Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14/3



Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14/3



ΚΡΙΟΣ



Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη, διαθέτεις την άνεση και την ευκολία για να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις κάθε μεγαλεπήβολο στόχο που θα βάλεις στο μυαλό, άλλωστε είναι γνωστό το θάρρος και το τσαγανό σου και αυτά τα χαρακτηριστικά σου σήμερα είναι αρκετά πιο τονισμένα! Δέχεσαι εύνοια για συναντήσεις, επαφές, μετακινήσεις, ενώ η τύχη είναι με το μέρος σου και σε γεμίζει με χαρά, ενέργεια και αισιοδοξία! Ε ναι λοιπόν… είναι μία από τις καλές σου μέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία, που μπορεί πολύ εύκολα να εξελιχθεί αργότερα σε μία όμορφη και σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο με το άλλο σου μισό, που θα σου φέρει μεγάλη χαρά σήμερα και θα περάσετε υπέροχα μαζί!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανάγκη σου για ανεμελιά και ψυχαγωγία, σε καθιστούν επιρρεπή στα λάθη, αλλά και στα έξοδα ή ανούσιες σπατάλες! Στην καριέρα, δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις σε σωστούς ρυθμούς σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα γίνεσαι λαγωνικό και καταφέρνεις και εξιχνιάζεις ότι μυστικό ή κρυφό που υπήρχε γύρω σου! Ανακαλύπτεις με τους δικού σου τρόπους και το ένστικτό σου, τι υπάρχει γύρω σου, στο περιβάλλον σου, ενώ κάποιο μυστικό που θα αποκαλυφθεί τώρα, θα σε αφορά άμεσα! Για να πραγματοποιήσεις μία βαθύτερη επιθυμία σου, θα χρειαστεί αυτή την ημέρα να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου, αλλά και να καταφέρεις να διατηρήσεις το πάθος και την επιμονή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε με την πειθώ σου και την γοητεία σου, να φέρεις τα ερωτικά σου θέματα εκεί που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα σίγουρα και οπωσδήποτε ευχάριστα! Μπορείς να απολαύσεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες μαζί με το ταίρι σου, αφού τώρα επιτέλους βρίσκεις τον σωστό τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία οικονομική λύση σήμερα, σε βγάζει από το αδιέξοδο. Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς μάλλον λάθος τρόπους για την ανέλιξη σου και πολύ πιθανόν να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Τρίτη είσαι αρκετά δοσμένος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ενώ προχωράς και θέματα συνεργασιών όπου είναι απαραίτητο να γίνουν κάποιες άμεσες κινήσεις βελτίωσης. Αυτό που χρειάζεται πάση θυσία να αποφύγεις αυτή την ημέρα είναι την αναβλητικότητα στις αποφάσεις, τα διλήμματα και την αβεβαιότητα. Είναι γεγονός ότι έχεις κάνει πολλά λάθη και φοβάσαι ότι θα την ξαναπατήσεις, καλό είναι όμως να μην ροκανίζεις το χρόνο περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή, γιατί θα σου φύγουν ευκαιρίες μέσα από τα χέρια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικεντρώνεσαι στην βελτίωση του συντροφικού σου τομέα, αφού πλέον έχεις ανάγκη από σταθερότητα, βεβαιότητα και σιγουριά στην ζωή σου! Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, μία μεγάλη ευκαιρία για σταθερή σχέση, είναι εδώ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βρες άμεσα λύσεις στα οικονομικά σου, γιατί κάποιες εκκρεμότητες, θα σε πιέσουν σήμερα! Προστατέψου και από τυχόν υλικές απώλειες! Στα επαγγελματικά σου, είσαι ανικανοποίητος και ίσως νευρικός, γεγονός που σε παρασύρει σε ανούσιες κόντρες, αλλά και λάθη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τρίτη παίρνεις την απόφαση ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με σένα, με την βελτίωση της διάθεσή σου, με την αποβολή του στρες, με την διατροφή σου, αλλά και με τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να τα ξαναβρείς με το «μέσα σου»! Αφήνεις στην άκρη τα μικρό – προβλήματα και τις γκρίνιες και επικεντρώνεσαι στο πώς θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη εμφάνιση σου, φέρνει κατακτήσεις και μάλιστα έναν απρόσμενο θαυμαστή, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και δεν θα μείνει χρόνος για ερωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην τσιγκουνευτείς , ειδικά αν σου δοθεί ευκαιρία για ψυχαγωγία σήμερα! Επαγγελματικά, είσαι αξιοθαύμαστος, αφού είσαι απόλυτα αποδοτικός και εργατικός και πετυχαίνεις αυτό που θες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λιονταράκι, για σήμερα Τρίτη η μέρα σου είναι λαμπερή, κεφάτη αλλά και δημιουργική! Το σκηνικό που ανοίγεται μπροστά σου είναι όμορφο και ανοίγονται ευκαιρίες για διασκέδαση, εξόδους αλλά και για φλερτ! Επιπλέον, διακρίνεσαι για την ομορφιά, την γοητεία, την λάμψη και έχεις πολύ τονισμένη την αυτοπεποίθηση σου! Για μία ακόμα φορά θα ξεχωρίσεις με την γενναιοδωρία σου και την καλή σου την καρδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ερωτική τύχη, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, σου κάνει μία έκπληξη και σε κακομαθαίνει με ποικίλους τρόπους και η σχέση σας πάει από το καλό στο καλύτερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πετυχαίνεις φιλοδοξίες και δέχεσαι εύσημα και επαίνους! Οικονομικά, μην παρασύρεσαι αλόγιστα σε τυχερά παιχνίδια και σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τρίτη η προτεραιότητά σου είναι η λύση οικογενειακών υποχρεώσεων και η διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Παρόλο που νιώθεις ότι πιέζεσαι, θα καταφέρεις και θα ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου! Λύνονται προβλήματα ανάμεσα σε σένα και στην οικογένεια, και περνάς ευχάριστο, ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους! Μία επαφή με άτομο του παρελθόντος σου είναι πολύ πιθανή σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς τα νεύρα και το άγχος σου στο έτερον ήμισυ! Η κυκλοθυμία σου θα τον κουράσει. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με έναν έρωτα του παρελθόντος, που ξαφνικά επιστρέφει στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια έξοδα που προκύπτουν για το σπίτι, θα σε αποσυντονίσουν σήμερα! Στα επαγγελματικά, πιθανόν να έχεις αρκετό άγχος, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ακόμα κι αν κουραστείς λίγο!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Ζυγέ, για σήμερα Τρίτη το τηλέφωνο θα χτυπήσει ξαφνικά και ένα χαρούμενο νέο θα σου προσφέρει χαμόγελα ικανοποίησης! Δίνεται η λύση σε ένα ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε και νιώθεις αρκετά πιο ξέγνοιαστος! Ευνοούνται ειδήσεις, τηλεφωνήματα, προτάσεις, συζητήσεις, αλλά και συναντήσεις που θα έχουν κάτι πολύ σημαντικό να σου προσφέρουν! Παράλληλα είναι μία ημέρα που λύνονται διαφωνίες με φίλους και αδέρφια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από μία συζήτηση, λύνεται ένα θέμα, που σας απασχολούσε, εσένα και το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, έρχεται ένα χαρμόσυνο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, σήμερα μάλλον το παρακάνεις στα έξοδα! Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στην δουλειά, ιδίως όσον αφορά τις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Σκορπιέ για σήμερα Τρίτη δεν θα πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάς, ότι δεν γίνεται πάντα όλοι να έχουν την ίδια άποψη με σένα και ότι πρέπει να αποφύγεις να πιέζεις και να επιβάλεις να ακολουθήσουν πάντα αυτό που θέλεις εσύ. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να αποφύγεις τα καβγαδάκια άνευ λόγου και αιτίας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να διασφαλίσεις όσα έχεις κατακτήσει ως σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να ακολουθείς τις συμβουλές και την διαίσθηση των φίλων σου, πριν προχωρήσεις με μία νέα γνωριμία που σε απασχολεί! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα, θα πρέπει να αποφύγεις κόντρες, τσακωμούς και ξεσπάσματα, που ίσως βλάψουν την σχέση σου με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, υπάρχει μάλλον στασιμότητα και ουδετερότητα! Στον τομέα της καριέρας, νιώθεις ότι δεν έχεις αρκετή ενέργεια, αλλά ούτε και διάθεση να εργασθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα Τρίτη από το πρωί λες πως «Ο τολμών νικά» και βιάζεσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να κάνεις τις επιλογές εκείνες που θα σε κάνουν να δραπετεύσεις από την ρουτίνα! Η μέρα σου είναι γεμάτη ευκαιρίες αλλά και γνωριμίες που έχουν κάτι πολύ σημαντικό να σου δώσουν! Ο δυναμισμός σου, η οξύνοια σου και η ετοιμότητά σου θα σε βοηθήσουν να αρπάξεις κάθε μικρή ή μεγάλη ευκαιρία που σου δίνεται τώρα! Αξιοποίησε την κοινωνική σου ζωή και τις φιλίες σου που σήμερα μπορούν να σου δώσουν με κάθε τρόπο υποστήριξη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις και ουτοπίες, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ερωτισμός και πάθος χαρακτηρίζουν την σχέση σου με το ταίρι σου! Πες ναι στο ερωτικό κλίμα, αλλά όχι στην προκλητικότητα και τα ξεσπάσματα χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγα τα αυθόρμητα λάθη σε καριέρα και χρήμα! Μην θεωρείς ότι αυτά που έχεις είναι δεδομένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Τρίτη θα πεις: «Επιτέλους ανάσα» αφού θα δοθούν κάποιες λύσεις σε πρακτικές υποθέσεις που σε ανησυχούσαν πολύ το τελευταίο διάστημα! Παρόλα αυτά θα σε χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια και θα κρατάς κάποιες αποστάσεις από φιλίες, γιατί πολύ απλά σήμερα δεν έχεις διάθεση για κοινωνικότητα. Επιλέγεις να ασχοληθείς πολύ περισσότερο με τις βαθύτερες ανάγκες σου, τα συναισθήματά σου και ασχολείσαι με δραστηριότητες που σε ανανεώνουν ψυχολογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι ελεύθερος, σήμερα ένας παρασκηνιακός, κρυφός ή απαγορευμένος έρωτας, πιθανόν να σε παρασύρει σήμερα σε παθιασμένες και άκρως συναισθηματικές στιγμές! Μην ρισκάρεις υπερβολικά όμως, ιδίως αν θες κάτι να παραμείνει κρυφό, διότι έρχονται αποκαλύψεις που θα βλάψουν την σχέση σου ή την καλή σου εικόνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά άρπαξε ευκαιρίες, τώρα που έχεις εύνοια! Στον τομέα της καριέρας, κάνεις λάθη, λόγω ασθενούς μνήμης και απροσεξίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Υδροχόε, μπορεί η διάθεση σου να είναι σπιρτόζικη, κοινωνική και να θέλεις να είσαι σε επαφή με κόσμο, όμως σήμερα καλό είναι να δείξεις και λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στο σπίτι, στην οικογένεια αλλά και στην εργασία γιατί υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που χρειάζεται το δικό σου χεράκι για να τακτοποιηθούν! Καλό είναι επίσης να μην παίρνεις τολμηρά ρίσκα στον έρωτα και στα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος καταφέρνεις ενδυνάμωση της σχέσης σου με το έτερον σου ήμισυ και βρίσκετε λύσεις ξαφνικά, σε όλα σας τα προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, φέρνει νέες γνωριμίες και μηνύματα ή τηλεφωνήματα χαρμόσυνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι μάλλον αδιάφορος για τις υποχρεώσεις σου και αυτό αργότερα θα σε αγχώσει, γι’αυτό γίνε πιο υπεύθυνος! Προσοχή χρειάζονται επίσης τα υπερβολικά έξοδα που κάνεις για λόγους ψυχαγωγίας!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Τρίτη η προτεραιότητά σου είναι μία, το πώς θα καταφέρεις να αναρριχηθείς επαγγελματικά. Φλερτάρεις με την επιτυχία και την καταξίωση σου σε ένα σχέδιο που δουλεύεις εδώ και καιρό για αυτό, προσοχή όμως γιατί οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και χρειάζεται να είσαι πιο προσεχτικός στις κινήσεις σου! Μια κοινωνική επαφή που έχεις, θα σε στηρίξει σημαντικά σε κάτι που περιμένεις από το παρελθόν σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η αυξημένη γοητεία σου, θα φέρει αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ηρεμία και αρμονία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά έρχονται δυσκολίες, εξαιτίας της δικής σου επιπόλαιας διαχείρισης! Στην καριέρα, δίνεις όλη σου την ενέργεια, αποδίδεις άψογα και αρπάζεις σπουδαίες ευκαιρίες, αφού δεν σου ξεφεύγει τίποτα!



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη