5 χιλιάδες εργαζόμενοι πασίγνωστης βιομηχανίας, έλαβαν από 13.500 ευρώ bonus ο καθένας

5 χιλιάδες εργαζόμενοι πασίγνωστης βιομηχανίας, έλαβαν από 13.500 ευρώ bonus ο καθένας
Η Ferrari ολοκλήρωσε με εξαιρετική επιτυχία το 2022, όσον αφορά τα εμπορικά της αποτελέσματα. Τα 13.221 αυτοκίνητα που πούλησε σήμαναν μια αύξηση στο μερίδιο αγοράς των πωλήσεων, που όμοιά της είχε να ζήσει το Maranello εδώ και μια δεκαετία. 
Σε σχέση με το 2021 για παράδειγμα η αύξηση των πωλήσεων ήταν της τάξης του εκπληκτικού 18,5%. Συνεπώς ο Benedetto Vigna έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχής και να το γιορτάζει, καθώς επίσης να κοιτά και το εγγύς μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αφού υπάρχει και η Ferrari Purosangue που έρχεται να επιτελέσει συγκεκριμένο σκοπό.

Παχυλό μπόνους
Το πρώτο σκέλος, αυτό των εορτασμών, το σφράγισε ο επικεφαλής της Ferrari με ένα γερό μπόνους στους υπαλλήλους στο Maranello. 
Σχεδόν 5.000 εργαζόμενοι στην Scuderia θα λάβουν από 13.500 ευρώ ως επιβράβευση για τις υπηρεσίες τους που συνετέλεσαν στην εμπορική επιτυχία του 2022. 
Βέβαια να ξέρεις πως στην Ferrari το μπόνους στους υπαλλήλους δεν είναι πρωτάκουστο, ούτε απαραιτήτως σημαίνει κάτι για την εταιρεία, καθώς είναι κάτι που γίνεται κάθε χρόνο. Για την ακρίβεια, το σημαντικό είναι πως το μπόνους που αφορά το 2022 είναι αυξημένο κατά 12.5% σε σχέση με εκείνο που είχαν λάβει για το 2021.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη