Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου


Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 ΦεβρουαρίουΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, είσαι αποτελεσματικός και έτοιμος να υπερασπιστείς τις αξίες σου, ενώ νιώθεις την ανάγκη να περιφρουρήσεις συναισθηματικά και υλικά εσένα και την τους αγαπημένους σου ανθρώπους! Δίνεις πολύ παραπάνω έμφαση σε ότι είναι σημαντικό και πολύτιμο στην ζωή σου, ενώ ημέρα σε προδιαθέτει για κάποια αγορά η οποία θα σου δώσει ικανοποίηση μεγάλη! Σήμερα θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω ως την «ήρεμη δύναμη» που δίνεις λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αισθησιακός, ερωτικός αλλά και αρκετά κτητικός απέναντι στο σύντροφό σου! Μην τον καταπιέζεις και τον ζηλεύεις χωρίς λόγο, αλλά αντιθέτως, απολαύστε μαζί ερωτικές καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να καταφέρεις εύκολα την σταθερότητα που θες εδώ και καιρό στα συναισθηματικά σου! Επικεντρώνεσαι σε μία γνωριμία ή σε ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά διαθέτεις μια αποτελεσματική ικανότητα σε ό,τι κι αν κάνεις και καταφέρνεις τον στόχο σου! Οικονομικά, έρχονται ευκαιρίες για έξτρα εισόδημα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη είναι στο Ζώδιο σου, βρίσκεις τρόπους να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, χωρίς καν να το προσπαθήσεις και πάρα πολύ ! Επιζητάς να περάσεις καλά και το κάνεις, ενώ θα έχεις την μοναδική ευχέρεια να μπορείς να προωθήσεις τον εαυτό σου, τις επιθυμίες σου και να πετύχεις όλους σου τους στόχους και σκοπούς! Σήμερα όλοι θα κρέμονται από τα χείλη σου και θα σου εκδηλώνουν την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφουν για το άτομο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν αρκετές μεταπτώσεις και ίσως και ανατροπές σήμερα! Πιθανόν να ενθουσιαστείς πολύ γρήγορα με μία νέα γνωριμία τώρα, αλλά τελικά να διαπιστώσεις ότι δεν είναι αυτό που περίμενες και νόμιζες! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στα νεύρα, αλλά ναι στις παθιασμένες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός και παρορμητικός, γεγονός που ίσως φέρει παρεξηγήσεις στο εργασιακό περιβάλλον! Οικονομικά, απέφυγε υπερβολές στα έξοδα, διότι θα φέρουν απώλειες στο μέλλον!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή είσαι αρκετά πιο εσωστρεφής και έχεις την ανάγκη να περάσεις μοναχικό χρόνο για να το βρεις με το μέσα σου! Ξεπερνάς φοβίες, ανασφάλειες, άγχη, συνειδητοποιείς όμως, ότι εσύ είσαι αυτός που εδώ και καιρό τρέχεις για όλους και για όλα και ότι πλέον έχει έρθει η στιγμή να δώσεις περισσότερη έμφαση στον εαυτό σου και στις ανάγκες σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσεις ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος και να προετοιμαστείς για ένα νέο ξεκίνημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην αντιμετωπίζεις τον έρωτα με αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, για να μην απογοητευτείς, γι’αυτό προσοχή στις εκτιμήσεις σου! Επιπλέον, πιθανόν μία νέα γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα, να αποδεχθεί πως δεν είναι αυτό που νόμιζες και ήλπιζες! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις υπερβολικές υποχωρήσεις στην σχέση σου, που σε αδικούν και τελικά, απογοητεύεσαι από το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, έχεις αργούς ρυθμούς και χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο, προκειμένου να νιώσεις ασφαλής και να εκφραστείς δημιουργικά! Οικονομικά, θα έχεις θετικές εξελίξεις και μάλιστα ορισμένες, δεν θα τις περιμένεις καν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Καρκίνε, για σήμερα Παρασκευή είσαι απόλυτα δυναμικός και έτοιμος να βάλεις μπροστά αποφάσεις και να κοιτάξεις την ζωή σου και την πορεία σου! Κανείς δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο και σήμερα είσαι σε διάθεση να πεις «Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, ήρθε η ώρα να πάμε παρακάτω»! Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στις φιλίες και στην κοινωνική δικτύωση, αλλά λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά παρά συναισθηματικά στις επαφές με τους φίλους σου! Τα προβλήματα της ημέρας αφορούν θέματα που έχουν να κάνουν το σύνολο της κοινωνίας και τις ανθρωπιστικές ανάγκες, παρά με τον ίδιο σου τον εαυτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από επαφές με φίλους και κοινωνικές συναναστροφές, απολαμβάνεις πολλές κατακτήσεις και σίγουρα θα έχεις ευκαιρία για μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η εγκεφαλικότητα σου, αλλά και η τάση σου για ανεξαρτησία, δεν σου αφήνουν χρόνο και διάθεση να παρασυρθείς σε συναισθηματισμούς, με αποτέλεσμα ίσως, να δυσαρεστηθεί ο σύντροφος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις επιτυχία χάρη στις νέες ξεχωριστές ιδέες σου, που βοηθούν την πρόοδο σου! Οικονομικά θα έχεις μία ξαφνική οικονομική εύνοια!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Παρασκευή θα είσαι απόλυτα συγκεντρωμένους στους στόχους σου κάνοντας μεθοδικά βήματα για να μπορέσεις να τους κάνεις πραγματικότητα! Επιμελείσαι την κοινωνική σου εικόνα, προβάλλεσαι και καταφέρνεις και κερδίζεις την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω σου! Ξεπερνάς κάθε δισταγμό και ανασφάλεια και νιώθεις περήφανος με τον εαυτό σου γιατί μέσα από αντίξοες συνθήκες κατάφερες να σταθείς και πάλις τα πόδια σου! Η μέρα είναι κατάλληλη για ανάδειξη, καταξίωση και επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, λες όχι στο ανούσιο φλερτ και στις αμφίβολες γνωριμίες και ασχολείσαι πλέον μόνο με μια σοβαρή και σαφώς πιο αξιόλογη κατάκτηση σου. Αν είσαι δεσμευμένος όμως, απέφυγε ψυχρότητα, δογματισμούς και αρχηγικές τάσεις, απέναντι στον σύντροφο, διότι αντί να καταφέρεις να κερδίσεις τον σεβασμό του, μάλλον θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα και θα τον εκνευρίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις σήμερα όποιους στόχους και φιλοδοξίες έχεις! Οικονομικά, αν έχεις σκοπό κάποια συμφωνία τώρα, διανύεις την κατάλληλη περίοδο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, για σήμερα Παρασκευή θα διαπιστώσεις πως όλοι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το οξυδερκές μυαλό σου, για το χιούμορ σου και για το πλούσιο επικοινωνιακό σου ταλέντο! Ασχολείσαι με τα χόμπι σου και έχεις πολλά ενδιαφέροντα, πιθανόν καθόλου συνηθισμένα και η αισιοδοξία σου μόλις επανήλθε! Επιπλέον, η ανάγκη σου για μάθηση είναι μεγαλύτερη από ποτέ και παράλληλα, την μεταδίδεις στους άλλους με ευκολία, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασταμάτητα σήμερα και καθόλου δεν πειράζει, αφού με τον τρόπο αυτό, έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σε ανανεώσουν και θα σε χαροποιήσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, παραείσαι ανεξάρτητος τώρα, διοχετεύοντας την ενέργεια σου, σε ατομικές ασχολίες και σε ανούσιους καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν αρκετά έξοδα, τα οποία προέρχονται κυρίως από δικά σου λάθη! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της καριέρας, αφού η νευρικότητα σου, ενδεχομένως να φέρει παρεξηγήσεις!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Παρασκευή αξιοποιείς το χάρισμα της διαίσθησης και της διορατικότητας για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου! Κάνεις δεν μπορεί να σε ξεγελάσει σήμερα, αφού πλέον αντιλαμβάνεσαι πλήρως, που ακριβώς βρίσκεσαι, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές. Σήμερα θα επιλύσεις ζητήματα οικονομικά και οικογενειακά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να είσαι κάπως παραπάνω ζηλιάρης και καταπιεστικός σήμερα, απέναντι στον σύντροφο σου, ο οποίος θα αισθανθεί, πως πιέζεται και απογοητεύεται! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις με περισσή ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει και επιπλέον, μια νέα μυστήρια γοητευτική γνωριμία, πιθανόν να προκύψει σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές σήμερα και σίγουρα μια είδηση θα σε ανακουφίσει! Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι γεμάτος ενέργεια και οξυδέρκεια, γεγονός που σε βοηθά να εκπληρώσεις επιθυμίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Σκορπιέ, για σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από τον Ταύρο σου δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσεις κάθε σου διαπροσωπική σχέση και επαφή κι έτσι να νιώσεις ξανά ήρεμος, ικανοποιημένος και ασφαλής! Προσπάθησε μόνο, να μην είσαι τόσο αναποφάσιστος σε σημαντικά θέματα, ώστε να μην καθυστερήσει χωρίς λόγο η δρομολόγηση των σχεδίων και των ιδεών σου! Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου, κυρίως στο πως φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από εκείνους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μια νέα σημαντική και γοητευτική γνωριμία, διότι πολύ πιθανόν να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση, στο άμεσο μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μια ημέρα, άκρως συντροφική, γαλήνια και συναισθηματική, αφού η σχέση σου ενδυναμώνεται και πιθανόν μαζί με το σύντροφο σου, να συζητήσετε και να αποφασίσετε για το κοινό σας μέλλον, σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, προσπάθησε σήμερα να μην ξοδέψεις χωρίς μέτρο, για λόγους καλλωπισμού ή ψυχαγωγίας! Στον τομέα της καριέρας, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, ωστόσο οι καλές συναδελφικές σου σχέσεις σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε μου Τοξότη για σήμερα Παρασκευή αναζητάς την επιβράβευση από τους άλλους και για αυτό λόγο, τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις! Η αλήθεια είναι, πως έχεις αρκετές απαιτήσεις από εσένα και είναι σαν να ανταγωνίζεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό! Πολλές απαιτήσεις όμως, έχεις και από τους γύρω σου, σε βαθμό ορισμένες φορές, να ξεπερνά τα φυσιολογικά όρια και έτσι να προκαλείς λάθος εντυπώσεις! Όπως και να ‘χει, βρες χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τις δικές σου ανάγκες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις την αγάπη σου προς τον σύντροφο, με πράξεις και φροντίδα! Προσοχή όμως, η έλλειψη ισχυρού συναισθήματος και πάθους από μέρους σου, θα απογοητεύσει τον σύντροφο, αφού πιθανόν να αισθανθεί ότι ψυχραθήκατε! Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την στιγμή που εκδηλώνεται εκείνο το άτομο από την δουλειά, που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει και σε απασχολεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα είσαι αποτελεσματικός και θα καταφέρεις να αποδείξεις την αξία σου! Επιπλέον, αρκετές οικονομικές εκκρεμότητες, διεκπεραιώνονται σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ Αιγόκερε, νιώθεις πως όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους! Όλα τα φώτα και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου και σίγουρα θα νιώσεις το επίκεντρο της προσοχής και ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Έχεις εμφανώς βελτιωμένη διάθεση και διάθεση να το γλεντήσεις όσο πιο πολύ μπορείς! Ετοιμάσου, να βγεις, να διασκεδάσεις, να νιώσεις περιζήτητος και δημοφιλής! Φρόντισε μόνο, να μείνεις ολιγαρκής και ταπεινός στις κοινωνικές επαφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, θα σε κακομάθει λίγο παραπάνω σήμερα, αφού θα σου κάνει πολλά χατίρια και θα σου δείξει με κάθε τρόπο την αγάπη και τον έρωτα του για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ερωτική τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές και φυσικά ασταμάτητο φλερτ! Τραβάς εύκολα την ερωτική προσοχή και το θαυμασμό των γύρων σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, ξεχωρίζεις και πετυχαίνεις πολλές από τις φιλοδοξίες σου! Οικονομικά, δοκίμασε την τύχη σου, αποφεύγοντας όμως το ρίσκο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Παρασκευή θα πάρεις βαθιά και ουσιαστική αγάπη από κοντινά συγγενικά σου πρόσωπα, αλλά και από όλους όσους αγαπάς και έχεις δίπλα σου! Προσφέρεις, αλλά και λαμβάνεις περιποίηση, τρυφερότητα και φροντίδα στην οικογένειά σου, γεγονός που το απολαμβάνεις στο έπακρο! Την σημερινή ημέρα, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για σένα, η ασφάλεια, η ηρεμία και η ζεστασιά του σπιτιού και έτσι πιθανόν να μην έχεις όρεξη για εξόδους και πολλές κοινωνικές συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα υπάρξει μια μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση, με το άτομο από το παρελθόν, που σε απασχολεί ακόμα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου μάλλον δυσκολεύεται να συνεννοηθεί μαζί σου, αφού είσαι λίγο παραπάνω γκρινιάρης, κυκλοθυμικός και παραπονιάρης, απ’ότι συνήθως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, δρας προοδευτικά και σταδιακά πετυχαίνεις τους σκοπούς σου! Οικονομικά, αναγκάζεσαι να ξοδέψεις χρήματα για την οικογένεια και το σπίτι!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Παρασκευή πολλοί είναι οι άνθρωποι που σε θέλουν δίπλα τους και εσύ τους μεταδίδεις με άνεση τις πληροφορίες και τις ιδέες που έχεις, γεγονός που προκαλεί τον θαυμασμό τους, προς το πρόσωπο σου! Η σημερινή ημέρα, είναι η ευκαιρία να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή με ποικίλους τρόπους, να επικοινωνήσεις και να κάνεις απαραίτητες για τους σκοπούς σου, δημόσιες σχέσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις τον ερχομό νέων πρόσωπων στη ζωή σου, αφού οι γνωριμίες ευνοούνται ιδιαίτερα! Επίσης, το φλερτ γίνεται το αγαπημένο σου σπορ και χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεκινήσεις αυτήν την συζήτηση που θες εδώ και καιρό, με τον σύντροφο σου, για να βρείτε λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, καταφέρνεις και προσαρμόζεσαι εύκολα και άψογα σε κάθε αλλαγή κι αν έρθεις! Οικονομικά, ξοδεύεις αλόγιστα και επιπόλαια, απλά για να περνάς καλά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη