Ένα από τα πιο μοντέρνα και αποκαλυπτικά νυφικά και...ολοτσίτσιδη η νύφη !!!!


Ένα από τα πιο μοντέρνα και αποκαλυπτικά νυφικά φόρεσε το μοντέλο από την Αυστραλία Κατ Μακνιλ, στον πολιτικό της γάμο με τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα Μάιλς Πλάμλι στη Νέα Υόρκη.

Η 33χρονη νύφη συγκέντρωσε τα βλέμματα με ένα κρεπ φόρεμα από τον γαλλικό οίκο Mônot, αξίας 1.740 δολαρίων, το οποίο είχε κοψίματα σε όλο το μήκος και στις δύο πλευρές, αποκαλύπτοντας την εκτεταμένη συλλογή τατουάζ της και τα μακριά λεπτά πόδια της.

Χωρίς εσώρουχα το μοντέλο στο γάμο της
Το μοντέλο επέλεξε επίσης να μην φορέσει καθόλου εσώρουχα ενώ δεν φόρεσε καθόλου αξεσουάρ, αφήνοντας το νυφικό να μιλήσει.
Φυσικά, το μοντέλο φρόντισε να ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram, δύο βίντεο από την μεγάλη μέρα, γράφοντας: «Ο κος και η κυρία Πλάμλι. Μακράν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!!! Σας ευχαριστώ όλους όσους το έκαναν αυτό δυνατό. Σας αγαπώ όλους».

Πολλοί από τους διάσημους φίλους της συνεχάρησαν την Κατ, μεταξύ των οποίων και η πρώην αρραβωνιαστικιά της, Ρούμπι Ρόουζ. Το ζευγάρι ήταν μαζί για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και αρραβωνιάστηκε πριν χωρίσει τελικά το 2010.
Μετά τον πολιτικό γάμο, το ζευγάρι έκανε τη γαμήλια δεξίωσή του στο δημοφιλές ιταλικό εστιατόριο Locanda Verde, όπου αφού απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα, ο γαμπρός έκανε δώρο στην νύφη ένα ρολόι Rolex.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη