Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Κριέ, η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζοντας Τετράγωνο με τον Κρόνο και δεν λείπει το αίσθημα της πικρίας και απογοήτευσης, επειδή κάποιες προσωπικές σου επιθυμίες καθυστερούν να πραγματοποιηθούν! Η συμπεριφορά ενός φιλικού προσώπου μπορεί να γίνει σήμερα η αιτία να απογοητευτείς. Η μέρα είναι κατάλληλη για οργάνωση, πειθαρχία στους στόχους σου, και επέλεξε να αφιερώσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο για να ακούσεις τα προστάγματα της καρδιάς σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το πάθος σου και πιθανόν και πάλι να προσεγγίσεις το λάθος άτομο! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να χορτάσεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς όρια, με τον σύντροφο! Ωστόσο, πες όχι στην ροπή σου για ζήλια και καταπίεση, γιατί μπορεί να χαλάσεις την ευνοϊκή αυτή ατμόσφαιρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έρχεται μία λύση στα ξαφνικά και ηρεμείς! Επαγγελματικά, μετά από κάποια νέα, αλλάζεις γνώμη για κάποιους συνεργάτες και συναδέλφους!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζοντας Τετράγωνο με τον Κρόνο και ημέρα σου ξεκινά με το βάρος της ευθύνης, κυρίως για ζητήματα επαγγελματικά! Συναντάς κάποια προσωρινά εμπόδια, που σε αναγκάζουν να πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά, οργανώνοντας και βάζοντας σε μία τάξη όλα όσα πρέπει να κάνεις. Νιώθεις ότι δεν λαμβάνεις στήριξη από κάπου και καλείσαι εσύ σήμερα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα για άλλους, το γεγονός αυτό σε απογοητεύει και σε κάνει να αισθάνεσαι μοναχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε περιποιείται, σε κακομαθαίνει, σε ηρεμεί και σε κάνει να νιώθεις σιγουριά για την αγάπη του και την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις στην διεκδίκηση των ερωτικών σου στόχων και να τους κατακτήσεις! Ναι, τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου, το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πλέον κατάλληλη ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, που είχες ως εκκρεμότητα από παλιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, για σήμερα Τρίτη συνεχίζεις να είσαι επικεντρωμένος στο βαρύ πρόγραμμα της εργασίας, ενώ καλείσαι να πάρεις και κάποιες σκληρές αποφάσεις που ξέρεις ότι θα απογοητεύσουν τους άμεσα επηρεαζόμενους! Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο Σκορπιό και σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο, σου στερεί ελεύθερο χρόνο και ανεμελιά, αλλά σε βοηθά να πειθαρχήσεις πολύ περισσότερο στην δουλειά, αλλά και στην διακοπή κακών συνηθειών! Ναι, ημέρα είναι άψογη για να ξεκινήσεις την διατροφή ή και την άσκηση που σκεφτόσουν εδώ και καιρό, γιατί αυτή την φορά θα μπορέσεις να τηρήσεις τον στόχο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να μην διαλέξεις πάλι το λάθος μονοπάτι του έρωτα! Δεν γοητεύεσαι από μεγάλα λόγια και έρχεσαι κοντά με ένα άτομο, που σου δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο, να βρείτε έμπρακτες και μόνιμες λύσεις, ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις έρχονται, σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη φίλε Καρκίνε η μέρα σου έχει τις εναλλαγές της και μπορεί να είναι «άψογη» αρκεί να μην βυθιστείς στην ανασφάλεια και την αμφιβολία εξαιτίας κολλήματος που μπορεί να έχεις με καταστάσεις του παρελθόντος. Στα αισθηματικά σου είναι μέρα σημαντικών εξελίξεων αλλά και σοβαρών αποφάσεων, μην πιέζεις όμως περισσότερο τις καταστάσεις από όσο πρέπει! Στα οικονομικά είναι πολύ πιθανό να πιεστείς εξαιτίας μίας προσωρινής στασιμότητας, που σου στερεί και την ανεμελιά που θα ‘θελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ και θαυμαστές και μπόλικες ερωτικές εξομολογήσεις, ακόμα κι από πρόσωπα του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα να κοιτάς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και να μην δίνεις την απαραίτητη σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σου, ο οποίος αντίθετα, σε φροντίζει και σε νοιάζεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ναι στις τολμηρές και θαρραλέες κινήσεις και αποφάσεις σήμερα, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη , αγαπητέ Λέοντα, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει να επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω στον εσωτερικό σου κόσμο, αναγνωρίζεις τα βαθιά κρυμμένα συναισθήματα σου, ενώ ακολουθείς την φωνή της διαίσθησης σου. Η μοναχικότητα σε χαρακτηρίζει αυτή την ημέρα, αλλά αυτή την φορά την επιλέγεις εσύ, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι με κάποιους ανθρώπους δεν ταυτίζεσαι πλέον μαζί τους και πρέπει να τους διατηρείς σε απόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε αναμνήσεις, νοσταλγία και μία αδικαιολόγητη τάση να αναβιώνεις το παρελθόν! Θυμάσαι τον πρώην σύντροφο σου και τις όμορφες στιγμές σας και ενδεχομένως να υπάρξει και επικοινωνία μεταξύ σας, σήμερα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, επαναφέρεις παλαιά προβλήματα και λάθη του συντρόφου, με αποτέλεσμα να υπάρξει γκρίνια και τσακωμός, χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις σήμερα, να ανταποκρίνεσαι στις επαγγελματικές σου και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ακόμα κι αν τα αποτελέσματα τα θετικά, έρθουν σχετικά αργά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Παρθένε, λειτουργείς απόλυτα και διεκδικητικά προκειμένου να πετύχεις κάποιους βασικούς σου στόχους! Βάζεις μπροστά την επίλυση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων, φορτώνεις το πρόγραμμά σου με πολλές δραστηριότητες και υπάρχουν και οι στιγμές που κουράζεσαι και αγανακτείς που δεν σε βοηθά κανείς! Προσπάθησε να μην είσαι συγκεντρωτικός στην εργασία σου! Μία προσωρινή στασιμότητα για την εξέλιξη ενός προσωπικού σχεδίου είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι περισσότερο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος όσον αφορά την σχέση σου! Μην παίζεις σε διπλό ταμπλό, ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για μία απλή επικοινωνία ή φλερτ, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες και φλερτ, αλλά κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα προκύψει κάτι σταθερό ή σοβαρό μέσα από αυτά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σωστή επικοινωνία και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σου φέρουν επαγγελματική επιτυχία! Έξοδα που έχουν να κάνουν με αμάξι, ταξίδι ή μετακίνηση, είναι πιθανόν να προκύψουν σήμερα!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την Τρίτη η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Σκορπιό, σχηματίζοντας μία αρνητική όψη με τον Κρόνο και εσύ φαίνεται ότι απογοητεύεσαι προσωρινά από την έκβαση μίας οικονομικής υπόθεσης. Καθυστερούν να έρθουν χρήματα στα χέρια σου και αυτό σου στερεί την ψυχαγωγία ή την ικανοποίηση μίας άλλης επιθυμίας ή ανάγκης σου! Προσπάθησε αυτή την ημέρα να μην γίνεσαι απόλυτος και κτητικός στις σχέσεις σου (φιλικές ή ερωτικές)!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο, το οποίο ήδη έχει δείξει το ενδιαφέρον του για σένα και δοκιμάζεις τώρα να του δώσεις την ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος αποζητάς από τον σύντροφο, ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δεν χρειάζεται ωστόσο να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ανούσια ζήλια, προκειμένου να το πετύχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ναι σε νέες ιδέες και πρωτοβουλίες, σε χρήμα και καριέρα! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου Ζώδιο φίλε Σκορπιέ, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο και είσαι αποφασισμένος να τερματίσεις ότι δεν έχει εξέλιξη και πορεία! Είσαι πικραμένος από στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων, όμως παίρνεις βαθιά ανάσα και σκέφτεσαι πως όποιος σε αδίκησε θα το μετανιώσει λίγο αργότερα! Προσπάθησε να μην δηλητηριάζεις σήμερα τον εαυτό σου με πικρίες από καταστάσεις του παρελθόντος και η εργασιοθεραπεία θα σε βοηθήσει να ενδυναμωθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και ένταση, χαρακτηρίζουν την σχέση σου σήμερα! Διεκδίκησε αυτό που θες από τον σύντροφο και θα καταφέρεις να το πετύχεις σίγουρα, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και άπειρες ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε και κάνε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις μεγάλους ερωτικούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην προκαλείς χωρίς σοβαρό λόγο, εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, απλά για λόγους επικράτησης! Οικονομικά, πες όχι σε σημαντικές αγορές τώρα, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις αργότερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα Τρίτη νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα και η στιγμή να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Κάποια λόγια που γίνονται τώρα σε απογοητεύουν, αλλά σε πεισμώνουν να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να πετύχεις αυτά που θέλεις! Αξιοποίησε αυτή την ημέρα για να βάλεις σε εφαρμογή στόχους και επιθυμίες! Απομάκρυνε από κοντά σου όποιον σε αποθαρρύνει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε παράλληλους και απαγορευμένους έρωτες, γιατί ενδεχομένως να αποκαλυφθείς! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τα «θέλω» της καρδιάς σου… Σήμερα είναι πολύ εύκολο να υποκύψεις στα κολακευτικά μεγάλα λόγια και να δείξεις εμπιστοσύνη, σε ανθρώπους που δεν πρέπει, κάνοντας όνειρα για μέλλον που θα ναυαγήσουν μετά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή θα χρειαστεί σήμερα σε τυχόν παραλήψεις ή λάθη σε επάγγελμα, αλλά και χρήμα, αφού οι συνέπειες, θα είναι δύσκολο να ανατραπούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ Αιγόκερε, δεν σου αρκούν αυτά που σου προσφέρονται , αλλά ζητάς περισσότερα! Κάποιες προσδοκίες σου παγώνουν, δεν εξελίσσονται όπως θα θελες, ενώ στα οικονομικά σου είσαι περιορισμένος και αναγκάζεσαι να προβείς σε περικοπές που σε απογοητεύουν! Μπορεί η μέρα να μην είναι κατάλληλη για να νιώθεις σιγουριά, ασφάλεια, εμπιστοσύνη, σίγουρα όμως είσαι σε ένα διάστημα που ετοιμάζονται πολλά νέα πράγματα για την πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, δεν αφήνεις σήμερα το συναίσθημα σου ελεύθερο, αφού λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά! Ωστόσο, μέσα από φιλικές συναναστροφές θα υπάρξει φλερτ και αρκετές ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος και αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα στην σχέση σου εδώ και καιρό, οι συμβουλές των φίλων σου, είναι αυτές που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις, θα σε οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία, σήμερα! Στις οικονομικές σου υποθέσεις, φέρεσαι μάλλον παρορμητικά και αυθόρμητα, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη διαχείρισης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη με το τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου, απογοητεύεσαι από την έκβαση κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων όμως πεισμώνεις και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να ξεφύγεις από αυτό το προβληματικό στάδιο! Κάποιοι άνθρωποι παίζουν ή υποτιμούν τη νοημοσύνη σου και αυτό σε θίγει, σε προσβάλει αλλά σε οδηγεί και σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στην προσωπική σου ζωή! Στο τέλος της μέρας θα νιώσεις πως έχεις κουραστεί από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, θα νιώσεις όμως περήφανος που έχεις μάθει να τα διαχειρίζεσαι πλέον όλα με απίστευτη ωριμότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε συντηρητικές, απόλυτες και ίσως απότομες συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφο, επειδή απλά θες να κινείς εσύ τα νήματα της σχέσης! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που υπόσχεται για το μέλλον, μια σταθερή, ουσιαστική και στέρεα σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκπληρώνεις σήμερα με ευκολία στόχους και φιλοδοξίες στην καριέρα! Οικονομικά, κάνεις σχέδια που στηρίζονται στην λογική και έτσι, οι στόχοι σου πετυχαίνονται!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Ιχθύ, η Σελήνη από τον Σκορπιό σε βυθίζει σε ένα προσωρινό αίσθημα ματαιοδοξίας το οποίο πρέπει άμεσα και γρήγορα να διαχειριστείς και να ξεπεράσεις! Το ξέρω πως κάποιες καταστάσεις στα επαγγελματικά σου δεν είναι αυτές που περίμενες ή θα ήθελες, όμως είναι απαραίτητο να κλείσεις κεφάλαια και να πας παρακάτω, σήμερα διαθέτεις την σκληράδα για να το κάνεις! Εξάλλου διανύεις και περίοδο που ο Δίας από τον Κριό προσφέρει και ευκαιρίες ουσιαστικής ανάπτυξης και κατάκτησης… μην το ξεχνάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με τον σύντροφο καλοπέραση, διασκέδαση και βελτίωση της επικοινωνίας σου με τον σύντροφο! Πες ναι σε μία ψυχαγωγική έξοδο και όχι σε τσακωμούς χωρίς ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, με νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί πιθανόν να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες οικονομικές δυσκολίες προκύπτουν σήμερα, κυρίως λόγω της λάθος διαχείρισης των χρημάτων σου! Επαγγελματικά, στόχοι επιτυγχάνονται και μάλιστα με ευκολία!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη