Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 ΙανουαρίουΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Κριέ, η σημερινή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, έρχεται για να σου υπενθυμίσει την σημαντικότητα της φιλίας, μίας αξίας που έρχεται και αναδύεται και σου προσφέρει αυτό το διάστημα στήριξη και βοήθεια! Αυτή η δύσκολη αστρολογική όψη όμως, σε βοηθά να βάλεις και γερά θεμέλια στην ζωή σου, προκειμένου να κερδίσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να μην υπάρχουν οι μεγάλες ρομαντικές διαθέσεις ή τρυφερό, ζεστό κλίμα στα αισθηματικά, όμως αυτή την ημέρα σιγουρεύεσαι για κάποια πράγματα και ξέρεις πολύ καλύτερα που πατάς, που βρίσκεσαι και προπάντων το τί αξίζεις!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα σταθείς τυχερός μέσα από την στήριξη φίλων, γνωριμιών ενώ και οι επίμονες προσπάθειές σου θα σε βοηθήσουν στην κατάκτηση στόχων! Στα οικονομικά είσαι σε φάση αναμονής!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Ταύρε, η σημερινή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, φορτίζει δυσάρεστα την ψυχολογία σου και σε πιέζει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου! Νιώθεις μοναξιά και ότι παλεύεις μόνος σου με τα κύματα και τις αντιξοότητες, όμως η μέρα προσφέρεται για να δεις πιο σοβαρά, υπεύθυνα και ώριμα κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και να τις αντιμετωπίσεις διακαώς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νιώθεις ότι στα αισθηματικά σου δεν λαμβάνεις αυτή την περίοδο αυτό που αξίζεις, μία σχέση δοκιμάζεται και περνά σημαντικά τεστ που θα σου δώσουν την απάντηση αν αξίζει να επενδύσεις συναισθηματικά ή και να την συνεχίσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην το βάζεις κάτω , το ξέρω ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα αυτό τον καιρό και ιδιαίτερα σήμερα τα βλέπεις όλα μαύρα. Οι προσπάθειες που κάνεις όμως θα πιάσουν τόπο! Στα οικονομικά ανησυχείς αλλά τα καταφέρνεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Δίδυμε, η σημερινή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, σε βοηθά να πάρεις τις σωστές και σταθερές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία σου! Είναι πολύ πιθανό να προβληματιστείς από κάποιο οικονομικό έγγραφο, ή από μία συζήτηση που αφορά ένα οικονομικό σχέδιο, όμως σε κάθε περίπτωση θα βρεις λύση! Η μέρα προσφέρεται για να επενδύσεις σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, σεμινάρια, ή και να αρχίσεις να οργανώνεις ένα πιο μακρινό ταξίδι, σε αυτό άλλωστε σε βοηθά και η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στον Υδροχόο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου αρχίζεις να βλέπεις πιο ώριμα και σταθερά το μέλλον και την προοπτική μίας σχέσης. Σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου θα σου προσφέρουν σιγουριά και σταθερότητα! Αν δεν έχεις σχέση είναι πολύ πιθανή η γνωριμία με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου καταλήγεις σε συμφωνητικά, παίρνεις σπουδαίες αποφάσεις και είσαι σε κατάσταση αναμονής και για οικονομικά σχέδια που θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Καρκίνε, η σημερινή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, σε πιέζει αρκετά στα οικονομικά σου και εντείνει και τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες! Η Δευτέρα λοιπόν ξεκινά με λογαριασμούς, πιέσεις, χρεωστικά υπόλοιπα αλλά και αρκετή γκρίνια, γιατί νιώθεις ότι δεν λαμβάνεις αυτή την περίοδο αυτό που πραγματικά σου αξίζει , απεναντίας είσαι αναγκασμένος να συμβιβάζεσαι, υποχωρείς και να κάνεις «εκπτώσεις» στα θέλω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην είσαι τόσο σκληρός και απόλυτος στα αισθηματικά σου αυτή την ημέρα! Ξέρω πώς θέλεις λύσεις και απαντήσεις, όμως άθελά σου μπορεί να πιέζεις το σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την ημέρα οι φόβοι σου σου στερούν την ανεμελιά στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνετές και συγκροτημένες προσπάθειές σου θα φέρουν καρπούς τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου. Μην το βάζεις κάτω!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε μου Λέοντα, αρκετά σημαντική αυτή η Δευτέρα αφού αρχίζουν να σου εκδηλώνονται τώρα σπουδαίες ευκαιρίες για την έναρξη μίας νέας σχέσης και συνεργασίας. Πιο ενθουσιώδεις θα είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί κατά την διάρκεια του Ιουλίου, όπου θα έχεις από σήμερα σημαντικές ενάρξεις που θα σε συναρπάσουν! Παράλληλα η σημερινή σύνοδος Αφροδίτης Κρόνου θα φέρει κάποιες απογοητεύσεις και πικρίες από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε θα αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και θα κάνεις μία νέα αρχή, είτε θα συνεχίσεις να τρώγεσαι και να απογοητεύεσαι με μία ιστορία ή με έναν άνθρωπο που μόνιμα σε πληγώνει! Τα άστρα σε καθοδηγούν προς μία νέα κατεύθυνση, αρκεί να τα ακολουθήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βαδίζεις ολοταχώς για την έναρξη νέων επαγγελματικών συνεργασιών και σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες να κάνεις σταθερές ενάρξεις. Το ξέρω όμως ότι αυτή την περίοδο θα είσαι λίγο πιο ανικανοποίητος στα οικονομικά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Παρθένε, για σήμερα σου δίνονται ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Βελτιώνεται η ποιότητα της εργασίας σου και αλλάζει το ημερήσιο πρόγραμμά σου! Δεν παύει όμως να φορτώνεσαι και με νέες ευθύνες, που σου δίνουν κύρος, όμως σε αγχώνουν και αρκετά! Η μέρα προσφέρεται για να κόψεις κακές συνήθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα είναι αδιάφορη αλλά και ακατάλληλη για τα αισθηματικά, τα οποία τα παραβλέπεις γιατί δεν είναι η προτεραιότητά σου! Αν είσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις την μουρμούρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπαίνεις σε μία νέα χρυσή εποχή βελτίωσης και τόνωσης, που θα βελτιωθούν και οι οικονομικές σου απολαβές!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Φίλε μου Ζυγέ, για σήμερα Δευτέρα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις μία νέα σελίδα στα αισθηματικά σου! Νέα Φλερτ, νέος έρωτα, μία χαρούμενη καινούργια εξέλιξη είναι μερικά από τα τυχερά της περιόδου και ιδιαίτερα της ημέρας που προμηνύεται απολαυστική και ψυχαγωγική! Συνάμα η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου σε βοηθά να σταθεροποιηθούν οι επιθυμίες και τα «θέλω» σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έρωτας με σταθερή προοπτική …αυτή ακριβώς είναι η πρόβλεψή σου για σήμερα αγαπητέ μου Ζυγέ! Η μέρα προσφέρεται για μία νέα ερωτική εξέλιξη που θα σε βάλει σε μία ολοκαίνουργια τροπή στα αισθηματικά! Απόλαυσε την τύχη και την θετική ροή εξελίξεων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου είσαι δημιουργικός και έτοιμος να κάνεις ότι καλύτερο περνά από το χέρι σου για να βελτιωθούν οι συνθήκες. Στα οικονομικά έρχονται ελπιδοφόρα νέα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Σκορπιέ, για σήμερα Δευτέρα βάζεις μπροστά για νέα σχέδια που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου! Ασχολείσαι περισσότερο με θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και κοιτάζεις πώς θα σταθεροποιήσεις τις συνθήκες. Η απόφαση για μία αλλαγή σπιτιού είναι πολύ πιθανή! Δεν λείπουν αυτό το διάστημα οι ευθύνες αλλά και οικονομικές πιέσεις, άλλωστε η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου που κορυφώνεται και αυτή σήμερα σου σφίγγει τα λουριά στα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα αποφασίζεις να ρίξεις λίγο τον εγωισμό σου και να κάνεις κάποιες θυσίες προκειμένου να φέρεις κλίμα ισορροπίας στην σχέση σου! Δεν παύει όμως η ατμόσφαιρα στα ερωτικά σου να είναι «παγωμένη»! Αν δεν έχεις σχέση είναι ο καιρός να πας παρακάτω, αφήνοντας πίσω τις πικρίες του χτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα νιώσεις σήμερα πιο σίγουρος από ποτέ! Τα οικονομικά αναμένονται πιεστικά, λόγω εξόδων που προκύπτουν στο σπίτι και στην οικογένεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε μου Τοξότη, με αέρα ενθουσιασμού καλωσορίζεις την Δευτέρα και δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου οι προτάσεις, οι συμφωνίες, οι συζητήσεις για ταξίδια αλλά και οι νέες γνωριμίες. Το μυαλό σου αλλάζει, ανανεώνεται ο τρόπος σκέψης σου και δέχεσαι νέα που σε χαροποιούν! Επιπλέον η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου σε βοηθά να πάρεις ώριμες αποφάσεις τόσο για τα αισθηματικά όσο και για τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι σε μία σχέση, οι συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα με το ταίρι σου θα δώσουν λύση, ενώ θα μπορέσετε να εφαρμόσετε αλλαγές στην σχέση σας, προκειμένου να την ανανεώσετε! Αν είσαι ελεύθερος, τότε μπαίνεις σε περίοδο νέων ερωτικών γνωριμιών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, γίνονται συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να μπεις σε μία νέα πορεία! Δέχεσαι μία πρόταση που σε χαροποιεί! Στα οικονομικά είσαι ακόμα ζορισμένος, αλλά πιο σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Δευτέρα, βάζεις μπροστά τα σχέδια που έχεις για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου! Οι κινήσεις που θα κάνεις σήμερα θα αποφέρουν άνοδο στο εισόδημά σου! Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να δεσμευτείς για να πραγματοποιήσεις μία επένδυση ή μία αγορά! Νιώθεις ότι στέκεσαι πιο γερά στα πόδια σου και οι εξελίξεις σου προσφέρουν ανταμοιβή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου καταφέρνεις και συντηρείς την σταθερότητα και την ισορροπία στην σχέση σου και ανοίγεσαι συναισθηματικά γιατί πλέον αντιλαμβάνεσαι ότι μπορείς να βασιστείς στο ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, είσαι σε περίοδο που οριοθετείς το τί θέλεις και το τί αξίζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου προκύπτουν ευχάριστες αλλαγές που σε βοηθούν να ορθοποδήσεις! Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Δευτέρα είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, αφού παρατηρούμε πολυαστρία στο ζώδιο σου (Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτης, Κρόνος) Είναι ο καιρός να γυρίσεις μία νέα σελίδα, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα στηρίζεται πλέον σε γερές βάσεις! Τα παθήματα σου έγιναν μαθήματα και πλέον ξέρεις πού πρέπει να δίνεις παραπάνω σημασία! Η μέρα προσφέρεται για αποφάσεις ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ότι δεν σε ικανοποιεί το αφήνεις πίσω σου και ότι αξίζει να παραμείνει στην ζωή σου, θα βρει τον τρόπο για να σε κρατήσει και να σε έχει! Αυτήν ακριβώς την συμβουλή σου δίνω για σήμερα αγαπητέ μου Υδροχόε! Μπαίνεις στην αρχή μίας νέας ερωτικής πορείας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου έχεις το θάρρος, την επιμονή και την δύναμη να κάνεις μία νέα αρχή! Οι προσπάθειές σου συνειδητοποιείς ότι δεν πήγαν χαμένες και λαμβάνεις ανταμοιβή και δικαίωση!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Δευτέρα αποφασίζεις να κλείσεις κεφάλαια στην ζωή σου προκειμένου να ανοίξεις καινούργια και επικεντρώνεσαι στους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσεις επαγγελματικά και να ενδυναμωθείς ψυχολογικά! Κάποιες αποκαλύψεις που γίνονται τώρα είναι για καλό σου, έστω και αν αγχώνεσαι ή ζορίζεσαι. Η μέρα προσφέρεται και για το κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα θα αναγκαστείς να βάλεις νερό στο κρασί σου και να κάνεις κάποιες θυσίες προκειμένου να διατηρήσεις ένα καλό κλίμα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, είσαι σε προσωρινή στασιμότητα στα ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου ενδυναμώνεσαι και δίνονται λύσεις! Κάποιες κινήσεις που έχεις κάνει, θα σου δώσουν σήμερα αποτελέσματα! Στα οικονομικά αν και πιέζεσαι να ξέρεις ότι δεν θα βρεθείς χαμένος!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη