19 και 21 ετών οι νεαροί που σκοτώθηκαν κάνοντας "κόντρες"


Βουβός είναι ο πόνος μετά το τροχαίο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς λίγο έξω από την Κατερίνη. Θύματα της τραγωδίας, που γράφτηκε το βράδυ της Παρασκευής, δύο νεαροί, ένας 21χρονος κι ένας 19χρονος. Όπως φαίνεται, η υπερβολική ταχύτητα ευθύνεται για τη μετωπική σύγκρουση ανάμεσα στις δύο μηχανές, σε παράπλευρη οδό της Εθνικής Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Βαρικού Πιερίας .

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο του δυστυχήματος, οι δύο νεαροί είχαν δώσει - μαζί με άλλους - ραντεβού για κόντρες με τις μηχανές τους.

Η μηχανή του 21χρονου μοτοσικλετιστή Στάθη συγκρούστηκε μετωπικά με εκείνη του 19χρονου Παναγιώτη. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, και οι δύο είχαν σβησμένα τα φώτα στις μηχανές τους για να μην γίνουν αντιληπτοί την ώρα που έκαναν κόντρες, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και να βρουν τραγικό θάνατο.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι για την οικογένεια του 21χρονου Στάθη είναι η δεύτερη φορά - μέσα σε λίγο διάστημα - που βυθίζεται στο πένθος, καθώς πριν από λίγο καιρό ο πατέρας του νεαρού έχασε τη ζωή του από κορωναϊό.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν, επίσης, ένας 21χρονος και ένας 17χρονος που ήταν πεζοί στο σημείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη