Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, έχει την δίψα για απόλυτη κυριαρχία, διάκριση και κατάκτηση! Δεν αρκείσαι από τα λίγα , με αποτέλεσμα να είσαι κάπως αχόρταγος, απόλυτος και επιβλητικός ! Δείξε προσοχή γιατί εύκολα μπορεί να παρασυρθείς σε γρήγορες, βιαστικές αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε σπατάλες και οικονομικά λάθη! Στα θετικά στοιχεία της ημέρας είναι ότι μπορείς και «διαβάζεις» εύκολα τα συναισθήματα και τις διαθέσεις των άλλων και έχεις το πείσμα, την επιμονή και το τσαγανό να πετύχεις ότι βάλεις στο μάτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το έντονο πάθος σου και μπλέκεις πάλι σε μία λάθος ερωτική ιστορία, που η λογική σου, σου λέει ότι θα σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος με τον σύντροφο, αλλά πρέπει να προσέξεις την τάση σου για ζήλια, κτητικότητα και καταπίεση, ώστε να μην χαλάσεις αυτήν την ερωτική ατμόσφαιρα!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, έρχεται μία λύση από το πουθενά και πολλές από τις εκκρεμότητες σου, διεκπεραιώνονται! Επαγγελματικά, κάνε τώρα τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε συνεργάτες και συναδέλφους και εμπιστεύσου μόνο αυτούς που το αξίζουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Δευτέρα η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού στρέφει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά και μόνο στις σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σου. Κάνεις αναθεωρήσεις, δεύτερες σκέψεις, βυθίζεσαι στις αμφιβολίες, όμως ο βασικός σου στόχος που είναι η αναθέρμανση των σχέσεων σου, αυτό τον στόχο θα μπορέσεις να τον κατακτήσεις , αρκεί να μην «μουλαρώνεις» σε όποιον πηγαίνει αντίθετα στις διαθέσεις σου! Αιφνίδιες αλλαγές στο πρόγραμμά σου αλλά και στις διαθέσεις σου, είναι μέσα στις βασικές τάσεις της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου θα σε περιποιηθεί και θα σε φροντίσει με ποικίλους τρόπους και έτσι θα νιώθεις ξανά σιγουριά για την αγάπη του και την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες και είναι πολύ πιθανόν, η έναρξη μίας νέας σταθερής, πολλά υποσχόμενης σχέσης, να συμβεί τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, αλλά και για νέα ξεκινήματα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, για σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, επικεντρώνεσαι με πείσμα, επιμονή, θάρρος αλλά και μεθοδικότητα στην επίλυση ζητημάτων που αφορούν την εργασία σου. Βάζεις ένα καλό πλάνο στις υποχρεώσεις σου, διαχειρίζεσαι τα ευτράπελα που συμβαίνουν γύρω σου με περισσότερη ψυχραιμία και κάνεις αναπροσαρμογές στον τρόπο που εργαζόσουν ως σήμερα! Κάποιοι σε πιέζουν και σε αγχώνουν, εσύ προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από καταστάσεις και ανθρώπους που σου στραγγίζουν την ενέργεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δεν πρέπει πια να γοητεύεσαι από τα μεγάλα λόγια και μην επιτρέπεις να σε πλησιάσει ένα άτομο, αν δεν σου δείξει έμπρακτα τα συναισθήματα του και το ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, να βρείτε λύσεις, για παροντικά, αλλά και για παρελθοντικά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, μπορείς να αναμένεις επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα Δευτέρα φίλε Καρκίνε, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σου υπόσχεται μέρα γεμάτη τρυφερότητα, ζεστασιά αλλά και πάθος! Παρόλο που είμαστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας, εσύ έχεις πιο χαλαρούς ρυθμούς, λαμβάνεις ικανοποιήσεις στα αισθηματικά σου, περνάς ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά σου (αν είσαι γονέας), ενώ το δημιουργικό και καλλιτεχνικό σου ταπεραμέντο, θα σε βοηθήσει να βάλεις εξαιρετικές πινελιές για να ανανεώσεις την ζωή σου! Μία ξαφνική πρόταση – πρόκληση θα σε συναρπάσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ και θαυμαστές και πολλές ερωτικές εξομολογήσεις, ακόμα κι από το πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει και περιμένεις εδώ και καιρό να σε προσεγγίσει! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε σήμερα να δίνεις την απαραίτητη σημασία στα «θέλω» και τις ανάγκες του συντρόφου σου, ο οποίος από την μεριά του, σε φροντίζει και σε νοιάζεται έμπρακτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι θαρραλέες κινήσεις και αποφάσεις, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα φέρουν σήμερα την επιτυχία! Πάρε πρωτοβουλίες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, για σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού σε πιάνουν οι γκρίνιες, τα παράπονα και τρώγεσαι λίγο με τα ρούχα σου, ψάχνοντας ψεγάδια στην καθημερινότητά σου! Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις σε προβληματίζουν και προκύπτουν απρόοπτα που σε αποσυντονίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια! Διαχειρίσου με ψυχραιμία κάθε κατάσταση, άλλωστε έχεις την δύναμη και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να λύνεις με επιτυχία κάθε πρόβλημα! Πάρε το χρόνο σου για να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και συναισθηματικά ξεσπάσματα, απέναντι στον σύντροφο, επειδή απλά σε έπιασαν οι ανασφάλειες σου! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, που τώρα σε προσεγγίζει ξανά και ζητά επανασύνδεση, η οποία έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα και ανταποκρίνεσαι άψογα στις επαγγελματικές σου και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις! Απέφυγε αγορές, που έχουν να κάνουν με οικιακές συσκευές ή σκεύη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Για Σήμερα Δευτέρα φίλε Παρθένε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού είσαι πανέτοιμος για επικοινωνίες, αλλά και ….. για καβγά! Θέλεις εδώ και τώρα να προχωρήσουν κάποιες αλλαγές που έχεις κατά νου – κυρίως στα επαγγελματικά σου – και πεισμώνεις, αντιδράς και πιέζεις τις καταστάσεις! Αξιοποίησε τις ιδέες και τις εμπνεύσεις της στιγμές που μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο! Κάποιοι στόχοι σου προχωρούν με θετικό πρόσημο, σημαντικό είναι να μην χάνεις το κουράγιο σου αλλά και να μην βιάζεσαι να δεις αποτελέσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι περισσότερο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος στην σχέση σου! Ακόμα κι αν φλερτάρεις ή επικοινωνείς με κάποιο τρίτο άτομο, αν αποκαλυφθεί στον σύντροφο, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, συναντήσεις και φλερτ! Το γλεντάς… επικοινωνιακά στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σωστή επικοινωνία και οι οξυδερκείς ιδέες σου, θα φέρουν επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα, που έχουν να κάνουν με κάποιο όχημα ή γενικά με μετακινήσεις!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Δευτέρα το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στο … πορτοφόλι σου! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν σου αρκούν αυτά που ήδη έχεις, είτε είναι λίγα, είτε δεν είναι αρκερτά για να βάλεις μπροστά την αποπληρωμή λογαριασμών που ούτως ή άλλιως αυτή την εποχή έρχονται φουσκωμένοι! Οι ανασφάλειες όμως της ημέρας θα είναι και συναισθηματικές, γιατί εσφαλμένα θα νιώθεις ότι δεν σου δίνουν την δέουσα προσοχή που εσύ θα ήθελες. Να θυμάσαι ότι δεν γίνεται να είσαι πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και κάποιες στιγμές είναι απαραίτητο να κάνεις «εκπτώσεις» στα «θέλω» σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο σε ενδιαφέρει! Σήμερα, θα σου δώσει και εκείνος, αρκετά δείγματα ενδιαφέροντος, έστω και διστακτικά! Αν είσαι δεσμευμένος ζητάς από την σχέση σου, ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δεν χρειάζεται ωστόσο να το ζητάς από τον σύντροφο, με κτητικότητα, απαιτητικότητα και καταπίεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι νέες ιδέες σε χρήμα, αλλά και καριέρα θα φέρουν λύσεις και εύνοια, γι’αυτό μην διστάσεις στιγμή, να τις υλοποιήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την Δευτέρα η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και κοντράρεται με τον Ουρανό, είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας και έχεις και εξελίξεις που σε βγάζουν από την ρουτίνα! Έχει έρθει η ώρα και η στιγμή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου, να σπάσεις την ρουτίνα σου και να τολμήσεις σε κάτι διαφορετικό! Κάποια άτομα από το περιβάλλον σου φαίνεται ότι αντιδρούν αυτή την ημέρα στην συμπεριφορά σου και υπάρχουν κάποιες κόντρες, όμως σήμερα σου αποκαλύπτονται και αλήθειες που … δεν πρέπει να παραβλέψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να διεκδικήσεις αυτό το άτομο που θες και θα καταφέρεις εύκολα να τον γοητεύσεις και να τον σαγηνεύσεις! Επιπλέον, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και ασταμάτητο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά την σημερινή ημέρα, να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους που αφορούν την σχέση σου, ωστόσο πρέπει να αποφύγεις συναισθηματικά ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, απλά για λόγους εγωισμού ή προβολής! Οικονομικά, μην κάνεις σήμερα σημαντικές αγορές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, είσαι αρκετά εσωστρεφής, αγχωμένος και δεν έχεις όρεξη για πολλές κουβέντες ή και κοινωνικές επαφές! Θέλεις να κάνεις τον απολογισμό σου, να κλείσεις εκκρεμότητες στην δουλειά σου, να περάσεις χρόνο μόνο για σένα, χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα! Δεν θα λείψουν σήμερα όμως, τα κουτσομπολιά, τα λόγια πίσω από την πλάτη σου όπου θα τα αντιληφθείς και απλά θα απέχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλους και απαγορευμένους έρωτες, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις, που θα φέρουν σίγουρα προβλήματα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, κολακευτικά και μεγάλα λόγια, σε φλερτ ή νέες γνωριμίες! Σκέψου λογικά και προσγειωμένα, πριν δείξεις εμπιστοσύνη σε κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή χρειάζεται σήμερα, σε παραλήψεις ή λάθη σε επάγγελμα και χρήμα, διότι οι συνέπειες, θα σε αγχώσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Για σήμερα Δευτέρα φίλε μου Αιγόκερε, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κοινωνικοποιεί και σε φέρνει κοντά με ανθρώπους που έχεις κοινό όραμα, κοινά σχέδια και κοινές βλέψεις! Οι γνωριμίες σου σε στηρίζουν ξαφνικά και ανυποψίαστα και αυτό αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της ημέρας. Δεν σου κρύβω όμως, ότι και στον ερωτικό τομέα θα έχεις τα ξαφνικά και απρόβλεπτα που θα βάλουν το αλατοπίπερό τους στο ξεκίνημα της εβδομάδας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση σου, οι συμβουλές των φίλων σου, είναι αυτές που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση και θα σου δώσουν την λύση! Εσύ απλά σήμερα φρόντισε να αφήσεις το συναίσθημα σου ελεύθερο, ώστε να μην υπάρξει ψυχρότητα στον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναναστροφές θα υπάρξουν ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις, θα φέρουν την επιτυχία, στον τομέα τις καριέρας! Στις οικονομικά σου, κάνεις κάποια παρορμητικά λάθη, που θα μετανιώσεις αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά, βάζεις στόχους και παίρνεις και τα ρίσκα σου προκειμένου να πας την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω! Το άγχος είναι έκδηλο, γιατί τώρα σου δίνεται η ευκαιρία μίας αλλαγής που σε γεμίζει αδημονία! Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σήμερα τις ευκαιρίες για γνωριμίες, επαγγελματική καταξίωση και εκπλήρωση στόχων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ψυχρή και δεσποτική συμπεριφορά, απέναντι στον σύντροφο σου, για λόγους εξουσίας και επικράτησης στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον, που τώρα σε προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο, όχι τόσο… συναδελφικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα εύκολα, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες στην τομέα της καριέρας! Οικονομικά, καλύπτονται υποχρεώσεις και διεκπεραιώνονται εκκρεμότητες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Δευτέρα η Σελήνη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Σκορπιού, σε γεμίζει με αισιοδοξία αλλά και τόλμη για νέα σχέδια! Το μυαλό σου τριγυρνά σε ευκαιρίες που δίνονται τώρα για την ανέλιξη της καριέρας σου, είσαι σε αναμονή για κάποιες σημαντικές συναντήσεις, αλλά λαμβάνεις και νέα που σε ικανοποιούν! Το ερωτικό παρασκήνιο δεν λείπει και είναι φανερό ότι ούτε εσύ ο ίδιος δεν θέλεις να παραδεχθείς τα συναισθήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για σίγουρη βελτίωση επικοινωνίας με τον σύντροφο και για μία λύση που θα βρείτε από κοινού, μέσα από μία συζήτηση! Ιδανική ημέρα για να σχεδιάσετε ένα ανανεωτικό ταξίδι ή για να πραγματοποιήσετε μία ψυχαγωγική έξοδο οι δυο σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, φλερτ, ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα, προκύπτουν από τα πολλά ανούσια έξοδα που έκανες, τις τελευταίες μέρες! Επαγγελματικά, αν αποφύγεις νευρικότητα, καταφέρνεις και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη