Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Ιανουαρίου


Tα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Ιανουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Κριέ, σήμερα Σάββατο η διάθεσή σου είναι συντροφική αλλά και κοινωνική! Κάνεις τα πάντα για να πλησιάσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και η Σελήνη από το Ζυγό, σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο ή τα πρόσωπα που συνδέεσαι στενά! Συνάμα, φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε παρασύρουν για διασκέδαση και για όμορφες στιγμές! Οι ικανοποιήσεις αναμένονται σε όλα τα επίπεδα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση σχέσης ή για συζητήσεις το ενδεχόμενο επισημοποίησης γάμου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν αρκετές αξιόλογες και ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην αποποιείσαι ευθύνες, γιατί θα έχεις προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα έξοδα για λόγους καλλωπισμού ή ψυχαγωγίας!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο Ζυγό και να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, δεν σε συγκινούν οι περιπέτειες και οι εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα, αλλά και το πώς θα καταφέρεις να κατακτήσεις τους στόχους σου! Είναι η κατάλληλη περίοδος, για διακοπή κακής συνήθειας, τακτοποίηση σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής και άσκησης αλλά και για … μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην κολλάς σε πρακτικά πράγματα, διότι ενδεχομένων έτσι να προκαλέσεις ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι πιο επιλεκτικός σήμερα παρά τις πολλές κατακτήσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, λόγω άψογης απόδοσης, θα έχεις επιτυχία! Μία οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά και σε απαλλάσσει από ένα χρόνιο άγχος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα Σάββατο η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, και η μέρα σου είναι γεμάτη απόλαυση, διασκέδαση, όμορφα μηνύματα και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις! Ξεφεύγεις από την ρουτίνα, κάνεις πράγματα διαφορετικά, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα γνωριμίες από διαδίκτυο, επικοινωνίες με άτομα που ήσουν ή είσαι σε απόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις, γεγονός που τονώνει την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα υπερβολικές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να μην γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης από αυτούς που βοηθάς! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνιούνται τα μεγάλα προβλήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, αυτό το Σάββατο αφιερώνεις τον χρόνο σου στα πολύ λίγα κοντινά σου πρόσωπα που είναι ή τα νιώθεις οικογένεια! Έχεις ανάγκη να ανοίξεις την ψυχή σου, να πεις όλα όσα αισθάνεσαι, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να περάσεις όμορφες, χουχουλιάρικες, χειμωνιάτικες στιγμές, με ότι είναι πολύτιμο και σημαντικό για σένα! Η διάθεσή σου είναι καλή και τα γεγονότα της ημέρας είναι ουδέτερα και αυτό σε βοηθά να ανασυντάξεις δυνάμεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς έντονα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Επιστράτευσε λογική, πριν κάνεις κίνηση, για να μην απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο υπερπροστατευτικός με το άλλο σου μισό, διότι ενδεχομένως κάποιες στιγμές καταπιεστεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της καριέρας, αφού η τάση σου για παράπονα, ευθιξία και γκρίνια, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Λιονταράκι μου αγαπημένη, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού σε τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο να περιμένεις όμορφα μηνύματα που θα σε ξεσηκώσουν! Στα αισθηματικά σου λαμβάνεις κάποια συναισθηματική ικανοποίηση, ενώ αν έχεις σχέση μπορείς να απολαύσεις μία απίστευτη ημέρα που θα σε φέρει πολύ κοντά με το ταίρι σου! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που σε αγαπούν, σε νοιάζονται και το δείχνουν τόσο με τα λόγια τους όσο και με τις πράξεις τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα κατάλληλη για να κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου, για να κάνετε ένα σύντομο χειμερινό ταξιδάκι, ή να κουβεντιάσετε σχέδια για την πορεία σας. Αν δεν έχεις σχέση η μέρα είναι κατάλληλη για φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι αποτελεσματικές και έξυπνες ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία! Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικρές οικονομικές απώλειες, λόγω κακής διαχείρισης σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα Σάββατο θα αισθανθείς και πάλι σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Με το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης σου προσφέρεται μία εργασιακή και οικονομική ικανοποίηση! Στις προσωπικές σου σχέσεις μπορεί κάποιες στιγμές, να γίνεσαι αρκετά πεισματάρης και επίμονος με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο, αλλά θα ηρεμήσεις σύντομα, λόγω της καλοπροαίρετης προσωπικότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις την ευκαιρία για μία νέα σχέση σταθερή, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και γι’ αυτό δεν αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να απολαύσεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και απόλυτα συναισθηματική ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, πιθανόν να υπάρξει αρκετό άγχος, αφού θα έρθουν κάποιες καθυστερήσεις! Οικονομικά, έρχονται με διάφορους τρόπους, έξτρα έσοδα!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου Ζώδιο και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, μπορείς να προσμένεις ότι θα έχεις ένα Σάββατο απολαυστικό, διασκεδαστικό και ιδιαίτερα ερωτικό! Είσαι περισσότερο ο εαυτός σου, δείχνεις τα συναισθήματά σου και αυτά βρίσκουν ανταπόδοση! Η μέρα είναι ιδανική για ερωτικές στιγμές, για να πας σε μία θεατρική παράσταση, σε μία μουσική εκδήλωση, αλλά και για να περάσεις ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά! Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ικανοποίησή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος είναι βέβαιο ότι σήμερα κάτι θα σε ενθουσιάσει στα αισθηματικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, εμπιστέψου την ιδέα της στιγμές που θα σε βοηθήσει να περάσεις τέλεια με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πες όχι στην ανούσια ανταγωνιστικότητα, αλλά πες ναι στην αυτοπεποίθηση! Οικονομικά κάνεις απερίσκεπτες σπατάλες και σχεδόν αμέσως το μετανιώνεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού καλό θα ήταν, να αποφύγεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, αφού θα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά και ασταθής! Προτίμησε λοιπόν να αφιερώσεις χρόνο σε εσωτερική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση! Όπως και να’χει, θα δεχθείς σίγουρα ένα μήνυμα ή μία είδηση παρασκηνιακά, που θα ωφελήσει τους μελλοντικούς σκοπούς και τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία τώρα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις το άλλο σου μισό συνεχώς, χωρίς αντάλλαγμα! Άρχισε να κοιτάς λίγο και τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, γιατί στο τέλος θα ξεσπάσεις με άσχημο τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα κάνεις κάποια λαθάκια λόγω έλλειψης συγκέντρωσης! Οικονομικά, η τύχη σου χαμογελά, εκεί που δεν το περιμένεις καν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους, γεγονός που τους κάνει να νιώθουν τυχεροί

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Εκτός αυτού, υπάρχει η πιθανότητα να μεταμορφωθεί μία φιλία, σε ερωτική έλξη! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό παραπονιέται συνεχώς, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις απέναντι του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες σου με τις εξαίσιες ιδέες σου! Μην ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα μόνο για να ευχαριστείς τους άλλους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, για σήμερα Σάββατο η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας τρίγωνο με την Αφροδίτη και ναι λαμβάνεις χρήματα! Δέχεσαι μία επαγγελματική ικανοποίηση και μπορείς πιο άνετα να ανταπεξέλθεις στο απαιτητικό κλίμα των ημερών! Όμως είναι και μία μέρα που θα δουλέψεις πολύ περισσότερο και με τον εαυτό σου αλλά και την τόνωση της αυτοπεποίθησής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές! Οι εξελίξεις μπορεί να είναι αργές και σταδιακές, αλλά δεν πειράζει, αφού κάλλιο αργά παρά ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το άλλο σου μισό σήμερα και είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για σταθεροποίηση ή και επισημοποίηση της ερωτικής σας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις εκπλήρωση φιλοδοξιών και σταθερότητα! Οικονομικά, οι δράσεις και οι ενέργειες σου, θα έχουν σίγουρη επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, ετοιμάσου για σήμερα Σάββατο να απολαύσεις την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες, την κοινωνικότητα , την καλοπέραση και αρκετές χαρμόσυνες επαφές! Αλλάζεις παραστάσεις, αλλάζεις νοοτροπία, διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους και επικοινωνείς! Νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν χαρά και αισιοδοξία! Το ευεργετικό τρίγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με την Αφροδίτη από το Ζώδιο σου, σε βοηθά με κάθε τρόπο να ανανεωθείς (ιδανική μέρα για αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση)

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πολλές ερωτικές επικοινωνίες! Έρχονται μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν και θα αλλάξουν θετικά τα δεδομένα σου στον έρωτα! Πολύ πιθανόν, να έχεις και μία νέα γνωριμία, που θα σου τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε όσο γίνεται νεύρα, ξεσπάσματα και τσακωμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά σου, σε επάγγελμα, αλλά και σε χρήμα, φέρνει απώλειες, γι’αυτό παρέμεινε συνετός!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, για σήμερα Σάββατο είναι φανερό ότι είσαι αρκετά ευσυγκίνητος και είναι σαν να περιμένεις σε αναμμένα κάρβουνα για να εξελιχθεί μία προσωπική σου υπόθεση (οικονομική ή αισθηματική)! Προσπάθησε να μην δραματοποιείς τις καταστάσεις, γιατί αυτό που προσμένεις θα έρθει, απλά όχι αυτή την ημέρα! Άνοιξε την καρδιά σου και μοιράσου αυτά που αισθάνεσαι αυτό τον καιρό, θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσει ορθά και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο παιχνίδι του έρωτα και της αποπλάνησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικής ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις τελικά να ανταπεξέλθεις σε o,τιδήποτε σου ανατεθεί τώρα! Οικονομικές συναλλαγές και δραστηριότητες σήμερα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη