28 Δεκεμβρίου, όπου κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας και συγκεκριμένα στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας. Η σύντροφός του υποστηρίζει πως άσκησε βία σε βάρος του και την ξυλοκόπησε ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστηρίζει ότι τον εκμεταλλεύτηκε, παρέμεινε μαζί του, χρησιμοποίησε τη δημοφιλία του και την αναγνωρισιμότητά του για συνάψουν σχέση, δημιουργώντας εντυπώσεις κι ότι δέχθηκε βία. Σχηματίστηκε δικογραφία για το περιστατικό, αφού εκατέρωθεν υποβλήθηκαν μηνύσεις. Στη συνέχεια ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ γιατί αυτός φέρεται να άσκησε βία σε βάρος της συντρόφου του κι αυτός με τη σειρά του υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύντροφό του για εκμετάλλευση.

Οι περίοικοι άκουσαν την ένταση και το σοβαρό επεισόδιο και αντιλήφθηκαν ότι συνέβη κάτι πιο σοβαρό. Το πλήρωμα της άμεσης δράσης μετέβη στο σπίτι κι οδηγήθηκαν κι οι δύο στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας. Είναι αυτεπαγγέλτως διωκώμενο αδίκημα» ανέφερε η δημοσιογράφος για το περιστατικό.


Να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος στην εκπομπή, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ζήτησε να παρέμβει. Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, αρνήθηκε, τονίζοντας πως δεν θέλει από εδώ και στο εξής ο συγκεκριμένος άνθρωπος να φιλοξενηθεί ξανά στην εκπομπή της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη