Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον "Άκα" ενώ έβγαινε από εστιατόριο, στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής


Ένας από τους κορυφαίους ράπερ στον κόσμο, από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της Νότιας Αφρικής, γνωστός ως AKA, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς έξω από εστιατόριο στο Ντούρμπαν, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο 35χρονος Κίρναν Φορμπς, όπως ήταν το πραγματικό όνομά του, έχει βραβευθεί αρκετές φορές στη Νότια Αφρική, ενώ, υπήρξε και υποψήφιος για βραβείο MTV Europe.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας γιου», ανέφεραν οι γονείς του ράπερ, Τόνι και Λιν Φορμπς, σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στους λογαριασμούς του AKA στα social media. «Ο γιος μας αγαπήθηκε και έδωσε πίσω αγάπη», συμπλήρωσαν.

Ο ράπερ πυροβολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όπως και ένας άλλος άνδρας, την ώρα που περπατούσαν προς το αυτοκίνητό τους, φεύγοντας από εστιατόριο.

«Φέρεται να τους πλησίασαν δύο ένοπλοι, που περπάτησαν προς το μέρος τους από την απέναντι πλευρά του δρόμου και πυροβόλησαν τα θύματα από κοντινή απόσταση», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία είπε ότι τα κίνητρα του πυροβολισμού είναι άγνωστα και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με τον Guardian.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη