Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να κάνεις κάποιες προσωπικές θυσίες για ότι αγαπάς και έχεις μέσα στην καρδιά σου! Προσοχή να μην ξεφεύγεις σε ουτοπικές σκέψεις! Επιπλέον με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον Τοξότη διεκδικείς στόχους και σκοπούς, με περίσσια ευκολία! Εύνοια επίσης θα έχεις σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Είσαι άλλωστε γεμάτος τύχη, χαρά, ενέργεια, εγρήγορση, κέφι και αισιοδοξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία, που μπορεί πολύ εύκολα να εξελιχθεί αργότερα σε μία όμορφη και σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο με το άλλο σου μισό, που θα σου φέρει μεγάλη χαρά σήμερα και θα περάσετε υπέροχα μαζί!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανάγκη σου για ανεμελιά και ψυχαγωγία, σε καθιστούν επιρρεπή στα λάθη, αλλά και στα έξοδα ή ανούσιες σπατάλες! Στην καριέρα, δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις σε σωστούς ρυθμούς σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε , για σήμερα Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε πιάνουν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες σου και είσαι αρκετά δημιουργικός, με πολύ έμπνευση, αλλά και με πολύ εκφραστικότητα σε φίλους και ανθρώπους που αγαπάς! Με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον Τοξότη ξέρεις πώς να υλοποιήσεις ιδέες και είσαι απόλυτα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης και σοβαρός!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε με την πειθώ σου και την γοητεία σου, να φέρεις τα ερωτικά σου θέματα εκεί που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα σίγουρα και οπωσδήποτε ευχάριστα! Μπορείς να απολαύσεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες μαζί με το ταίρι σου, αφού τώρα επιτέλους βρίσκεις τον σωστό τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία οικονομική λύση σήμερα, σε βγάζει από το αδιέξοδο. Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς μάλλον λάθος τρόπους για την ανέλιξη σου και πολύ πιθανόν να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είσαι αρκετά ευαίσθητος και συναισθηματικός, παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά, έχεις όμως πολύ μεράκι και έμπνευση για ζητήματα επαγγελματικά! Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Τοξότη και το ενδιαφέρον σου θα είναι επικεντρωμένο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και κάποιες συνεργασίες σου, που χρήζουν βελτίωσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικεντρώνεσαι στην βελτίωση του συντροφικού σου τομέα, αφού πλέον έχεις ανάγκη από σταθερότητα, βεβαιότητα και σιγουριά στην ζωή σου! Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, μία μεγάλη ευκαιρία για σταθερή σχέση, είναι εδώ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βρες άμεσα λύσεις στα οικονομικά σου, γιατί κάποιες εκκρεμότητες, θα σε πιέσουν σήμερα! Προστατέψου και από τυχόν υλικές απώλειες! Στα επαγγελματικά σου, είσαι ανικανοποίητος και ίσως νευρικός, γεγονός που σε παρασύρει σε ανούσιες κόντρες, αλλά και λάθη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε , για σήμερα Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εντείνει το ένστικτό σου και οι ξαφνικές όμορφες αναλαμπές σου θα σου δώσουν μεγάλη ευκολία σε όλα όσα σχεδιάζεις! Τρυφερές επικοινωνίες και ρομαντισμός είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας. Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι στην βελτίωσή της διάθεσης σου, καταφέρνεις και αποβάλλεις το άγχος, αλλά και την ανασφάλεια που είχες τελευταία, δεν δίνεις αξία πια σε μικροπροβλήματα, ανανεώνεσαι και αυτό φαίνεται και προς τα έξω!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη εμφάνιση σου, φέρνει κατακτήσεις και μάλιστα έναν απρόσμενο θαυμαστή, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και δεν θα μείνει χρόνος για ερωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην τσιγκουνευτείς , ειδικά αν σου δοθεί ευκαιρία για ψυχαγωγία σήμερα! Επαγγελματικά, είσαι αξιοθαύμαστος, αφού είσαι απόλυτα αποδοτικός και εργατικός και πετυχαίνεις αυτό που θες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα , για σήμερα Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε κάνει να βρίσκεσαι με τονισμένες τις ευαισθησίες και τις ανασφάλειες για μία ιστορία του παρελθόντος! Είσαι σε διλήμματα στα οικονομικά αλλά νιώθεις ότι και κάποιες έπαιξε με την καρδιά σου! Επιπλέον με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον Τοξότη είσαι γενναιόδωρος, έχεις μεγάλη καρδιά και ιδιαίτερα κοινωνικός, δημοφιλής και περιζήτητος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ερωτική τύχη, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, σου κάνει μία έκπληξη και σε κακομαθαίνει με ποικίλους τρόπους και η σχέση σας πάει από το καλό στο καλύτερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πετυχαίνεις φιλοδοξίες και δέχεσαι εύσημα και επαίνους! Οικονομικά, μην παρασύρεσαι αλόγιστα σε τυχερά παιχνίδια και σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε , για σήμερα Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εμβαθύνει την ζεστασιά, τον συναισθηματισμό, την οικειότητα στις σχέσεις σου! Η συντροφική σου ζωή τονώνεται σημαντικά και λαμβάνεις ικανοποίηση από ένα άτομο που αγαπάς πολύ! Παράλληλα η Σελήνη από τον Τοξότη σε βοηθά να διεκπεραιώσεις οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα σπιτιού. Οι συγγενικές σχέσεις ενδυναμώνονται ουσιαστικά, ακόμα και μέσα από προβλήματα και νιώθεις υπέροχα με τους δικούς σου ανθρώπους! Θα επιλέξεις, να περάσεις με ηρεμία και χαλάρωση, μέσα στο σπίτι με τους αγαπημένους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς τα νεύρα και το άγχος σου στο έτερον ήμισυ! Η κυκλοθυμία σου θα τον κουράσει. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με έναν έρωτα του παρελθόντος, που ξαφνικά επιστρέφει στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια έξοδα που προκύπτουν για το σπίτι, θα σε αποσυντονίσουν σήμερα! Στα επαγγελματικά, πιθανόν να έχεις αρκετό άγχος, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ακόμα κι αν κουραστείς λίγο!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε παροτρύνει να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν, όπως του να ασχοληθείς με την τέχνη, το κατοικίδιο, να απολαύσεις το αγαπημένο σου φαγητό! Παράλληλα η Σελήνη από τον Τοξότη φέρνει χαρές μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα!Κοινωνικές σχέσεις ή σχέσεις με γείτονες και με αδέρφια βελτιώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από μία συζήτηση, λύνεται ένα θέμα, που σας απασχολούσε, εσένα και το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, έρχεται ένα χαρμόσυνο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, σήμερα μάλλον το παρακάνεις στα έξοδα! Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στην δουλειά, ιδίως όσον αφορά τις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ξεχειλίζεις από συναίσθημα, δημιουργικότητα και ζεστασιά! Είναι η απόλυτα θετική μέρα για τα αισθηματικά σου, ενώ αρχίζεις να βλέπεις κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις με περισσότερη τρυφερότητα και ζεστασιά! Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σου προσφέρει ηθική αλλά και οικονομική ικανοποίηση μέσα από επαφές που θα έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να ακολουθείς τις συμβουλές και την διαίσθηση των φίλων σου, πριν προχωρήσεις με μία νέα γνωριμία που σε απασχολεί! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα, θα πρέπει να αποφύγεις κόντρες, τσακωμούς και ξεσπάσματα, που ίσως βλάψουν την σχέση σου με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, υπάρχει μάλλον στασιμότητα και ουδετερότητα! Στον τομέα της καριέρας, νιώθεις ότι δεν έχεις αρκετή ενέργεια, αλλά ούτε και διάθεση να εργασθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα νιώθεις μπερδεμένος συναισθηματικά και εξαιρετικά ευαίσθητος! Εκφράζεις τις αδυναμίες σου αλλά παρασύρεσαι από την υπερβολή και μπορεί να κάνεις λάθη εξαιτίας της αδυναμίας που βρίσκεσαι τώρα! Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου και η κατάλληλη ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας και νέες ωφέλιμες γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις και ουτοπίες, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ερωτισμός και πάθος χαρακτηρίζουν την σχέση σου με το ταίρι σου! Πες ναι στο ερωτικό κλίμα, αλλά όχι στην προκλητικότητα και τα ξεσπάσματα χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγα τα αυθόρμητα λάθη σε καριέρα και χρήμα! Μην θεωρείς ότι αυτά που έχεις είναι δεδομένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τα λόγια στάζουν συναίσθημα απόψε! Είναι μία μέρα που ανοίγεις την καρδιά σου και μιλάς για όσα αισθάνεσαι εδώ και καιρό, ευνοούνται τρυφερές συναντήσεις και μηνύματα καρδιάς. Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη , αγγίζει τις βαθιές σου ανάγκες και τα συναισθήματα σου και έτσι, ανανεώνεσαι ψυχολογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι ελεύθερος, σήμερα ένας παρασκηνιακός, κρυφός ή απαγορευμένος έρωτας, πιθανόν να σε παρασύρει σήμερα σε παθιασμένες και άκρως συναισθηματικές στιγμές! Μην ρισκάρεις υπερβολικά όμως, ιδίως αν θες κάτι να παραμείνει κρυφό, διότι έρχονται αποκαλύψεις που θα βλάψουν την σχέση σου ή την καλή σου εικόνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά άρπαξε ευκαιρίες, τώρα που έχεις εύνοια! Στον τομέα της καριέρας, κάνεις λάθη, λόγω ασθενούς μνήμης και απροσεξίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά! Μην βιάζεσαι να αξιολογήσεις καταστάσεις, αλλά ούτε και να δαπανήσεις χρήματα που θα τα «κλάψεις» λίγο αργότερα! Η Σελήνη από τον Τοξότη εντείνει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος καταφέρνεις ενδυνάμωση της σχέσης σου με το έτερον σου ήμισυ και βρίσκετε λύσεις ξαφνικά, σε όλα σας τα προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, φέρνει νέες γνωριμίες και μηνύματα ή τηλεφωνήματα χαρμόσυνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι μάλλον αδιάφορος για τις υποχρεώσεις σου και αυτό αργότερα θα σε αγχώσει, γι’αυτό γίνε πιο υπεύθυνος! Προσοχή χρειάζονται επίσης τα υπερβολικά έξοδα που κάνεις για λόγους ψυχαγωγίας!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Τετάρτη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου, σε κάνει να βρίσκεσαι με τονισμένη την φαντασία, την διαίσθηση, την συμπόνοια και την ζεστασιά! Απολαμβάνεις ρομαντικές στιγμές και εκδηλώνεις άνευ όρων και κανόνων την αγάπη σου! Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στον Τοξότη σε βοηθά να καταξιωθείς επαγγελματικά και να πετύχεις τους στόχους σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η αυξημένη γοητεία σου, θα φέρει αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ηρεμία και αρμονία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά έρχονται δυσκολίες, εξαιτίας της δικής σου επιπόλαιας διαχείρισης! Στην καριέρα, δίνεις όλη σου την ενέργεια, αποδίδεις άψογα και αρπάζεις σπουδαίες ευκαιρίες, αφού δεν σου ξεφεύγει τίποτα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη