"Έχω ζήσει one night stαnd, για το οποίο μπορώ να γράψω μυθιστόρημα"


Η Ελένη Ψυχούλη παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για τον έρωτα και πώς την εμπνέει ως συγγραφέα.
Ανάμεσα σε όσα ανέφερε ως καλεσμένη στο «Στούντιο 4», η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε πώς ένα one night stαnd που βίωσε στο παρελθόν τη συνεπήρε και θα μπορούσε να το γράψει «ολόκληρο μυθιστόρημα για αυτό», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, είπε: 
«Μπορεί να γράψω ταινία, μυθιστόρημα. Υπέροχα, ποιητικά πράγματα εξωφρενικά, δεν το πίστευα ότι το έζησα"Μήπως το ονειρεύτηκα;". Αν συνεχιζόταν θα είχε χάσει τη γοητεία του, δεν θα το συζητούσαμε τώρα. Σήμερα δεν ξέρω υπάρχουνε; Απέχω».

Στην πορεία, έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, λέγοντας: 
«Τότε έγραφα σε ό,τι υπήρχε στο περίπτερο. Θυμάμαι ότι την τελευταία εποχή που έγραφα αυτά, ήταν πολύ της μόδας η σχέση με νεότερους. 
Ξέρετε πώς πηγαίνουν αυτά. 
Τότε ήταν η Άννα Βίσση που τα είχε φτιάξει με κάποιον ή η Madonna, δεν θυμάμαι. Οπότε ξαφνικά το τι κάνει η κάθε σταρ γίνεται μόδα και δίνει αφορμή για συζήτηση».

Αργότερα, η ίδια πρόσθεσε: «Αυτό έπαιζε πάρα πολύ και επειδή τα είχα κι εγώ τότε με νεότερο, ήταν βιωμένη εμπειρία. Πιστεύω ότι η σχέση με νεότερο είναι μονόδρομος, δεν αλλάζουν αυτά. Όταν μεγαλώνεις, είναι πολύ καλύτερο να είσαι με κάποιον μικρότερο και αντίστροφα ο μικρότερος είναι ωραίο να είναι με μεγαλύτερο».

Τέλος, η Ελένη Ψυχούλη είπε: «Είναι θέμα χαρακτήρα και πόσο ανοιχτός είναι να αγαπήσεις. Ο έρωτας, εντάξει, είναι κατακούτελος, δεν τον αποφεύγεις. Με την αγάπη τι γίνεται. Είναι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αγαπήσουν περισσότερο, άλλοι που τυχαίνει να συμβαδίσουν. Με το διαφορετικό έχει πιο πολύ σασπένς, έρχεται ένας νέος κόσμος».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη