Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Φεβρουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 ΦεβρουαρίουΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ για σήμερα Κυριακή έχεις την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα πιο σταθερό και ισορροπημένο κλίμα προκειμένου να κυριαρχεί στη ζωή σου η ασφάλεια και η σιγουριά. ασχολείσαι πολύ περισσότερο με τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου και τα οικονομικά και έχεις την δυνατότητα να τονώσεις τις πηγές των εσόδων σου. Είναι πολύ πιθανό να προβείς σε μία σημαντική Αγορά ή να σχεδιάσεις κάποια επένδυση που θέλεις να κάνεις για λίγο αργότερα. συναισθηματικά σήμερα νιώθεις εσωτερική αρμονία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην χάνεις την εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό σου όσο και απέναντι στον σύντροφό σου που θέλει πραγματικά να διατηρείτε μία ισορροπημένη και συγκροτημένη σχέση. Αν δεν έχεις αυτή την περίοδο έναν αισθηματικό δεσμό η μέρα σε προδιαθέτει για μία αξιολόγηση εσωτερική που θα σε βοηθήσει στη συνέχεια να συγκρατηθείς για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μέρα είναι κατάλληλη για να υπερασπιστείς τα συμφέροντα σου αλλά και για να εργαστεί σκληρά προκειμένου να φέρεις την ισορροπία στα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή θέλεις να απολαύσεις την άνεση και να κανακέψεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. είσαι ανοιχτός συναισθηματικά δίνεις και παίρνεις αγάπη απολαμβάνοντας όμορφο χρόνο με άτομα που έχουν αποδείξει σε βάθος χρόνου ότι είναι στο πλευρό σου. μία βόλτα στα μαγαζιά ένα όμορφο δείπνο ή ακόμα και μία κούρα ομορφιάς θα σε βοηθήσουν σήμερα να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο σε σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ευχάριστα είναι τα νέα για τα αισθηματικά σου αφού σήμερα με τη Σελήνη από το ζώδιό σου Έχεις την ευκαιρία να δώσεις και να πάρεις αγάπη προπάντων όμως νιώθεις μετά από πολύ καιρό σιγουριά και εμπιστοσύνη για το άτομο που έχεις δίπλα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επιμένων νικά αυτό πρέπει να θυμάσαι στα επαγγελματικά σου τα οποία θα έχουν μία θετική έκβαση Άσχετα αν η μέρα μπορεί να είναι αρκετά πιεστική. προσπάθησε να αποτραβηχτεί για λίγο από την ύλη Γιατί η διάθεσή σου για σπατάλη μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα τελευταία Κυριακή της Αποκριάς σε πιάνουν οι καχυποψίες και οι αμφιβολίες γιατί διακρίνεις κάποιες αλλόκοτες συμπεριφορές που σε κάνουν να κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να εφαρμόσεις καινούργιες αποφάσεις αλλά για να σκεφτείς ποια θέλεις να είναι τα αμέσως επόμενα βήματα σου για να προετοιμάσεις το έδαφος για νέα ξεκινήματα που θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πιο καλή η μοναξιά από σένα που δεν φτάνω τραγουδάς σήμερα Στα αισθηματικά σου ενώ η βασική σου ανάγκη είναι η μοναχικότητα γιατί τρώγεσαι με τα ρούχα σου και αντιλαμβάνεσαι ότι με το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι υπάρχει διάσταση

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις ενώ την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι σώζεις μία δύσκολη κατάσταση. στα οικονομικά θα καταφέρεις την αποπληρωμή ενός χρέους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η μέρα σου είναι κοινωνική και πρόσχαρη ενώ αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις στο πλευρό σου καλούς φίλους που ενδιαφέρονται για σένα και είναι στο πλευρό σου για να σε στηρίζουν και να σου δείχνουν την αγάπη τους. μία νέα προσδοκία γεννιέται μέσα σου και φαίνεται ότι είσαι αρκετά ελπιδοφόρους και έτοιμος για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. οι κοινωνικές δραστηριότητες αποτελούν μία ευχάριστη διαφυγή μέσα στην ημέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά μαζί με το ταίρι σου και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα απολαμβάνοντας μαζί στιγμές. ένα ρομαντικό δείπνο μία συναυλία ή ένα θέατρο αποτελούν την ιδανική πρόταση για ένα υπέροχο βράδυ που θα ανανεώσει τη σχέση σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα αποφασίζεις να εφαρμόζεται επαγγελματικά σου κάποιες αλλαγές που θα τονώσουν το πελατολόγιό σου. αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας η μέρα είναι εξαιρετικά αποδοτική.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή θέτει στόχους και δίνεις τον δικό σου αγώνα προκειμένου να τους πετύχεις! Σε διακατέχει το πείσμα και επιμονή και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. Είσαι αρκετά φιλόδοξος και κάνεις τα πάντα για να προβάλλεις τον εαυτό σου! Τα μεγαλόπνοα σχέδια που κάνεις αυτή την ημέρα αφορούν κυρίως τον επαγγελματικών σου τομέα και είναι βέβαιο ότι έρχονται σημαντικές εξελίξεις που θα σε ανεβάσουν πολύ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου λειτουργείς βάσει λογικής αφήνεις λιγάκι τον ενθουσιασμό στην άκρη! Κοιτάζεις ποιες είναι οι προοπτικές μιας σχέσης, επιμένεις να γίνουν όλα στους ρυθμούς που εσύ ο ίδιος θέλεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις επιτυχία με ότι καταπιαστείς στα επαγγελματικά σου και θα σου δοθεί η δυνατότητα να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, το ρίχνεις έξω και διασκεδάζεις! Φιλοσοφείς την ζωή κάτω από μία διαφορετική ματιά και αποφασίζεις να αφήσεις πίσω σου ότι σου στέρησε το τελευταίο διάστημα την ανεμελιά και την καλοπέραση! Ευνοείται μία μετακίνηση, μία σημαντική συνάντηση ή και επικοινωνία! Είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε περίοδο ανανέωσης, επέκτασης και αλλαγής και κανείς ή και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου η μέρα ξεκινά τρυφερά, ρομαντικά με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα να φέρνει εκπλήρωση σε σχέδια και επιθυμίες που είχες για τα αισθηματικά σου αυτή την ημέρα! Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις, μπορεί να μη σου αφήσουν πολλά περιθώρια ανεμελιάς στην πορεία της ημέρας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα σχέδια και οι συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα, θα φέρουν βελτίωση, ανακούφιση και επέκταση επαγγελματική και οικονομική! Πες ναι σε νέες γνωριμίες που θα σε στηρίξουν!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου ενισχύει την ανάγκη σου για ασφάλεια συναισθηματική αλλά και οικονομική ίσως σε κάνουν λίγο πιεστικό και κτητικό, κι αν δεν καταφέρεις να πάρεις αυτό που θες, θα απογοητευτείς πολύ. Η δυνατή σου διαίσθηση και ο βαθύς συναισθηματισμός σου σήμερα, θα σε κάνουν να μην βλέπεις πια τα πράγματα επιφανειακά αλλά πιο ουσιαστικά και σοβαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Σελήνη από τον Ταύρο αλλά και η Αφροδίτη από τον Κριό το ερωτικό πάθος είναι έντονο και ζεις δυνατές στιγμές στην πορεία της ημέρας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην «πνίξεις» το ταίρι σου με την κτητικότητά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι οικονομικές ανησυχίες δεν λείπουν παρά τ αύτα σήμερα μπορεί να παρασυρθείς και να κάνεις αρκετά περιττά έξοδα! Στα επαγγελματικά είναι μία μέρα χωρίς σπουδαίες μεταβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η Σελήνη κινείται σήμερα στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, στον Ταύρο και από το ξεκίνημα της ημέρας δίνεις μεγάλη έμφαση στις σταθερές σου σχέσεις και συνεργασίες. Εκφράζεις τις επιθυμίες σου, προσπαθώντας να αποκαταστήσεις οποιαδήποτε ασταθή ατμόσφαιρα υπάρχει γύρω σου! Περιόρισε όσο μπορείς την κτητική και πιεστική συμπεριφορά σου, όταν εκφράζεις στον σύντροφο, την ανάγκη σου για συναισθηματική αποδοχή από εκείνον. Αν βάλεις στην άκρη την ανασφάλεια σου και την σκληρή-ορισμένες φορές-εκφραστικότητα σου, τότε θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου θα σε περιποιηθεί και θα σε φροντίσει με ποικίλους τρόπους και έτσι θα νιώθεις ξανά σιγουριά για την αγάπη του και την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες και είναι πολύ πιθανόν, η έναρξη μίας νέας σταθερής, πολλά υποσχόμενης σχέσης, να συμβεί τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, αλλά και για νέα ξεκινήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, ξεχωρίζεις σήμερα για τον ήρεμο δυναμισμό σου, την πρακτικότητα σου και την ισχυρή λογική σου! Με τον τρόπο αυτό, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες σου, αλλά και να πετύχεις πολλούς υψηλούς και σημαντικούς στόχους, που καιρό τώρα προσπαθείς να εκπληρώσεις! Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και της εμφάνισης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δεν πρέπει πια να γοητεύεσαι από τα μεγάλα λόγια και μην επιτρέπεις να σε πλησιάσει ένα άτομο, αν δεν σου δείξει έμπρακτα τα συναισθήματα του και το ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, να βρείτε λύσεις, για παροντικά, αλλά και για παρελθοντικά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, μπορείς να αναμένεις επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα τελευταία Κυριακή της Αποκριάς θα αφήσεις λίγο στην άκρη την υπερβολικά σοβαρή και προσγειωμένη προσωπικότητα σου, χρωματίζοντας την ζωή σου με χαρά ,δημιουργικότητα και ανάγκη για διασκέδαση. Η Σελήνη στο Ταύρο επίσης θα αυξήσει την επιθυμία σου για προβολή και κοινωνική αποδοχή όπως και την ευαισθησία σου απέναντι στα παιδιά, επιδιώκοντας στενότερη σχέση μαζί τους. Σήμερα είναι ευκαιρία να ξεχάσεις λίγο τις υποχρεώσεις και να ξεσκάσεις με όποιο τρόπο σε ευχαριστεί, να ασχοληθείς με τον ερωτικό τομέα και να λάμψεις κοινωνικά

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ και θαυμαστές και πολλές ερωτικές εξομολογήσεις, ακόμα κι από το πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει και περιμένεις εδώ και καιρό να σε προσεγγίσει! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε σήμερα να δίνεις την απαραίτητη σημασία στα «θέλω» και τις ανάγκες του συντρόφου σου, ο οποίος από την μεριά του, σε φροντίζει και σε νοιάζεται έμπρακτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι θαρραλέες κινήσεις και αποφάσεις, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα φέρουν σήμερα την επιτυχία! Πάρε πρωτοβουλίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα τελευταία Κυριακή της Αποκριάς ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μία προβληματική, κλονισμένη συγγενική σχέση, λύνεται σήμερα, λόγω της ώριμης και συνετής σου αντιμετώπισης! Οι αντιδράσεις σου, στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα! Μπορεί να φαίνεσαι κάπως πιο «κλειστός» κοινωνικά, αλλά αυτός ουσιαστικά είναι και ο σκοπός σου! Να έχεις δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν και εμπιστεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και συναισθηματικά ξεσπάσματα, απέναντι στον σύντροφο, επειδή απλά σε έπιασαν οι ανασφάλειες σου! Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, που τώρα σε προσεγγίζει ξανά και ζητά επανασύνδεση, η οποία έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα και ανταποκρίνεσαι άψογα στις επαγγελματικές σου και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις! Απέφυγε αγορές, που έχουν να κάνουν με οικιακές συσκευές ή σκεύη!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα τελευταία Κυριακή της Αποκριάς η Σελήνη από τον Ταύρο, βάζει τα δυνατά της για να σε βγάλει από το καβούκι σου και για να σου χαρίσει μία ημέρα γεμάτη όμορφες συγκινήσεις! Η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα καλύτερά της, οι φίλοι, οι γνωστοί και οι επαφές με άτομα του περιβάλλοντός σου θα σε τονώσουν ψυχολογικά! Θα καταφέρεις να εξωτερικεύσεις, σκέψεις και συναισθήματα και θα κάνεις βήματα προόδου στους προσωπικούς σου στόχους! Η ημέρα είναι ιδανική για ερωτικές υποθέσεις, καθώς και για διασκέδαση και δικτύωση! Ένα γεύμα με φίλους, μία ρομαντική βραδιά με το πρόσωπο που έχεις στην καρδιά σου ή μία συναισθηματική επιβεβαίωση, θα χαρίσουν μία όμορφη νότα στην ημέρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι περισσότερο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος στην σχέση σου! Ακόμα κι αν φλερτάρεις ή επικοινωνείς με κάποιο τρίτο άτομο, αν αποκαλυφθεί στον σύντροφο, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, συναντήσεις και φλερτ! Το γλεντάς… επικοινωνιακά στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σωστή επικοινωνία και οι οξυδερκείς ιδέες σου, θα φέρουν επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα, που έχουν να κάνουν με κάποιο όχημα ή γενικά με μετακινήσεις!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη