Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 ΦεβρουαρίουΤα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη το ζώδιο σου δέχεται μεικτές επιρροές αλλά έντονο θα είναι το αίσθημα της ανασφάλειας. Με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, φαίνεται πως καβγαδίζεις για χρήματα, ή υπάρχουν κάποιες ανατροπές στα σχέδιά σου. Καλό είναι να είσαι εγκρατής στην οικονομική διαχείριση και να μην παίρνεις το ρίσκο αυτή την ημέρα για νέα τολμηρά εγχειρήματα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, σε προτρέπει να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες, θα έχεις ενδιαφέρουσες επικοινωνίες και θα είσαι σε ετοιμότητα να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σήμερα Τετάρτη που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, καλό είναι να συγκρατήσεις την παρορμητική συμπεριφορά που μπορεί να σε κάνει να εκφράσεις πολύ πιο έντονα τον εγωισμό σου! Κάποιες διαφωνίες με την σχέση σου θα υπάρχουν και αυτό θα οφείλεται στην δική σου έλλειψη υπομονής. Για σένα που δεν έχεις σχέση η μέρα είναι ακατάλληλη για κάτι καινούργιο, θα έχει αστάθεια και ζόρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η μέρα έχει ένταση αλλά προωθούνται κάποια σχέδιά σου και νιώθεις δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες και κάποια πράγματα πάνε λίγο στραβά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τετάρτη έχεις την διάθεση να κάνεις τις αλλαγές και τις ανατροπές σου και με το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, είναι φανερό ότι αλλάζουν ξαφνικά οι στόχοι και η πορεία σου! Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν ανακατατάξεις και αντιδράς- επαναστατείς. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις σε συζητήσεις με τον μόνιμο σύντροφο, γιατί στις κουβέντες σας θα είσαι αρκετά ευερέθιστος και νευρικός. Το θετικό νέο της ημέρας είναι ότι προχωράς επιτυχώς ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα έχεις μαζεμένα στα αισθηματικά σου σήμερα και αντιδράς, επαναστατείς αλλά είσαι και παγωμένος στα λόγια σου! Αλλάζουν οι διαθέσεις σου αυτή την ημέρα και δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου! Αν δεν έχεις σχέση, θα μάθεις κάτι ξαφνικά για έρωτα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν είσαι ευχαριστημένος σήμερα, γιατί γίνονται κάποιες συζητήσεις που σε δυσαρεστούν και σε θυμώνουν. Στα οικονομικά σου αναμένονται θετικές εξελίξεις και κάνεις κινήσεις που θα σου φέρουν λεφτάκια στα χέρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη οι προοδευτικές σου ιδέες και η τόλμη σου θα σε βοηθήσουν να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά. Είναι μία μέρα που τολμάς, κάνεις αλλαγές, σχεδιάζεις πράγματα για την πορεία σου και ξεφεύγεις για τα καλά από την ζώνη βολής σου, γιατί επιθυμείς πλέον να αλλάξεις παραστάσεις, να ζήσεις την περιπέτεια και να δεις την ζωή σου να αλλάζει. Το τρίγωνο Ερμή – Άρη σε παρακινεί για μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια, αλλά και για νέα σχέδια που θα σε συναρπάσουν. Τέλος, η Σελήνη από τον Κριό σε προδιαθέτει για κοινωνικοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο αυτή την ημέρα… Παίρνεις αυτό που ζητάς από το ταίρι σου και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου και ο ερωτισμός σου. Αν δεν έχεις σχέση η μέρα είναι άκρως θετική για να κάνεις μία νέα γνωριμία που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα έχεις την ικανότητα και την ευελιξία να πας την δουλειά σου ένα βήμα παρακάτω … Οι ιδέες και οι συζητήσεις που θα έχεις, θα έχουν ένα θετικό ρυθμό. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη με το Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού είσαι αρκετά ανήσυχος για τα οικονομικά σου, είτε γιατί λαμβάνεις είδηση που σου ανατρέπει τα σχέδια, είτε γιατί υπάρχουν πολλές φουσκωμένες εκκρεμότητες που σε πάνε πίσω. Η νευρικότητα που θα εκφράζεις σήμερα θα σε φέρει σε κόντρα με αγαπημένα πρόσωπα, πρόσεξε να μην θίγεις διαρκώς τα ίδια και τα ίδια θέματα που αφορούν το παρελθόν. Θυμήσου ότι δεν φταίνε πάντα οι άλλοι για τα προβλήματα που αυτή την στιγμή αντιμετωπίζεις. Αξιοποίησε την ημέρα για κλείσιμο εργασιακών εκκρεμοτήτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα πρέπει να δείξεις προσοχή στα αισθηματικά σου γιατί θα αναβλύζουν οι ανασφάλειες και οι φοβίες σου, με αποτέλεσμα μία απλή κουβέντα, να εξελιχθεί σε έναν ομηρικό καβγά, άνευ λόγου και αιτίας. Αν δεν έχεις σχέση, φαίνεται ότι σήμερα δεν έχεις την διάθεση για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στα προσωπικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η μέρα είναι αποδοτική και με καλές εξελίξεις που σε βοηθούν να ξεδιαλύνεις το τοπίο! Στα οικονομικά οι φουσκωμένοι λογαριασμοί δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη το ανατρεπτικό τετράγωνο Ερμή – Ουρανού σε φέρνει σε κόντρες με το περιβάλλον σου! Τσακώνεσαι με όλους και με όλα, με τους συνεργάτες στην δουλειά, με τη σχέση σου και φαίνεται ότι έρχονται πολλές ξαφνικές παρεξηγήσεις σε λόγια που θα οδηγήσουν σε απότομες, ακαριαίες αποφάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Το θετικό νέο της ημέρας έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη, που σε βοηθά να βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση, προκειμένου να βρεις την ιδέα και την λύση για να καταφέρεις να εκπληρώσεις ένα όνειρο ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσοχή στις ανατρεπτικές διαθέσεις στα αισθηματικά σήμερα. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις, ενώ αυτό που περιμένεις να ακούσεις είναι βέβαιο ότι σήμερα δεν θα έρθει… Αν είσαι σε μόνιμη σχέση κάποιο καβγαδάκι δεν θα το γλιτώσεις, αν δεν έχεις σχέση η μέρα εντείνει την επιθυμία σου για ελευθερία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αναμένεται να υπάρχουν αλλαγές σχεδίων που θα σε αποσυντονίσουν… Τα βήματα που κάνεις για ανεξαρτητοποίηση, θα τα πετύχεις. Στα οικονομικά σου δημιουργούνται σταδιακά καλές προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τετάρτη είσαι μέσα στο στρες, γιατί αλλάζει ξαφνικό το πρόγραμμα και η καθημερινότητά σου! Υπεραναλύεις τα πάντα και πνίγεσαι εύκολα σε μία κουταλιά νερό! Με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, αναμένονται κάποιες ξαφνικές δυσάρεστες ειδήσεις στα επαγγελματικά, οι ειδήσεις αυτές θα σε πεισμώσουν και θα σε κάνουν ιδιαίτερα μαχητικό και ανταγωνιστικό! Οι βραδινές ώρες σε χαλαρώνουν και σε βοηθούν να εξωτερικεύσεις τον πόθο και τον ερωτισμό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα η μέρα είναι αδιάφορη, γιατί είσαι φορτισμένος με πολλές άλλες υποθέσεις της καθημερινότητάς σου. Οι βραδινές ώρες φέρνουν ωστόσο ικανοποίηση, χαλάρωση και αναθέρμανση, αν είσαι σε σχέση θα περάσεις όμορφο χρόνο με το σύντροφό σου, αν δεν είσαι σε σχέση μία επικοινωνία θα προσφέρει ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα να είσαι σε ετοιμότητα ότι θα έχεις αναβολές στα επαγγελματικά σου ή θα συμβαίνουν και κάποιες αναποδιές που θα σε αποδιοργανώνουν. Κάποιες κινήσεις που θα κάνεις σήμερα στα επαγγελματικά θα πιάσουν τόπο! Στα οικονομικά είσαι ευχαριστημένος.

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα νιώθεις κάπως ανικανοποίητος στην καθημερινότητά σου, όχι επειδή προκύπτουν γεγονότα, αλλά γιατί εσύ ο ίδιος έχεις κουραστεί από όλες τις εξελίξεις που έχουν δημιουργηθεί στην ζωή σου! Με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού δέχεσαι κάποια ξαφνικά νέα στα οικονομικά και στα αισθηματικά σου τα οποία σε δυσαρεστούν και φουντώνουν την ανασφάλειά σου! Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι το Τρίγωνο Ερμή – Άρη σε προτρέπει να αρχίζεις να σχεδιάζεις κάποιο ταξίδι, ή κάποια δραστηριότητα που σύντομα θα κάνεις πραγματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρεξηγήσεις σε λόγια και σε διαθέσεις θα έρθουν σήμερα στα αισθηματικά σου! Η ανάγκη σου για συντροφικότητα είναι έντονη, αλλά σήμερα τουλάχιστον δεν καλύπτεται και αυτό σου προκαλεί θυμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργικότητά σου και η ετοιμότητα να αρπάξεις ευκαιρίες θα σε βοηθήσει σήμερα να έχεις πρόοδο στην εργασία σου! Στα οικονομικά σου προσοχή στην διαχείριση , γιατί έρχεται φουσκωμένο “μπιλιετάκι” λογαριασμού που θα σε αγχώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη θέλω την προσοχή σου γιατί το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σε επηρεάζει άμεσα και φέρνει κόντρες, εντάσεις και καβγαδάκια με το περιβάλλον σου. Μην παίρνεις τις καταστάσεις τόσο πολύ προσωπικά και προσπάθησε να μην εξαπολύεις ευθύνες στα άτομα που αγαπάς, ιδιαίτερα προς την οικογένεια. Το παράπονο σου σήμερα είναι ότι διακρίνεις αστάθεια στις διαθέσεις του συντρόφου σου ή ακόμα και των συνεργατών σου! Μία θετική εξέλιξη στα οικονομικά θα σου δώσει θάρρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα έχεις έκτακτο δελτίο επιδείνωσης των ερωτικών φαινομένων… Ο σύντροφος σου επαναστατεί, αντιδρά και σου αλλάζει τα σχέδια… Αν δεν έχεις σχέση σήμερα φαίνεται ότι μαθαίνεις ένα ξαφνικό νέο από έναν έρωτα του παρελθόντος και δυσαρεστείσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην στηρίζεσαι εξολοκλήρου στις συνεργασίες σου αυτή την ημέρα και προσπάθησε να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις ή και τις συμφωνίες αυτή την ημέρα. Στα οικονομικά λαμβάνεις χαρά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Τετάρτη το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Άρη από τους Διδύμους σε προτρέπει για δράση, εξέλιξη και επικοινωνία… Είναι από εκείνες τις ημέρες που μπορείς να βρεις το σθένος να διαχειριστείς κάθε δύσκολη κατάσταση ή και να πάρεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία που μπορεί να σε φόβιζε στο παρελθόν. Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού ωστόσο, θα προκαλέσει και κάποιες αστάθειες και εναλλαγές στην εργασία, ενώ είναι φανερό ότι θέλεις και επιδιώκεις να κάνεις ανακατατάξεις στο ημερήσιο πρόγραμμά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα κατακτήσεων και ικανοποίησης η σημερινή για τα αισθηματικά! Αφενός η Σελήνη κινείται στον 5ο Ηλιακό σου Οίκο ξυπνώντας το ερωτικό σου ένστικτο και την επιθυμία να δώσεις και να πάρεις αγάπη! Από την άλλη πλευρά το τρίγωνο Ερμή – Άρη φέρνει την πολυπόθητη επικοινωνία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για να εφαρμόσεις αποφάσεις στην εργασία σου αλλά και για να κάνεις ανακατατάξεις. Στα οικονομικά σου καλό είναι να μην επιδιώκεις μεγάλα τολμηρά βήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, μέρα με αστάθειες και ανασφάλειες αφού το τετράγωνο του Ερμή με με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές αλήθειες στο φως που σε αποσυντονίζουν και σε αναγκάζουν να αναγνωρίσεις τι έχει αξία και τί ειναι αληθινό. Σήμερα θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις για αγορές ή και επενδύσεις. Μία εξέλιξη που θα έχεις στην εργασία σου θα σου προσφέρει ικανοποίηση! Η οικογένεια είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην βιάζεσαι να κρινεις κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου γιατί μία βιαστική αποφαση που μπορεί να πάρεις σήμερα, λίγο αργότερα θα την μετανιώσεις… Προσπάθησε να μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις ως δεδομένες…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προχωρούν οι υποθέσεις σου και κάνεις επιτυχημένες κινήσεις που θα σε στηρίξουν και μελλοντικά. Στα οικονομικά η μέρα θέλει την προσοχή της και κυριαρχεί η αταξία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας αφού σήμερα Τετάρτη κορυφώνεται το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σου, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Το θετικό νέο της ημέρας είναι ότι είσαι ευρηματικός, πρωτοποριακός με πολλές ιδέες και ξαφνικές αναλαμπές. Το αρνητικό νέο είναι ότι σήμερα μπορεί να εκδηλώσεις μία συμπεριφορά επαναστάτη δίχως αιτία και να υπάρχουν καβγάδες και εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το μήλον της έριδος για μία ακόμα φορά είναι κάποια οικογενειακά ζητήματα τα οποία σε αποδιοργανώνουν, προσπάθησε να αποφύγεις τους καβγάδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχουν κάποιες επικοινωνίες που σε ιντριγκάρουν και σε παθιάζουν, όμως κάποια πράγματα δεν έχουν κατασταλάξει μέσα σου με αποτέλεσμα να λειτουργείς αρκετά επιπόλαια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα είσαι πολύ μπροστά και οι ιδέες σου μπορούν σήμερα να σε οδηγήσουν σε σημαντικά βήματα ανέλιξης. Στα οικονομικά συνεχίζεις να συντηρείς ένα σταθερό κλίμα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Τετάρτη το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιτυχημένες κινήσεις που θα στηρίξουν πολύ τα οικονομικά σου. Καταφέρνεις και τονώνεις το εισόδημά σου και καλύπτεις κενά που ειχαν δημιουργηθεί. Με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, θα λάβεις ξαφνικά κάποια νέα που θα σου αποκαλύψουν μία αλήθεια που αγνοούσες, αυτό είναι για καλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάγκη σου σήμερα είναι να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις, αν δεν θίγεσαι τόσο εύκολα σε ότι ακούς από το ταίρι σου ή από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου η μέρα είναι ιδιαίτερα θετική, γιατί τώρα θα βγουν στην φόρα όλα όσα σε εμπόδιζαν μέχρι σήμερα. Στα οικονομικά δέχεσαι μία σημαντική ενίσχυση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη