Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 ΙανουαρίουΚΡΙΟΣ

Γενικά
Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Κριέ, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, προσφέρει την ευκαιρία επίλυσης ενός επαγγελματικού προβλήματος. Η διορατικότητά σου αλλά και η πίστη στον εαυτό σου θα σε βοηθήσουν για την επιτυχία! Επιπλέον με την Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, θα βάλεις επιτέλους τέλος στα μπερδέματα που έπληξαν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου την σημερινή ημέρα, για μία καινούργια γνωριμία, με ένα πρόσωπο που υπόσχεται σταθερότητα και μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις και πάλι ικανοποίηση και σιγουριά μέσα στη σχέση ή τον γάμο σου, απολαμβάνοντας με το άλλο σου μισό, στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πιθανόν να βιώσεις, ορισμένες δύσκολες καταστάσεις που αφορούν συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, θα αναγκαστείς να πάρεις ορισμένες αποφάσεις, για τις οποίες ακόμα δεν ήσουν έτοιμος!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Ταύρε , το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, προσφέρει ευκαιρίες δικτύωσης, γνωριμιών αλλά και εκπλήρωσης βαθύτερων επιθυμιών κι αυτό αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη της ημέρας. Επιπλέον, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού φαίνεται ότι ανασυγκροτείς την καθημερινότητά σου και καταφέρνεις να βρεις την ισορροπία σου ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, διαπιστώνεις πως οι καυγάδες με το άλλο σου μισό, μπορεί να φέρει αρνητική ατμόσφαιρα μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην μπερδεύεις την αγάπη με το σεξ, διότι θα απογοητευτείς από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εστιάζεις στις συναδελφικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου, διαπιστώνοντας επιτέλους, ποιοι αξίζουν την εμπιστοσύνη σου! Οικονομικά, έρχεται αύξηση εσόδων και διευκολύνσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα Παρασκευή αγαπητέ Δίδυμε, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να αναδείξεις τα επαγγελματικά σου ταλέντα, αλλά και να πετύχεις στόχους που αφορούν την ανάδειξη της καριέρας σου! Δέχεσαι όμως και ανταμοιβή στα οικονομικά σου! Επιπλέον, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, τονώνεται η αισθηματική σου ζωή και μπορείς να προσμένεις ευχάριστα νέα και όμορφα συναντήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα έρχονται και σε φέρνουν πιο κοντά στους αισθηματικούς σου στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να μην ασχολείσαι μόνο με κοινωνική ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στα οικονομικά ζητήματα, πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες άμεσα! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα κάνει την ημέρα σου απίστευτα ρομαντική, συντροφική και ικανοποιούνται βαθύτερες προσδοκίες σου που αφορούν την εξέλιξη μίας σχέσης σου! Επιπλέον, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, είναι μία καλή στιγμή να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και σε ότι αγαπάς περισσότερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις επιτέλους σιγουριά και εμπιστοσύνη για το έτερον σου ήμισυ, αφού θα σου δείξει με πράξεις όλη την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένας παρελθοντικός έρωτας, σήμερα είναι η ημέρα που θα αρπάξεις την ευκαιρία να κάνεις κίνηση για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, επανέρχονται κάποιες παλαιές υποχρεώσεις που οφείλεις να διευθετήσεις τώρα! Οικονομικά δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα Παρασκευή αγαπητέ Λέοντα, το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σε ενδυναμώνει ψυχικά αλλά και οικονομικά! Καταφέρνεις και ξαλαφρώνεις από ότι δύσκολο έχεις περάσει, ενώ ένα απόκτημα θα σου δώσει ικανοποίηση. Παράλληλα η Σελήνη στο Ζυγό, φέρνει όμορφα μηνύματα, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και μία άνεση να εκφραστείς και να πετύχεις αυτό που θέλεις …

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις έναν νέο συναρπαστικό έρωτα, πιθανόν μέσα από το φιλικό σου κύκλο! Αν είσαι δεσμευμένος, αν αποφύγεις την τάση σου για ανούσια κόντρα, καταφέρνεις με το άλλο σου μισό, να ανανεώσετε την σχέση σας με ποικίλους ευχάριστους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι στην υπερβολικά ανέμελη φιλική συμπεριφορά που έχεις την τάση να επιδεικνύεις την σημερινή ημέρα, σε συναδέλφους και συνεργάτες! Στον οικονομικό τομέα, ξοδεύεις υπερβολικά και μετά το μετανιώνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα φέρνει ερωτική αναγέννηση στην ζωή σου! Ο ρομαντισμός, η ζεστασιά και ο πόθος κάνουν ένα υπέροχο ερωτικό κοκτέιλ το οποίο θέλεις να γευτείς ως την τελευταία του σταγόνα! Παράλληλα με την Σελήνη από τον Ζυγό, τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου και βλέπεις και κάποια χρηματάκια να έρχονται στα χέρια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με το έτερον σου ήμισυ, στιγμές τρυφερότητας, ρομαντισμού και πάθους! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι σήμερα νέες γνωριμίες, υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, διότι ενδεχομένως να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, εκμεταλλεύσου την ενισχυμένη δημιουργικότητα σου, αλλά απέβαλλε την αφηρημάδα σου! Οικονομικά, θα μπορέσεις να οργανωθείς και να υλοποιήσεις σχέδια!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο την σημερινή ημέρα και πραγματικά λάμπεις! Είσαι ενθουσιώδης, γεμάτος πάθος, ορμητικός και έτοιμος για δράση και νέα ξεκινήματα! Προσοχή όμως, γιατί μπορείς πολύ εύκολα να παρασυρθείς από την παρορμητικότητα σου, αλλά και την τάση σου να απαιτείς υπερβολικά από τους άλλους! Παράλληλα το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σε βοηθά να χαλαρώσεις από κάποιο οικογενειακό ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες ερωτικές επιτυχίες και πολλές προοπτικές για νέα ξεκινήματα και γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι συνεχώς σε ετοιμότητα για ξέσπασμα, αλλά και σεξουαλικές στιγμές! Βρες τις ισορροπίες σου λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά τα ανούσια έξοδα που κάνεις σήμερα και οι συνέπειες θα σε αγχώσουν! Στα εργασιακά σου, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, προσφέρει τρυφερά μηνύματα, ρομαντικές συναντήσεις και αναθέρμανση στα αισθηματικά σου! Παράλληλα με την Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, κλείνεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και προετοιμάζεις το έδαφος για νέα σημαντικά ξεκινήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις σήμερα πως ο σύντροφος σου, όσο η σχέση προχωρά, τόσο πιο ειλικρινής και αφοσιωμένος είναι σε σένα, γι’αυτό δεν υπάρχει λόγος για ζήλιες και κτητικότητα, από μέρους σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις κάποιες διακριτικές κινήσεις ερωτικής προσέγγισης, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Έχε λοιπόν υπομονή μαζί του και θα δεις πως θα βγει υπέρ σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, θα χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερες προσπάθειες, για να αποδόσεις σωστά! Οικονομικά, τα νέα είναι μόνο θετικά, ότι κι αν επιδιώξεις σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα λαμβάνεις μία σημαντική ικανοποίηση στα οικονομικά σου! Ξεπερνιούνται οι βραχνάδες στα προσωπικά σου ενώ έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις το έδαφος στα οικογενειακά ζητήματα. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού δεν λείπουν και οι ευχάριστες κοινωνικές στιγμές που σε τονώνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε σήμερα μία εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο, αποφεύγοντας όμως καυγάδες, παρεξηγήσεις και έντονες διαφωνίες! Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σου! Αν θες μία νέα γνωριμία, θα καταφέρεις μέσα από κοινωνικές συναναστροφές, να μπει ένα νέο γοητευτικό πρόσωπο στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έρχεται κάτι καινούργιο και πραγματικά σε ενθουσιάζει! Οικονομικά ωστόσο, θα υπάρξουν έξοδα για όχημα ή για αδέρφια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα πραγματικά είναι η μέρα σου! Το ευεργετικό εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, σε ταξιδεύει κυριολεκτικά ή μεταφορικά! Τρυφερά μηνύματα, ρομαντικές συναντήσεις, ένα ταξιδάκι, μία όμορφη είδηση, θα βάλουν το αλατοπίπερό τους για να είναι αυτή η Παρασκευή μοναδική! Παράλληλα η Σελήνη από το Ζυγό σε βοηθά στην επίτευξη των στόχων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα παρατηρήσεις σήμερα ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον από ένα πρόσωπο στην δουλειά σου, είτε ανώτερο σε θέση, είτε μεγαλύτερο ηλικιακά! Αν είσαι δεσμευμένος, φαινομενικά υπάρχει ψυχρότητα στην σχέση και έλλειψη πάθους και συναισθήματος! Ωστόσο, η ημέρα είναι ιδανική, στο να καταφέρετε μαζί με τον σύντροφο, να βρείτε πρακτικές λύσεις, σε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η καριέρα, τραβά το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου σήμερα και σίγουρα θα έχεις πολλές ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα, να πετύχεις! Οικονομικά, οργανώνεσαι καλύτερα κι έτσι βρίσκεις λύσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα καταφέρνεις και ξαλαφρώνεις από ένα οικονομικό ζήτημα που σε είχε ταλαιπωρήσει! Κάνεις μία αγορά που ονειρευόσουν, ή κατακτάς κάτι σημαντικό! Παράλληλα με την Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη και οι επικοινωνίες σου φέρνουν χαρμόσυνα νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εγωκεντρισμό κα απαιτητικότητα από τον σύντροφο, αφού πραγματικά δεν το αξίζει! Αντίθετα, σήμερα σε βάζει προτεραιότητα, ακόμα κι αν δεν το αντιλαμβάνεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις ερωτικό παιχνίδι! Έρχονται πολλές κατακτήσεις και άπειροι θαυμαστές και εσύ φλερτάρεις ασύστολα! Δεν πειράζει όμως! Ο έρωτας δεν είναι πάντα κάτι σοβαρό, αξίζει και την… ανεμελιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πετυχαίνεις φιλοδοξίες και αποδέχεσαι επαίνους και θαυμασμό! Οικονομικά, πρέπει να δείξεις προσοχή, διότι ξοδεύεις επιπόλαια και αλόγιστα! Μην προκαλείς την τύχη σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την Παρασκευή μία υπέροχη αστρολογική όψη ανάμεσα στον Ήλιο από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου, έρχεται για να σου δώσει πίστη, ελπίδα, αισιοδοξία! Κοινωνικοποιείσαι, δέχεσαι στήριξη από φίλους, εκπληρώνεις ένα όνειρο και νιώθεις επιτέλους πώς όλα εξελίσσονται πιο όμορφα! Παράλληλα η Σελήνη από το Ζυγό σε βοηθά να ηρεμήσεις ψυχολογικά αλλά και να τονωθείς οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο μέσα από τον χώρο της εργασίας, σε πλησιάζει ερωτικά και εσύ ανταποκρίνεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, δεν θα σου εκφράσει την αγάπη του με λόγια, αλλά με πράξεις και περιποιήσεις! Εσύ δεν χρειάζεται να στέκεσαι σε λεπτομέρειες και να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις! Δέξου αυτά που σου δίνει κι ας μην εκφράζουν ιδιαίτερο συναισθηματισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά , αναγκάζεσαι να βάλεις φρένο στα έξοδα σου, για να μην αγχωθείς και πάλι! Επαγγελματικά, η καλή σου απόδοση, θα φέρει την επιτυχία!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη