Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15/3

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ για σήμερα Τετάρτη διψάς για περιπέτεια, νέες συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικότητα και αρκετές επικοινωνίες. Το τετράγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σου Άρη, με τον Ποσειδώνα όμως, σε φέρνει αντιμέτωπο και με μπελάδες, με βιαστικές επιλογές, διλήμματα, συγχύσεις και με καβγαδάκια που θα σε αποδιοργανώσουν! Δείξε προσοχή στην οδήγηση, στις μετακινήσεις και να μην σε πιάσουν «κότσο» σε επαφές που θα έχεις σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε νεύρα, ξεσπάσματα και τσακωμούς! Είσαι λίγο πιο επαναστατικός απ’ότι συνήθως και αυτό θα φτάσει τον σύντροφο σου, στα όρια του! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα επικεντρώνεσαι σε ερωτικές επικοινωνίες και επαφές! Έρχονται μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν και θα αλλάξουν τα δεδομένα σου! Επιπλέον, θα έχεις μία νέα γνωριμία, που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά σε επάγγελμα και χρήμα, φέρνει πάντα απώλειες, γι’αυτό παρέμεινε συνετός και μετρημένος!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, οι καταστάσεις, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και ορισμένα γεγονότα σήμερα, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου, την επιφυλακτικότητα και την κτητικότητα σου! Προσπαθείς επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, χειραγωγώντας καταστάσεις και πρόσωπα, γεγονός όμως, που θα γυρίσει εναντίον σου αργά ή γρήγορα! Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών γιατί με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα καραδοκούν παγίδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, συνδέεις την επιτυχία της σχέσης σου, με την ενδυνάμωση συναισθήματος και σεξουαλικής ζωής! Πιθανόν να αισθανθείς σήμερα, ότι σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που μετατρέπεται σταδιακά σε ζηλότυπη συμπεριφορά, απέναντι στο σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσει σωστά, όσον αφορά το παιχνίδι… αποπλάνησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις τελικά να ανταπεξέλθεις σε o,τιδήποτε σου ανατεθεί! Οικονομικές συναλλαγές και δράσεις σήμερα, δεν θα έχουν αποτέλεσμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είσαι κουρασμένος, αποδιοργανωμένος και έτοιμος να τσιμπήσεις σαν ψάρι, σε ότι σου πουν … Προσοχή γιατί κάποιες κινήσεις σου θα σταθούν λανθασμένες, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου! Καλό είναι να αποφύγεις σήμερα την εξάρτησή σου από την γνώμη των άλλων, γιατί με αυτό τον τρόπο θα παγιδευτείς σε έναν κυκεώνα δυσκολιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθουν αρκετές μεγάλες και ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση, αλλά εσύ προσκολλάς σε εξωτερικά και επιφανειακά χαρίσματα και όχι τόσο στα ουσιώδη και βασικά, που χρειάζεται μία σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, η τάση για αποποίηση ευθυνών, θα σου φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα έξοδα για λόγους καλλωπισμού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε η σημερινή Τετάρτη είναι εξαντλητική και χαοτική, αφού το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα σου στραγγίζει τα αποθέματα ενέργειας και φέρνει αποδιοργάνωση στο πρόγραμμά σου και στην καθημερινότητά σου, αφού οι συνθήκες σε αναγκάζουν να τρέξεις εσύ για όλους και για όλα! Μην ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος και έχεις και εσύ τις δικές σου στιγμές που κανείς δεν πρέπει να καταπατά, μάθε να λες όχι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι σαφώς πιο επιλεκτικός σήμερα, παρά τις πολλές κατακτήσεις σου, λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης! Έτσι, σήμερα θα φλερτάρεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, με το οποίο όντως ταιριάζετε και σου αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, η προσκόλληση σου με τα πρακτικά πράγματα, ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πετυχαίνεις μέσα από καλή απόδοση, αυτό που ήθελες για την ανέλιξη σου! Μία οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά και σε απαλλάσσει επιτέλους από ένα μεγάλο άγχος!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη δεν θα γλιτώσεις και εσύ από τα μπερδέματα, τις συγχύσεις και τα λάθη που επιφέρει το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Προσεχτικός χρειάζεται να είσαι στις επενδύσεις σου, στις αγορές και στους συνεταιρισμούς σου! Επιπλέον η επιστροφή μίας παρελθοντικής σχέσης, θα σε γεμίσει με αμφιβολίες και θα ξυπνήσει μέσα σου συναισθήματα ανασφάλειας, καλό είναι να διατηρήσεις αποστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα υπερβολικές και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο, διότι δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις πολλές από αυτές και αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, θαυμαστές και πολλές κατακτήσεις, γεγονός που ανανεώνει την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, συνέχισε να βοηθάς τους άλλους, αλλά χωρίς να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνιούνται χρόνια προβλήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα τετράγωνο με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα αισθάνεσαι ότι διαψεύδονται οι στόχοι, οι προσδοκίες σου και ότι οι προσπάθειές σου πέφτουν στο βρόντο, ιδιαίτερα για ζητήματα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά – συναισθηματικά! Μην βιάζεσαι να κρίνεις, να αποφασίσεις είτε και να θέσεις σε εφαρμογή κάποιο σχέδιό σου γιατί θα την πατήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι μάλλον υπερπροστατευτικός με τον σύντροφο και ενδεχομένως κάποιες στιγμές καταπιεστεί! Διοχέτευσε τα συναισθήματα σου, με περιποιήσεις και φροντίδα για το ταίρι σου, αλλά με μέτρο! Αν είσαι ελεύθερος, σκέφτεσαι πολύ έντονα τώρα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Επιστράτευσε λογική πριν κάνεις κίνηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα που αφορούν το σπίτι, στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα,! Να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασίας, αφού η τάση σου για παράπονα, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, με το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είσαι όλο αραλίκι, νιώθεις κουρασμένος, εξασθενημένος και θέλεις να … τεμπελιάσεις! Θα υπάρξουν όμως και κάποιες συζητήσεις μέσα στην ημέρα που θα σε αγχώσουν και θα σε φέρουν αντιμέτωπο με διλήμματα! Στα επαγγελματικά απέφυγε την ασυνέπεια, την αναβλητικότητα και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις σίγουρα φλερτ, κυρίως διαδικτυακά και επιπλέον έρχονται νέες γνωριμίες, που θα σε συναρπάσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η συμπεριφορά σου φανεί, ψυχρή και υπερβολικά εγκεφαλική και ο σύντροφος θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα συναισθήματα του και την ανάγκη του για τρυφερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι γεμάτος αποτελεσματικές και έξυπνες ιδέες, που θα σου φέρουν επιτυχία! Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρές οικονομικές απώλειες, λόγω κακής διαχείρισης σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, διεγείρονται οι ευαισθησίες σου και πρέπει να αποφύγεις τις σπασμωδικές αντιδράσεις για να μην έρθεις αντιμέτωπος με μπελάδες ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή! Στα οικονομικά αναμένονται να βγουν αρκετά έξοδα στην επιφάνεια και πρέπει να κάνεις έναν συντονισμό και να μην αμελήσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να απολαύσεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και απόλυτα συναισθηματική ημέρα! Περιόρισε μόνο την κτητική σου διάθεση, απέναντι στο ταίρι σου και την επιμονή σου να τον χειραγωγείς συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις την ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και αυτό γυρνάς την πλάτη σε ανούσια φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, μπορεί να υπάρξει αρκετό άγχος και καθυστερήσεις, αλλά όχι με σημαντικές συνέπειες! Τα οικονομικά σήμερα σε αγχώνουν και πάνε κάποια σχέδια πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα τετράγωνο το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ δεν θα αφήσει αλώβητο τον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών, αφού αναμένεται να σκάσουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα προκαλέσουν νευρικότητα και απογοήτευση! Μην παίρνεις τόσο χαλαρά κάποιες καταστάσεις γιατί θα εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που δεν θα ήθελες! Μην κάνεις γρήγορες κινήσεις στα προσωπικά – αισθηματικά που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να πεις όχι στην τάση σου να είσαι υπερβολικά ορμητικός και αυθόρμητος, για να αποφύγεις εντάσεις! Ευτυχώς που η παθιασμένη σου και συναισθηματική σου προσωπικότητα, θα ανεβάσει την σεξουαλική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα με μία νέα γνωριμία, γιατί αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, λόγω μελετημένης ανταγωνιστικότητας και αυτοπεποίθησης, θα έχεις θετικές εξελίξεις! Οικονομικά σπαταλάς απερίσκεπτα και ύστερα το μετανιώνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, το σημερινό τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει «τούμπα» το ημερήσιο πρόγραμμά σου και κυριαρχούν οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και η νευρικότητα στην καθημερινότητά σου. Σκόπιμο όμως είναι να δείξεις προσοχή και στην οδήγηση, στις μετακινήσεις, στα λόγια, στις υπογραφές και σε κάθε πρόταση που θα υπάρξει σήμερα! Κυριαρχεί έντονο παρασκήνιο γύρω σου ενώ κάποιος θα σε πιέσει να πάρεις μία απόφαση, προκειμένου να επωφεληθεί από εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις τον σύντροφο συνεχώς και κοίτα λίγο και τις δικές σου ανάγκες! Επίσης προσπάθησε να μην μπλέκεις σε απαγορευμένες ιστορίες, αφού σίγουρα θα σου δοθεί η ευκαιρία! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία τώρα, ακόμα κι αν νομίζεις πως ερωτεύτηκες κεραυνοβόλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρα, κάνεις λάθη λόγω έλλειψης συγκέντρωσης, γι’αυτό προσοχή! Οικονομικά, η τύχη σου χαμογελά, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη γίνεσαι εξαιρετικά επιπόλαιος στα οικονομικά αλλά και στα αισθηματικά, κάνοντας επιλογές που είναι βιαστικές, γρήγορες, αλλά λανθασμένες. Με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, ενθουσιάζεσαι, παρασύρεσαι στον ενθουσιασμό της στιγμής και γρήγορα βαριέσαι! Μία αγορά που θα κάνεις σήμερα, θα είναι απερίσκεπτη και θα έχει υψηλό κόστος – φρόντισε να την αποφύγεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος παραπονιέται και δυσανασχετεί, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες σου με τις υπέροχες ιδέες σου! Μην ξοδεύεις χρήματα για να ευχαριστείς μόνο τους άλλους, αλλά και εσένα τον ίδιο!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή η Τετάρτη έχει χαρακτήρα θολό, μπερδεμένο, αλλόκοτο ενώ οι διαψεύσεις καραδοκούν και οι κακοθελητές προσπαθούν με κάθε τρόπο να σου χαλάσουν αυτή την ημέρα! Με το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, εύκολα μπορείς να την πατήσεις σε λανθασμένες επιλογές στα επαγγελματικά σου, είτε κάποιος να θελήσει να σε δελεάσει για να κερδίσει κάτι από εσένα, αλλά εσύ να ζημιωθείς! Προσπάθησε να είσαι καχύποπτος και φρόντισε να μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου σήμερα, σε άτομα που σε αγαπούν και που είναι πράγματι στο πλευρό σου σταθερά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σήμερα και είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για σταθεροποίηση και σιγουριά στην ερωτική σας σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, οι εξελίξεις θα είναι αργές και σταδιακές! Δεν πειράζει όμως, καλύτερα να αργήσει κάτι, αν πραγματικά αξίζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, επιδιώκεις εκπλήρωση φιλοδοξιών και σταθερότητα! Οικονομικά, οι δράσεις και οι ενέργειες σου, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη