"Τι να μας πει το νούμερο ο Λαζόπουλος, αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει"


O πόλεμος… δηλώσεων ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Μετά λοιπόν τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Αλέξη Κούγια, ο ποινικολόγος έδωσε τη δική του απάντηση στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό»
«Έκλεισα τα 72 μου χρόνια, δεν έχω κρύψει ποτέ την ηλικία μου. Ας ελπίσουμε ότι θα κλείσω τα 102» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε στην υγεία του: 
«Δίνω μία μάχη κάθε μέρα, γι’ αυτό και φεύγω το πρωί στη Θεσσαλονίκη με την πρωινή πτήση και γυρίζω με τη μεσημεριανή, κάνω θεραπεία το απόγευμα, πηγαίνω στο γραφείο μου. Έχω μάθει να ζω από αυτήν την κατάσταση και από ό,τι μου λένε οι γιατροί ευτυχώς το πρόλαβα και μάλλον δεν θα πεθάνω από αυτό. Θα πεθάνω από κάτι άλλο στη ζωή μου, μακάρι να ζήσω αρκετά χρόνια» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας αρχικά σχετικά με την ηλικία και το πρόβλημα της υγείας του.

Όσον αφορά στον Λάκη Λαζόπουλο, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: 
«Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα… Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, στραβό, ανίκανο, ανύπαρκτο δικηγόρο, είχε πει ότι λάθος σφαίρα βρήκε η σφαίρα του αστυνομικού που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει εμένα. Κάθε εβδομάδα έκανε ολόκληρα σκετς με εμένα. Τι να σου κάνω… Αυτός φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου και μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο που μάλλον έπεσε σε λάθος πρόσωπο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη