Ξόδεψε την περιουσία του σε γυναίκες και ναρκωτικά, ένας από του καλύτερους Ιταλούς ποδοσφαιριστές


Ο Φάμπιο Ματσελάρι κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε σε Λέτσε, Κάλιαρι, Ίντερ και Μπολόνια. Είχε όλες τις περγαμηνές να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της εποχής του (έπαιζε ποδόσφαιρο στη χώρα του την Ιταλία τις δεκαετίες του '90 και του 2000), όμως ένας τραυματισμός τον οδήγησε στην κόλαση των ναρκωτικών, ενώ εθίστηκε και στον αγοραίο έρωτα. με αποτέλεσμα να ξοδεύει όλα του τα χρήματα στην κοκαΐνη και τις γυναίκες.
Ο Ιταλός μίλησε στο podcast "Once More" και αναφέρθηκε στη ζωή του και τα πάθη τα οποία τον απομάκρυναν από τον αθλητισμό και τον έσπρωξαν σε μια άσωτη ζωή.

Ο συνδυασμός του εθισμού στον αγοραίο έρωτα με την χρήση κοκαΐνης όχι απλά απείλησε την καριέρα του, αλλά της έβαλε και τέλος. Απομονώθηκε από τα κοινά, έχασε την αίσθηση του χρόνου και στο τέλος κινδύνεψε ακόμα και να πεθάνει, αφού έχασε την αίσθηση του χρόνου όντας πέντε μέρες άυπνος.


Ο ίδιος έκανε μια δήλωση που σοκάρει. Πάνω κάτι έβγαλε όλες του τις ανασφάλειες σε μια πρόταση, εξηγώντας ότι έβλεπε τις γυναίκες σαν προϊόντα, που όταν δεν τον ήθελαν, απλά τις αγόραζε:

«Ξόδεψα περισσότερα χρήματα σε γυναίκες, παρά σε κοκαΐνη. "Εσύ ομορφιά μου δεν θα πήγαινες ποτέ μαζί μου, αλλά μπορώ να σε αγοράσω", έλεγα. Λανθασμένη άποψη, για αυτό απέτυχα».

«Σε οκτώ παιχνίδια είχα επτά ή οκτώ ασίστ. Ένιωθα πιο δυνατός από όλους στην αριστερή πλευρά, τσάκιζα τον κάθε αντίπαλό μου. Μετά τραυματίστηκα και με κυριάρχησε μια αίσθηση χαλάρωσης. Η επιστροφή μου αναμενόταν σε τεσσεράμισι μήνες. αλλά είχα πολύ ελεύθερο χρόνο. Μετά δοκίμασα κοκαΐνη. Έχεις τα πάντα, γυναίκες για παράδειγμα, οτιδήποτε. 
Αλλά ούτε αυτό είναι πλέον αρκετό. 
Η πρώτη φορά που δοκίμασα κοκαΐνη ήταν στο σπίτι μου στη Μπολόνια. Το λάθος είναι βασικά ότι υπάρχουν πράγματα που είναι πιο δυνατά από σένα, έτσι γίνεται όταν είσαι αλαζόνας. Κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήνουμε, όχι να τα παίρνουμε και ειδικά όταν τα αφήνουμε να μας εξουσιάζουν, ακόμα κι αν νιώθεις σαν Σούπερμαν».
sportal.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη