Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου



ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σου προκαλεί κάποιες συναισθηματικές εντάσεις, για αυτό είναι σημαντικό να παραμείνεις εγκρατής και να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις! Η ειλικρίνεια με τον εαυτό σου και τους άλλους και η προσπάθειά σου να κατανοήσεις τα κίνητρα πίσω από κάθε κίνηση θα σε βοηθήσουν πολύ! Αναζήτησε ευκαιρίες που θα σε εμψυχώσουν και θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς, ξεπερνώντας τις αρνητικές σκέψεις που θα είναι έντονες σε όλη την πορεία της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην επιμένεις να γίνονται όλα σήμερα ακριβώς όπως τα θέλεις αλλά και να μην χρησιμοποιείς έμμεσους τρόπους για να πετύχεις στα αισθηματικά σου αυτό που έχεις βάλει γινάτι! Απέφυγε τον χειρισμό και την επιβολή απόψεων στο άτομο που σε ενδιαφέρει και διώξε τα συναισθήματα ζήλειας!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μέρα κατάλληλη για να συγκροτήσεις εργασιακές και οικονομικές υποχρεώσεις και να κάτσεις με μολύβι και χαρτί να υπολογίσεις όλα όσα πρέπει να γίνουν! Αυτό θα σε βοηθήσει να καλωσορίσεις μία εποικοδομητική εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού προκαλεί κάποια συναισθήματα ανασφάλειας και ζήλειας στις σχέσεις του! Προσπάθησε να διαχειριστείς ότι αρνητικό αισθάνεσαι σήμερα και κατανόησε τις βαθύτερες αιτίες, αντί να ενεργείς με τρόπο κτητικό! Αφιέρωσε χρόνο για να εργαστείς στην βελτίωση της εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου και προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου υλικές εξαρτήσεις που πλέον δεν σε εξυπηρετούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το βασικότερο ζητούμενο της ημέρας είναι να μπορέσεις στα αισθηματικά σου να απολαύσεις στιγμές, όμως άθελά σου μπορεί να πιέζεις πολύ παραπάνω τις καταστάσεις ή και να σε πιάνουν οι αμφιβολίες για το ταίρι σου! Καμία σχέση δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί με έλλειψη εμπιστοσύνης να το θυμάσαι αυτό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα βρίσκεσαι προβληματισμένος για την έκβαση κάποιων επαγγελματικών συνεργασιών και βυθίζεσαι σε σκέψεις.Στα οικονομικά ανοίγονται καλές προοπτικές τόνωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε βάζει σε μία διαδικασία βαθύτερης συναισθηματικής ενδοσκόπησης και προβληματισμού, που εντέλει μπορεί να λειτουργήσει άκρως βοηθητικά για σένα! Αφιέρωσε σήμερα χρόνο, για να κατανοήσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου αλλά και για να αναζητήσεις ευκαιρίες για ανάπτυξη και μεταμόρφωση! Απέφυγε συζητήσεις ρηχές ή ανιαρές για να μην ροκανίσεις χρόνο, η μέρα σε προτρέπει να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά και βαθύτερα σε ότι είναι σημαντικό για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και σήμερα ακόμα και αν είσαι αραχτός στο σπίτι σου, τρώγεσαι νοητικά με την εργασία και τα αισθηματικά δεν έχουν κανένα ρόλο στην ζωή σου. Προσοχή γιατί θα ακούσεις γκρίνια από το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απλά δεν είναι η μέρα σου για φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε θετική γωνία με την Σελήνη, σε βοηθούν σήμερα να αξιοποιήσεις την δημιουργικότητά σου ενώ αισθάνεσαι ικανοποιημένος με όλα όσα αναμένεις να προχωρήσεις στην εργασία! Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού ζεις έντονες στιγμές και έχεις την ανάγκη να συνδεθείς με τα συναισθήματά σου αλλά και την διαίσθηση σου! Αφιέρωσε το χρόνο σου για να εμβαθύνεις στις προσωπικές σου σχέσεις και να κατανοήσεις τι πραγματικά χρειάζεσαι και τι θέλεις στο πλευρό σου. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος και να χτίσεις νέους συναισθηματικούς δεσμούς με ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που ζητάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να έχεις μία όμορφη ημέρα για τα αισθηματικά σου αρκεί να ξέρεις πολύ καλά πού θα επικεντρωθείς! Θα μείνεις προσκολλημένος στο παρελθόν γκρινιάζοντας για ότι έγινε, ή θα γυρίσεις σελίδα και θα κάνεις μία νέα αρχή;;;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι κουρασμένος από τις καταστάσεις που έχουν διαδραματιστεί στην εργασία, καλό είναι να φορτίσεις μπαταρίες, να αφήσεις πίσω ότι σε έχει απογοητεύσει και να επικεντρωθείς στο τώρα και στο αύριο! Στα οικονομικά υπάρχουν τάσεις ανόδου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού γεννιούνται μέσα σου συναισθήματα ανασφάλειας ενώ φαίνεται ότι αμφιβάλεις για τους πάντες, ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό! Αφιέρωσε χρόνο για να δουλέψεις περισσότερο με τον εαυτό σου και να ανακτήσεις την εσωτερική σου δύναμη και την αυτοπεποίθηση! Περιόρισε την ανάγκη σου για επιβεβαίωση και αποδοχή από τους άλλους, προκειμένου να βρεις την ψυχική σου γαλήνη και ισορροπία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άφησε τα απωθημένα στην άκρη, ξόρκισε μακριά το παρελθόν σου και διώξε όλες τις πικρίες που σου άφησε αυτός ο παλιός έρωτας που φέρθηκε τόσο άδικα ! Η μέρα έχει πολλές συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και πρέπει να πιστέψεις περισσότερο σε σένα προκειμένου να δεις την ερωτική ζωή να βελτιώνεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το υπάρχον κλίμα στα επαγγελματικά σου είναι κάπως βαρύ και σήμερα βυθίζεσαι σε κάποιες αρνητικές σκέψεις … Στα οικονομικά η στήριξη που δέχεσαι από την Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι εμφανής και άμεση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε βάζει σε σκέψεις και σε ιδέες για τον τρόπο που μπορείς να αλλάξεις και να μεταμορφώσεις την ζωή σου! Προσπάθησε σήμερα να μην πιάνεσαι από τις λέξεις , αποφεύγοντας τις παρεξηγήσεις που θα προκύπτουν από την δική σου υπερανάλυση, ενώ η επιμονή στις απόψεις σου μπορεί να γίνει η βασική αιτία απομάκρυνσης με τους οικείους σου, φρόντισε να το αποφύγεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καμία σχέση δεν μπορεί να στηριχτεί με ψέματα και μυστικά και αυτή την μέρα πρέπει να αποφύγεις όλα τα παραπάνω αλλά και να είσαι πιο προσεχτικός σε συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου, γιατί ίσως να κρύψει κάποια πράγματα προκειμένου να μην σε δυσαρεστήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προγραμμάτισε κάτι συζητήσεις και προτάσεις που προτίθεσαι να κάνεις μέσα στην εβδομάδα στα επαγγελματικά. Η μέρα ευνοεί σκέψεις αλλά και επικοινωνίες για θέματα χρημάτων και εργασίας.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεσαι σε μία εσωτερική διαμάχη για να βρεις την ισορροπία σου ανάμεσα σε σένα και στα άτομο που σε συντροφεύουν! Εκδηλώνεις κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες και άθελα σου γίνεσαι υπερβολικός ή και … πλεονέκτης! Το αίσθημα του ανικανοποίητου θα είναι κυρίαρχο με αποτέλεσμα να υπάρχει η παγίδα του να λειτουργήσεις άτσαλα με τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο για αυτό το και το μήνυμα της ημέρας στα αισθηματικά είναι συμβιβάσου και βάλε νερό στο κρασί σου, γιατί ξέρεις και ξέρω ότι η μοναξιά δεν σου αρέσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου είσαι σε ένα στάδιο ανάπτυξης μέσω συνεργασιών που προκύπτουν! Στα οικονομικά προσοχή στα έξοδα γιατί θα παρασυρθείς μέσα στην ημέρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο σου η μέρα είναι έντονη αλλά όχι στάσιμη! Έχεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις όλες τις πτυχές του εαυτού σου και να περάσεις την ημέρα σου ακριβώς όπως εσύ έχεις επιλέξει. Δεν παύει όμως σήμερα να αναδύονται και κάποια αρνητικά συναισθήματα ζήλειας, κτητικότητας, καχυποψίας και άθελά σου μπορεί να οδηγηθείς εύκολα σε διαδικασία συναισθηματικής δραματοποίησης ή και υπερβολής. Πέρασε την ημέρα σου με ανθρώπους γνήσιους, αληθινούς που ξέρεις ότι σε αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάθος και ερωτισμός στο φουλ για σήμερα αγαπητέ μου Σκορπιέ, όπου μπορείς να απολαύσεις την ημέρα σου στην αγκαλιά του συντρόφου σου, απομονωμένοι από όλους και από όλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα ενδυναμώνεσαι και νιώθεις πιο σίγουρος και σταθερός! Στα οικονομικά δεν σου αρκούν αυτά που έχεις με αποτέλεσμα να νιώθεις εξαιρετικά ζορισμένος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε βυθίζει σε μία προσωρινή διάθεση για απομόνωση και ανάπαυλα! Η βασική ανάγκη σου είναι να τα βρεις με το μέσα σου, να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να αποδεχθείς ότι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για αναλογισμό, αναθεώρηση αλλά και … ξεκούραση! Μείνε μακριά από εστίες κουτσομπολιών και παρασκηνίου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα κρυφό ερωτικό πάθος σε βυθίζει σε σκέψεις, σε αμφιβολίες παράλληλα όμως σε ιντριγκάρει …. Αν είσαι σε σχέση προβληματίζεσαι για τον σύντροφό σου που δεν είναι στα κέφια του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μέρα είναι κατάλληλη για να δρομολογήσεις κλεισίματα κύκλων στα επαγγελματικά! Βάλε σε τάξη τις υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώνουν! Στα οικονομικά σου το πορτοφόλι αρχίζει να γεμίζει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε ενεργοποιεί κοινωνικά και σε ωθεί να αναθερμάνεις περισσότερο τις σχέσεις σου! Στην πορεία της ημέρας διακρίνεις ότι είναι πολλές οι προσδοκίες που έχεις τόσο για την ημέρα, όσο και για το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου και η στήριξη ενός φίλου, μπορεί πραγματικά να σταθεί ωφέλιμη για να πας ένα βήμα παρακάτω τα προσωπικά σου σχέδια! Η πορεία της ημέρας είναι ιδανική για διασκέδαση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά είναι μία καλή ευκαιρία σήμερα να αρχίσεις να βάζεις μπροστά τα σχέδια που κάνεις μαζί το ταίρι σου! Αν δεν είσαι σε σχέση, μία φιλία μπορεί άνετα να εξελιχθεί σε έναν έρωτα, ή ο έρωτα μπορεί τώρα να προέλθει μέσω της κοινωνικής δικτύωσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι φιλοδοξίες σου τονώνονται αυτή την ημέρα και νιώθεις πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά ότι θα πετύχεις και θα καταξιωθείς! Στα οικονομικά το βαρύ κλίμα συνεχίζεται για λίγο ακόμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού προσπάθησε να μην είσαι ο αυστηρός κριτής του εαυτού σου! Είναι πολλά που θέλεις να πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα και έχεις κουραστεί από πολλούς παράγοντες, όμως επικεντρώσου σε όλα όσα έχεις ήδη καταφέρει, αποφεύγοντας να πιέζεις τον εαυτό σου περισσότερο από όσο μπορείς! Βάλε νερό στο κρασί σου σε συζητήσεις οικογενειακές και αισθηματικές, ο τρόπος έκφρασής σου σήμερα θα είναι αρκετά απόλυτος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα τα θέλεις όλα δικά σου, από το φόβο σου μην πάει κάτι στραβά προσπαθείς να επιβάλλεσαι και φροντίζεις να περάσει το δικό σου, συμμάζεψε τις αρχηγικές και εγωιστικές σου τάσεις! Αν δεν είσαι σε σχέση, είναι ο καιρός να σκεφτείς ότι πρέπει να διευρύνεις το δίκτυο γνωριμιών σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μέρα κατάλληλη για να κοιτάξεις μπροστά τα επαγγελματικά σου και να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου! Στην εργασία σου αναμένεται πρόοδο και σημαντική εξέλιξη, ενώ στα οικονομικά η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ιχθύ σε βοηθά στην ενίσχυση του εισοδήματός σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε προτρέπει να κάτσεις και να κουβεντιάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα! Κάποια νέα, κάποιες ειδήσεις, ή και συζητήσεις θα αποτελέσουν το κλειδί για να προχωρήσεις κάτι που το ήθελες πολύ! Η μέρα παράλληλα είναι κατάλληλη για φιλοσοφία, στοχασμό, για εξιχνίαση πληροφοριών που αναζητούσες, αλλά ακόμα και για μία σύντομη μετακίνηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις μία έκπληξη στο ταίρι σου ή να κάνετε μαζί κάτι που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα! Η επικοινωνία με το άτομο της καρδιάς σου βελτιώνονται. Αν είσαι ελεύθερος ευνοούνται αυτό διάστημα σχέσεις με διαφορά ηλικίας …

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες ειδήσεις και συναντήσεις που θα έχεις, θα σου δώσουν ικανοποίηση, ενώ η μέρα είναι κατάλληλη για να προετοιμάσεις το έδαφος για νέα επαγγελματικά σχέδια! Στα οικονομικά ο Δίας από τον Κριό ενισχύει ακόμα περισσότερο το πορτοφόλι σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη